• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.

Ridley Scott ima polovican uspeh sa istorijskim dramama [Gladijator i Kingdom of Heaven su bili super, Robin Hood i Exodus not so much], ali odavno se nadam da ce The Last Duel ispasti dobro.

Prvi trejler obecava.

Kingdom of Heaven je daleko bolji film u Directors Cut verziji jer je povraćeno dosta razvoja samih likova i nekih sporednih pričica koja su bitna za čitav tok radnje. The Duelists nisam nikada gledao, to bih mogao da pogledam za vikend.

Nadam se da će deda da pukne poslednje atome snage i napravi nešto vredno gledanja, dovoljno će biti ako se ovi budu makljali do iznemoglosti. Da se ne lažemo idemo zbog toga samo jer hleba i igara i raja će mirno da spava.

Kingdom of Heaven je daleko bolji film u Directors Cut verziji
Ima na Ru Trakeru taj Directors Cut kao 4K AI Upscale, ne znam jel i dalje dostupan za dl...Da budem iskren tako sam prvi put gledao film, odšrafio me...Skontao sam kako je došlo do AC realizacije išao UBI grupno na premijeru hshshsh,.

AJMO PELLE

sCnc6xm.jpg

@Teoreticar Momoa. Loš izbor za Duncana, pride ne zna da glumi, stoga šunkica. Ali jasno je meni da je on uzet zbog žena da bi došle da gledaju Dune.

Zapravo mi Zendaya ne smeta, gledao je samo u Spider-man filmovima, nisam takao Euphoiru još. Imam negde u glavi ove producente, trebaju nam "hip" glumci i otuda Chalamet i Zendaya, sa time što Chalamet pokazuje već zrelost i potencijal.

@voja ne znam da li si čitao knjige, ali Paul je u prvoj knjizi na početku klinac, a to što je Zendaya mršava se uklapa u koncept Freemena koji žive na Dini, gde zaista nema resursa pa da budu mrsni kao Harkoneni.

Sada me najviše kopka, koga će da uzmu za Feyd Rauth-u...

Mene bas zanima kako bi se Zendaya snasla u nekoj ozbiljnijoj ulozi, narocito kasnije u karijeri.

yep u knjizi su klinci tako da se uklapa, zendaja mi je jednostavno vizuelno meh...ne znam ni sto je tako popularna, isto sam je samo gledao u spidermana-u.

Ima i ona neki novi film Malcolm & Marie, valjda od istog tvorca Euphoria, ali čim je to na Netflixu, 10-10 da neće valjati. Odgledam negde niz put pa prenesem utiske. Što se nje tiče, mlada je, uzela ju je Disney mašina, najpametnije što može sada da uradi je da igra na toj granici, komercijala i razni indie filmovi koji bi joj omogućili da se razvije kao glumica.

Last edited:
Ja sam je gledao u originalnom Shake It Up-u dok je bila tinejdzerka. Zato me i interesuje ste ce raditi kasnije.
Nisam siguran da je "samo hip".

Taman Laguna počela da reizdaje rasprodate knjige serijala kod nas. Ništa ne očekujem i valjda ću se dobro provesti.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom