• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE Tormented Souls

Chodex

I'm a ghost!
Reaction score
3,187
TS.jpg

Tormented souls is a return to classic survival horror. With a fresh twist on the fixed perspective adventure, tormented souls modernises for a new generation - as caroline Walker investigates the mysterious disappearance of twin girls in a terrifying mansion-turned-hospital.

E5FsrVqXoAAbh9q.jpg

E5FswvyWQAMgyjm.jpg

E5FsuBNWUAAWi9X.jpg

E5FsuvYX0AEcdXc.jpg

Super izgleda. Napishi nam shta mislish o igri kada predjesh, a mogao bi i kako ti se chini do sada.

Pazi, rec je o malom studiju iz Chilea sa jako skromnim budzetom. Uglavnom stariji fanovi survival horora su prijatno iznenadjeni igrom.

Series X|S verzija ima problem sa kresovanjem. U bilo kojoj drugoj igri bi ovaj problem bio zanemarljiv ali ovde gde se napredak cuva iskljucivo tape trakama ciji je broj ogranicen, zna biti jako frustrirajuce. Morao sam da se obratim zvanicnoj twiter stranici igre. Evo i odgovora:

e743fceeea3e81d3afc0241184fbb747.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Last edited by a moderator:
@Chodex hvala na preporuci skroz sam zaboravio na ovu igru kada su je najavili negde, probao sam demo veceras stvarno je super. Mesavina OG Resident Evila i Silent Hill-a, sa sve tank kontrolama.

Jedina mana su malo losiji modeli likova i uzasan voice acting ( verovatno su developeri ili ortaci developera davali glasove u sred nedostatka novca). Ali overall stvarno mi se dopada. Definitivno cu je uzeti i odigrati kad budem imao vremena.

@Chodex hvala na preporuci skroz sam zaboravio na ovu igru kada su je najavili negde, probao sam demo veceras stvarno je super. Mesavina OG Resident Evila i Silent Hill-a, sa sve tank kontrolama.

Jedina mana su malo losiji modeli likova i uzasan voice acting ( verovatno su developeri ili ortaci developera davali glasove u sred nedostatka novca). Ali overall stvarno mi se dopada. Definitivno cu je uzeti i odigrati kad budem imao vremena.

Extra. Pa imas izbor da li ces po starom modelu igrati na krstic (tank) ili na L palicu (preporuka). Ja sam u poslednoj trecini igre. 👀 Sinoc me je jedan jump scare izuo iz cipela. Morao sam da popijem casu vode.

Extra. Pa imas izbor da li ces po starom modelu igrati na krstic (tank) ili na L palicu (preporuka). Ja sam u poslednoj trecini igre. 👀 Sinoc me je jedan jump scare izuo iz cipela. Morao sam da popijem casu vode.
Haha verujem mene je strecnuo neki lik u podrumu u ovom demou. Ja sam odabrao stari model kontrola za demo emotivno sam vezan za tank kontrole :D

Ne brini, Undenisa jedino štrecne ako nema wide
Haha ovde radi wide kada stavis 4k rezoluciju :D jbga indie projekat :D

Citao sam post od developera na Steamu kaze da nisu imali dovoljno resursa za sve jbga :D ali kao kada se stavi ''4k'' rezolucija onda bude 21:9 aspekt normalan.

Evo malo skrinova iz demo-a.

20210921203206_1.jpg
20210921203116_1.jpg
20210921202233_1.jpg

Zavrsih igru. Jako fino osvezenje za sve ljubitelje zanra. U poslednjoj trecini kvalitet igre malo opada zbog nekih nonsens zagonetki kojih ima i previse za ovakav tip igre. Prica pitka, nista spektakularno...niza ocena zbog nekih tehnickih problema (XSS) vezano za crash i frame drop u main hallu i vecim prostorijama. U svakom slucaju uvek cu pozdraviti nove ovakve projekte koje nas stare ljubitelje survival horora narocito raduju. 7/10.

243017561_987314088496426_6478344117779298185_n.pngo

Back
Top Bottom