• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Stanite ljudi, u redu vam je da rade The Last Of Us seriju, koja je maltene bespotrebna na igru koja je u suštini toliko filmska da ne treba da se pokušava ni na koji način napravi drugačija intepretacija, a smeta vam Bloodborne? :oops:

Lihvari iz HBO neka odreše te kese, raskrste sa pc klikom i da moraju da izađu u susret raznim grupacijama i da prihvate sveopšti gotski horor i ludilo i mislim, da bi serija mogla da ispadne dobra. I recimo da budu pametni i unajme kakvog kult režisera recimo poput Carpenter-a, ili Eggers-a za po par epizoda, moglo bi tu da se napravi nešto dobro i nekonvencionalno za nišu horor fanova.

Nadam se da ovo nije istina, da HBO neće imati priliku da okalja svetinju.
HBO ce da promeni rad igre koja je odavno stigla u prodaju? :D

TV/Filmske adaptacije ne uticu na originalni proizvod, bilo da je adaptacija dobra ili losa.

IMO, adaptacija bloodborne-a bi morala da ima veoma ambicioznog showrunnera i pisce jer sama igra nije imala velik fokus na naraciju i likove. Takva igra bi mogla da se adaptira samo uz dosta izmena, sto odmah znaci da ce dosta glasnih gamera da redovno pizde na netu zbog svake moguce izmene. Pitanje je kako bi i ispalo sve, i da li uopste moze da bude zabavno za one koji nisu upoznati sa igrom.

Last edited:
Lepo je što hoće da zaokruže najkultnije i voljene serije. Red je bio da Metalocalypse dobije pravu završnicu, mene baš pogodilo kada je izašao Doom Requiem, jer kada su mi rekli da ostaje otvoren kraj, nisam hteo da ga gledam. Nešto slično kao sa novim Evangelion rebuild filmovima, čekam da sve izađe i da se stavi tačka. :)

Nešto slično kao sa novim Evangelion rebuild filmovima, čekam da sve izađe i da se stavi tačka. :)
isto. jebali su mu kevu koliko su odužili ovaj poslednji. ali izašao je pre cirka mesec dana, sad čekam bluray :)

Castlevania S04 1080p NF WEB-DL DDP5.1 Atmos x264-E.N.D

whoa!

Ovo mi je drug jutros javio, malo je falilo da zaplachem od sretje. Venture Bros i ATHF su mi u samom vrhu animiranih serija. Pogledao sam ATHF barem 10 puta, a i Venture Bros ponovo gledam tu negde deseti put. Smarao sam godinama s obe serije, ne setjam se da me je iko poslushao i odgledao. Obe serije su vrhunski napisane, a humor je chista desetka. Likovi se razvijaju i menjaju kako sezone odmichu, pogotovo u Venture Bros.

Josh jednom, ako neko nije gledao ove genijalne serije, a gotivi npr. Archer, neka im pruzhi shansu. Prve sezone su neshto slabije, ali kasnije dostizhu genijalan nivo! Mogao bih i thread neki da otvorim kasnije :3

you will screeeeem, for the creeeeam

ja se logično, najviše radujem zbog metalokalipse :D
Svidja se meni i Metalocalypse, mislim da sam 2 puta odgledao sve. Shteta bi bilo da i to ostane u limbu u kojem je trenutno.

Najjachi lik:

william_murderface-0970f.jpg

Last edited:
After Netflix's She-Ra and the Princesses of Power ended its five-season run, Prince Adam and the world of Eternia are coming back full force to the limelight with a planned live-action movie, in addition to a CG-animated He-Man and the Masters of the Universe show aimed for kids. But Masters of the Universe: Revelation, a separate animated series from the mind of Kevin Smith, is designed for fans of the '80s cartoon.

EW's exclusive first look at Revelation brings back Prince Adam/He-Man (now voiced by Supergirl's Chris Wood) and the gang with a new design by Powerhouse Animation (Castlevania) and an updated story set directly after the events of that original piece of childhood entertainment.

Prvih 5 epizoda stizu 23. jula.

image

image

image

image

image

image

image

Nisam nikada bio veliki He-Man fan, a nisam ni znao do skoro da je gej ikona.
Ovo tje se overiti jer mi deluje interesantno.

Deluje cool , odgledace se. Orginalna serija je bila malo pre mog vremena , secam se da sam gledao par epizoda na tvu , ali se ipak najvise secam nekog animiranog He Man filma kojeg sam imao na kaseti , gledao do besvesti. Ima na YT ali ne sinhronizovan .

After Netflix's She-Ra and the Princesses of Power ended its five-season run, Prince Adam and the world of Eternia are coming back full force to the limelight with a planned live-action movie, in addition to a CG-animated He-Man and the Masters of the Universe show aimed for kids. But Masters of the Universe: Revelation, a separate animated series from the mind of Kevin Smith, is designed for fans of the '80s cartoon.

EW's exclusive first look at Revelation brings back Prince Adam/He-Man (now voiced by Supergirl's Chris Wood) and the gang with a new design by Powerhouse Animation (Castlevania) and an updated story set directly after the events of that original piece of childhood entertainment.

Prvih 5 epizoda stizu 23. jula.
Posto sam ja veliki fan He mana bas ovih dana razmisljam sta bi sa ovim najavili su ga pre vecnosti.Hvala za ovu novost :)

ne znam da li mi se svidja dizajn ili ne :) vise mi se svidja he man iz 2002 reboot neki..ali nije lose kako god okrenes mnogo zrelije od She-Ra and the Princesses of Power koju sam odgledao sve sezone.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom