• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Ja bi birao nekog u godinama , radio bi Old Man Logan fazon poslednja avantura Nejtana Drejka, 15 godina u nastajanju.

Kastovao bi Frank Grillo, samo ga malo izblajhaju samo i nek ide život.

Posle neka rade prikvele sa mladjim glumcima itd. Ali Grillo bi pokidao i da režira neko ko zna sa eksplozijama konstrukcijama koje se ruše i pucnjavama na pokretnim platformama.

Ron Hauard ili Garet Edvards bi bili sasvim ok , snašli su se i sa ovim SW epizodama.

Ja bi recimo uzeo Tim Milera jer je u zadnjem Terminatoru bilo te ludačke akcije ali sa druge strane i svadje izmedju njega i Dzejmsa tako da verovatno lik neće baš da mu se komanduje i da radi na auto-pilot jbg a to nikako ne može u ovakvim projektima.

Ufff jebote, nisam imao pojma da je toliko mator, vreme ko da je stalo za mene...
Onda bi ga za film Max Payne 2, kad smo dobili matorog Max-a, a moze i trojka ako nije dovoljno matoro :D

Mileru ne bi dao da rezira reklame za sampon.

Fenomenalan trejler, nisam bio fan Baby Driver, ovo mi deluje dosta zanimljivije , vrh cast.

Gledao sam Night in Paradise. Klasičan Korejski Brutalis. Korektno sve nego mi izlizane više te osvete al ko je voleo od istog reditelja New World treba da overi. To je taj lagani tempo do masakra.

Našao i skidam ga. Meni ne smeta njihova varijacija na temu osvete, jer je to uvek drugačije od onoga što mi kao Evropljani prikazujemo, a kamoli Ameri.

Ne , ne, ovo mi je bilo malo ustajalo i beživotno. Slično utisak mi je ostavio film The Villainess, mada je taj film specifičan zbog one akcije ali radnja izmedju kuku...

Ne postoji kultnija i bolja skeč serija od Engleza. Dok se vrtelo na Ultri bukvalno sam sve ostavljao po strani da ispratim, čak iako sam video xy puta epizode. :D

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom