• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

Ako se malo dotera i privuce deo mase, bice prihvatljiva zamena.

U suprotnom lagani skip.

Deluje malo zapusteno iako ima novog materijala doduse ne jos uvek filmovi/serije.

Ne bih se puno mlatio time dok ne dobijem info od drugih da je povratio deo stare reputacije.

Torrentleech trenutno deli pozivnice, pa kome treba nek ode na njihov sajt.

Last edited:
U potu moze da se stavi default language pa i ne mislis sta skidas

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Jel moze da se nekako prebaci sa ruskog na engl;eski ?
Koliko ja znam, ne, ali jednostavno je. Na vrhu stranice imash polje za kucanje pored kojeg je "раздачи", ukucaj shta zhelish, klikni na "поиск" i to je to. Pitaj za dalje ako treba.

Microsoft Edge ima opciju da prevede sajt na engleski, mislim da ima i Chrome, a Firefox ako nema, verovatno ima Add-on koji to radi

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja sad kontam da ne misli na fajl i audio u fajlu, nego jezik na stranici. Sta ce ti engleski, imas traku u koju upises sta ti treba i to je to :D

Imas tamo listu audija koji su spakovani. Ne znam koji plejer koristis, ali verujem da u svim imas da biras audio. Ono fazon desni klik na sliku, pa audio track ili tako nesto...

U mpcu je ovako
View attachment 9865
Mislio sam na jezik sajta,mama zna ruski nisam imao pojma ali da ima smisla jer je pokojna baba(mamina keva Katica iz Rusije)
Snasao sam se svakako,hvala :)

Moja jako lici na ovu maxinu, ali ne znam koja je :D

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Nego, namesto rarbg, šta bi preporučili? Pitam za starije osobe koja odgovara da je sve pristupačno na jednom mestu.

Back
Top Bottom