• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

Ako nekoga zanima kako je izgledao najbolji ulaz ikada:

bonus kvalitetne slichke:

1647675309852.jpg1647700407633.jpg

1647689647967.jpg

1647736155927.jpg1647687909820.jpg

1647764041218.jpg

1647706815522.jpgFOcYzcrVgAUTomN.jpg

Vozovi u sheshiru koji fura Raku su chista umetnost <3

Danas nam Arisu Endo puni 24 godine!

Ako otvorite NJEN PROFIL, lete baloni na sve strane (nisam video to na Twitter do sada :3).

Chestitke od njenih novih agenata:

Sretjan rodjendan joj zheli ceo SL :3

Poshto nisam imao vremena, a niko drugi ne zheli da pishe u ovom threadu, gotovo tri meseca su proshla od poslednjeg posta.
Mislim da nema smisla da nastavim sa Grand Princess, a mislim da moram nauchiti da pishem kratko, jer inache netju ni pisati.

No, pokushatju da se osvrnem na par bitnijih dogadjaja u poslednjih mesec dana.

Jedan od meni najbitnijih je da je Kaya Toribami konachno dobila svoju prvu singles pobedu, i to protiv Arisu Endo na TJPW Additional Attack '22 koji je odrzhan 19. Juna. Pomislio sam da tje neshto zanimljivo da se dogodi chim sam video da ulazi u ring sa ogromnim osmehom. No, zasluzhila je. Godinu dana je u TJPW i bilo je vreme da okusi pobedu.

Kapiram da sam spominjao negde na proshloj strani da je Nodoka Tenma napustila TJPW u martu 2022. godine. Priredjen joj je divan show na kraju kojeg su mnoge cure bile u suzama. Yuka Sakazaki je bila najvishe pogodjena jer nije dolazila sebi od plakanja tokom celog showa. Za Nodoku je vetjina devojaka reklo da je bila prema svima prijateljski nastrojena i da su je gotivile manje-vishe sve cure.

TJPW je takodje napustila Marika Kobashi. Nju sam najmanje gotivio od svih cura, ali mi je bilo bedak videti koliko devojaka je bilo tuzhno zbog njenog odlaska. Sada kada je nema, ne mogu retji da mi preterano nedostaje, ali imala je to neshto zbog chega je bila posebna, a to neshto mi malchice fali sada.

Shoko Nakajima je preuzela Princess of Princess titulu od Miyu Yamashita u martu i do sada je titulu odbranila protiv Yuki Aino, Hyper Misao, Yuka Sakazaki, i Rika Tatsumi. Pojma nemam ko bi mogao da joj oduzme titulu u budutjnosti, mozhda Mizuki. No, za sada mi se svidja shto je titula njena, iako bih voleo da tu titulu fura Hyper Misao.

TJPW Summer Sun Princess '22 je odrzhan devetog Jula ove godine, pa mislim da bih mogao pisati o tom dogadjaju ukratko u sledetjem postu, pogotovo jer su dva pojasa promenila vlasnike :)

TJPW Summer Sun Princess '22​

Vreme je za najbolji show ove godine (devetog jula)! Specifichan je po tome shto, nakon vishe od dve godine, je dozvoljeno publici da viche i navija, dozvoljeni su banneri, a dozvoljeni su i streameri (sharene trakice koje se bacaju u ring). Ako ikoga zanima DUSHA TJPW-a, ovo je show koji vredi odgledati!

Par bannera:
00.jpg11.jpg
22.jpg33.jpg

Kao i uvek, Sayuri Namba pozdravlja publiku, kao i nas koji gledamo preko Wrestle Universe.

44.jpg

Iskoristitju priliku da je sada mogutje gledati WU 2 nedelje bez da ishta platite. Dakle, odete na Wrestle Universe sajt, ostavite vashe podatke, i nakon dve nedelje pochinju da naplatjuju 900 yena svakih mesec dana (oko 800 dinara). Mozhete odraditi cancel pre isteka perioda od 14 dana i nishta vam netje biti naplatjeno!

1658332637422.png

Kao WU chlan mozhete da pratite chetiri razlichite promocije, u koje spada i TJPW. Mozhete gledati starije mecheve, pa ako zhelite da preporuchim neshto, tu sam :3

No, dovoljno sam shill-ovao za besplatno.

Show otvaraju UUG sa Upper Kick. Miu se skoro rasplakala kada je chula publiku kako viche, a vala i ostale Up Up Girls su bile odushevljene. Nakon pozdravljanja publike, otpevale su i Maketakunai <3
Vreme je za pochetak Summer Sun Princess 2022!

Prvi mech
Moka VS Juria Nagano

Ja i dalje nisam ubedjen da je Juria ozbiljna u vezi rvanja, josh uvek mislim da je u TJPW samo kako bi promovisala sebe. Isto sam mislio i za Yuki Arai, ali ona je dokazala da je veoma ozbiljna kada je kechanje u pitanju.

Svidelo mi se kako je publika pochastila Moku trakicama u njenim bojama, delovala je veoma zadovoljno. Juria je takodje pochashtjena mnoshtvom sharenih trakica

Zadovoljan sam bio ovim mechom, pogotovo jer gotivim Moku. Moka se trudila da mech izgleda atraktivno, a Juria mi nije delovala preterano ozbiljno. Bio je jedan momenat kada mi se chinilo da Juria sandbag-uje, ali ju je Moka silovito prebacila preko ramena i prosula po podu.

Dopao mi se deo kada obe devojke razmenjuju udarce ivicom dlana u vrat, pogotovo jer mi se chinilo da Moka nema milosti i da udara malko jache no shto bi trebalo. Shto se mene tiche, to je okej, potrebno je malko spustiti Juriu na zemlju.

Moka je uhvatila Juriu u Rashomon i nadao sam se da tje Juria da se preda, shto se i dogodilo. Nakon shto je Juria submit-ovala, Moka ju je otresla k'o slinu o pod, a onda je rashirila usta u svoj karakteristichan i ogroman osmeh. Volim gledati Moku kako pobedjuje :3

1657380760031.jpg

55.jpg

Drugi mech
Hyper Misao, Haruna Neko, Kaya Toribami i Kakuta Nao VS Aja Kong, Yuki Aino, Harajuku Pom i Raku

Ovaj mech je bio chisto uzhivanje. Publika je bombardovala sve devojke sharenim trakicama. Bilo je simpatichno videti Kayu Toribami kako po prvi put u zhivotu vidi kako izgleda pravi TJPW show sa dushom. Plus mi se dopalo shto ima toliko fanova koji su spremni da potroshe novac na trakice u njenim bojama. Slatko je bilo gledati Aju Kong kako grli Raku i ostale cure. Ponavljam se, ali super je shto legenda poput nje uzhiva u mechevima s curama koje su em manje ozbiljne od nje, em imaju daleko manje iskustva.

Pom je vrishtala na sudiju dok on to nije prekinuo (od skora ima taj gimmick gde cichi i menja visinu tona), a Hyper Misao je, kao i uvek, trazhila mikrofon kako bi pozdravila svu veliku decu, a publika je urlala pozdrave nazad. Hyper Misao je pozdravila Aju Kong i trazhila od publike da joj pozhele dobrodoshlicu. Misao je zgrabila Pom u nekakvom pokushaju da prevari Aju Kong, ali Aja nije naivna.

Aja je prosula Misao po podu, a onda je podigla Raku na ledja da odrade Oyasumi Express zajedno. Nakon glupiranja, mech konachno pochinje. Uzhivanje je bilo gledati Kayu i Pom u ringu, ali je, na zhalost, trajalo kratko. Haruna Neko je morala da odradi svoju shetnju po konopcu, Kaya je letela, Aja je bila slatka sa Raku... sve cure su imale priliku da odrade neshto po chemu su poznate.

Najjache su mi bile Hyper Misao i Aja Kong u ringu, pogotov kada je publika urlikala Misaoino ime dok je ona pokushavala da prevari Aju. Aja se nije dala zbuniti i samo je podizala Misaoin nivo nervoze. Lepo je bilo videti Aju kako se penje na tretji konopac da odradi Elbow Drop, pogotovo jer je promashila Hyper Misao. Sve cure su se izredjale na Aji, ali ni jedna nije uspela da je pomeri.

Nakon kliberenja i komedije, mech se nastavio ozbiljnijim tonom sa Yuki Aino i Kakuta Nao. Kaya je odradila lep Twisting Senton i za malo uspela da pobedi, ali protivnik joj je bila Yuki Aino. Yuki radi Gutwrench Suplex, nakon kojeg bi Kaya izgubila da nije bilo drugih cura da joj pomognu.

Misao je imala momenat kada je htela da pravi nered kantom za smetje, ali Aja joj je otela kantu i opushteno je chuknula o glavu. Na kraju Yuki Aino radi UBV na Kayi i pobedjuje za svoj tim!

Uzhivao sam u ovom mechu od pochetka do kraja. Gotivim vetjinu od osam cura koje su bile u ringu, ali mi je malchice bedak shto nije pobedila Hyper Misao :3

66.jpg77.jpg

Idemo dalje u sledetjem postu :3

Za pochetak, par fotki koje sam nashao na netu, a odnose se na proshli mech.

1657357908864.jpg
Raku je definitivno jedna od cura koju publika obozhava.

1657363412936.jpg
Kaya iznenadjena podrshkom publike.

Tretji mech
Miu Watanabe VS Ryo Mizunami

Ryo sam spomenuo proshle godine kada su bile borbe za odlazak u AEW na mech protiv Shide, mozhda se neko od vas setja nje (ona je freelancer). Obozhavam njen stil. Tona samopouzdanja dok ulazi u ring, kurchevita je i maksimalno hajpuje publiku. Neke od TJPW cura bi mogle mnogo da nauche od nje. No, pre nje je ushla Miu koja takodje ume da hajpuje publiku, a dochekalo ju je more sharenih trakica u ringu, na shta je ona uzvratila ogromnim osmehom.

Ukratko - odlichan mech. Obe cure su veoma talentovane, a vala i jake. Od samog starta se videlo da tje biti veoma zanimljiv mech, pogotovo jer veteran Ryo odlichno saradjuje sa Miu. Od starta su cure odmeravale snage i ni jedna nije posustajala. Ryo je konstantno provocirala Miu, ali Miu se nije dala zbuniti.

Ceo mech je bio u fazonu babyface Miu protiv zle Ryo, shto je meni odlichno leglo. Kul je bilo gledati kako Miu preskache Ryo, kao i kada odmerava snage s njom. Miu je pokushala da uradi Giant Swing, ali Ryo ju je odbacila i prosula po podu, a nakon toga je pao i taunt. Ryo je htela da odradi Miuin potez na njoj, ali Miu je odmah zgrabila konopac i sprechila taj pokushaj ponizhavanja.

Ryo je koristila svoju snagu i masu kako bi povredila Miu, a takodje je pokushavala da natera Miu da submit-uje. Odlichno je bilo gledati kako Ryo komanduje publikom dok bije Miu, ali u isto vreme je bilo divno chuti kako publika podrzhava Miu.

Miu je uspela da okrene mech u svoju korist i nabije Ryo Mizunami u tjoshak, a zatim i na pod ramenom... vishe puta! Miu je po drugi put zategla svoj repitj, a publika je divljala dok to radi. Miu pokushava da podigne Ryo u Giant Swing! Publika urla "mozhesh ti to", ali Miu ne uspeva da podigne krupnu Ryo. No, Miu uspeva da digne Ryo u Canadian Backbreaker, ali joj Ryo uzvratja. Malko mi se digao kad je Miu odradila Powerslam, izgledalo je savrsheno. A onda, Miu ponovo nameshta repitj, publika luduje... Miu hvata Ryo za noge i pokushava Giant Swing... i uspeva! Nakon shto je Miu prosula Ryo na pod, publika ju je pozdravila urlicima.

Ryo je uspela da preokrene mech u svoju korist zahvaljujutji svojoj snazi. Ryo se zaletje i radi Spear koji shalje miu na pod, a onda je podizhe i radi Hot Limit (Fire Thunder Tombstone Piledriver). Ryo pinuje Miu, jedan, dva i tri! Ryo Mizunami pobedjuje!

1657384841846.jpg

00.jpg11.jpg

22.jpg

Odlichan mech! Dve jake cure koje su odlichne u onome shto rade. Svidelo mi se shto je Ryo na kraju pozdravila uplakanu Miu i pozvala publiku da chestitaju i njoj na borbi.

Chetvrti mech
Yuki Kamifuku i Mahiro Kiryu VS Shida Hikaru i Noa Hikari

Uf, opet Hikaru i Hikari, ali ovaj put nisu jedna protiv druge vetj su zajedno u timu, shto ne chini moj posao lakshim. Shidu znate iz AEW :)

Nisam veliki ljubitelj devojaka u ovom mechu. Mahiro ima okej gimmick, ali chesto deluje kao da otaljava sve shto radi. Yuki ne krije da se ne cima mnogo oko treniranja, ima svoj white thot gimmick i to mi je okej. Hikaru Noa mi nije preterano interesantna, ali volim da odgledam njene mecheve.
No, shta je tu je.

Publika pozdravlja sve cure vrishtanjem i aplauzom, a ne shtede ni na trakicama. U ringu su Kamiyu i Noa, a Kamiyu koristi vreme da hvali Shidinu shminku. Kamiyu uspeva da izbegne Noain udarac s ledja, a onda pokushava i nju da zbuni pohvalama, ali to ne prolazi.

Shida je izgledala super kada je nabila Kamiyu u tjoshak, skochila na drugi konopac, a onda se odbacila u Dropkick. Svideo mi se momenat kada se mech nastavio van ringa i u prichu su ubachene stolice i kendo shtap. Sirota Mahiro je primila najvishe batina pre vratjanja u ring. Shida u ringu nastavlja da dominira Kamiyu, a zatim se menja s Noa, koja takodje kazhnjava Kamiyu.

Kamiyu pokushava da pruzhi ruku Mahiro, ali Shida je sprechava i zavrtje joj ruke. Nakon toga Kamiyu hini da su joj nokti polomljeni, a onda nabija prste u Shidine i Noaine ochi. Kamiyu taguje Mahiro, a publika luduje (ne kapiram zashto). Mahiro klechi na oba protivnika i izvinjava se publici zbog svega shto se dogodilo, a publika to pozdravlja urlicima i tapshanjem. Ne kapiram zbog chega je taj gimmick popularan u Japanu, ali iz nekog razloga publika to obozhava.

Mahiro i Kamiyu pokushavaju zajednichkim snagama da se izbore protiv Shide i Noae - Kamiyu chak pinuje Shidu, ali Shida brzo okretje situaciju u svoju korist. Shida takodje koristi svoje prste kako bi povredila Kamiyuine ochi, a potom obe cure razmenjuju udarce u ringu. Kamiyu je imala rollup koji je mogao dovesti do pobede, ali Shida se izvukla. Kamiyu uspeva Fameasser i taguje Mahiro, ali Shida to koristi da taguje Hikari.

Mahiro Kiryu i Hikari Noa priredjuju kvalitetnu razmenu u ringu, sve dok Noa nije pochela da spamuje Dropkick-ove. Nakon nekog vremena Kamiyu uskache da pomogne Mahiro, a Mahiro nastavlja sa Big Elbow. Malo je falilo da Mahiro pobedi, ali Shida uletje da pomogne svom partneru.

U jednom trenutku Hikari Noa upada u ring sa stolicom, ali Mahiro je izbacuje. Mahiro razmishlja da li da uzme stolicu, a publika je pozdravlja aplauzom. Mahiro podizhe stolicu i napada Shidu, ali Shida u poslednji chas izbegava udarac. Hikaru Shida radi Falcon Arrow i pinuje Mahiro, jedan, dva i tri! Ochekivana pobeda za Hikaru i Hikari.

33.jpg
44.jpg55.jpg

1657448794672.jpg

Nastavak, kao i uvek, u sledetjem postu :3

Peti mech
Arisu Endo i Riho VS Suzume i Mei Suruga

Josh jedan mech u kojem imamo goste. Riho je trenutno u AEW i ima vishe iskustva od ostale tri cure zajedno. Mei Suruga je u Gatoh Move i neodoljivo podsetja na malog goblina koji prati Sakisamu :3

Prve upadaju pchelica Suzume i jabuchica Mei Suruga (ime njihovog tima je MeiBee Surprise). Suzume ima nov kostim za koji mislim da je odlichan, pogotovo zbog chizmica razlichite duzhine.
Nakon MeiBee Surprise upadaju Arisu Endo i Riho, a Arisu ima nov kostim (konachno mi se malchice dopada njen kostim).

Oba tima su zatrpana sharenim trakicama, shto me ne chudi, jer sve chetiri cure su veoma popularne. Publika bukvalno urla i pozdravlja oba tima, cure se rukuju, a onda u ringu ostaju Mei i Arisu.

Ovaj mech je od samog starta odlichan, ne samo zbog chinjenice da su preslatke devojke u njemu, vetj i zbog chinjenice da su Mei i Riho imale istog trenera, samo su razlichite generacije. Svidja mi se kako se Mei trudi da se dokazhe Riho, ali Riho ne pada na te forice i profesionalno otresa Mei. Mei i Suzume pokazuju da su trenirale zajedno jer u isto vreme se vrte oko oba protivnika i zatim ih hvataju nogama i vrte po ringu kako bi ih na kraju pinovale. No, Riho i Arisu uspevaju da se iskobeljaju.

U ringu ostaju Suzume i Arisu (one su tag team partneri, osim danas, i zovu se Daisy Monkey). Odlichan je osetjaj gledati dva partnera kako se bore znajutji za shta su sposobne. Ubrzo Arisu prosipa Suzume po podu, a potom taguje Riho. Riho ne gubi vreme i stopalima naskache Suzume na kichmu. Riho savija Suzumeinu nogu i pokushava da je natera da se preda, ali Suzume uspeva da dohvati konopac.

Arisu zamenjuje Riho i nastavlja da kazhnjava Suzume sve do trenutka kad Suzume taguje Mei. Mei trchi preko Arisuine kichme par puta, a onda se odbija od tjoshka i radi joj Crossbody. Mei pada u most u pokushaju da izbegne Arisu, ali Arisu to koristi da odradi Curb Stomp na njen stomak, a potom taguje Riho.

Riho je luda u ringu, a ujedno i nemilosrdna prema Mei. Radi joj prelep Cazadora, a potom se penje na tjoshak iskache na Mein stomak, ali Mei se u poslednji chas pomera. Lepo je gledati dve talentovane cure kako se lome da nadvladaju jedna drugu. Mei uspeva da podigne Riho i da je pridrzhava dok Suzume uskache i nabija je o pod sa Ring a Bell.

Publika glasno tapshe dok Suzume pokushava josh jedan Ring A Bell na Riho, ali Riho je izbegava i navlachi joj vrat na konopac. Riho se penje na tjoshak i radi Crossbody na Suzume, ali Suzume je izbegava i kontrira u Ring A Bell nakon kojeg publika tapshe glasnije i glasnije.

Suzume pokushava Crossbody na Riho, ali je Riho izbegava, a zatim je Arisu prebacuje preko sebe na konopac, a Riho joj radi 619. Riho taguje Endo koja nameshta Suzume preko konopca i skache joj na ledja kolenom. Endo pokushava Camel Clutch, ali Suzume se iskobeljava i kontrira joj lomljenjem noge. Endo uspeva da se domogne konopca, pa je Suzume pushta. No, Suzume joj skache na rame i hvata je nogama oko glave, a onda je povlachi sa sobom na pod. Suzume uspeva Crossbody sa tretjeg konopca na Arisu, ali tu je Riho da pomogne partnerki da ne izgubi.

Mei uskache da pomogne Suzume i zajedno nabijaju Riho i Endo na pod. Endo se polako podizhe, a Suzume pokushava Ring A Bell, koji Arisu kontrira u ... nekakav Backdrop, ako se ne varam. Obe cure ustaju i razmenjuju udarce laktovima a onda Arisu radi potez za koji je mnogo vezhbala u teretani - skache sa drugog konopca na tretji, a zatim se odbacuje u Dropkick.

Arisu hvata Suzume u Camel Clutch, ali Suzume uspeva da nadje snage da se domogne konopca i izvuche iz zahvata. Arisu je povlachi za noge natrag u centar ringa i savija je ponovo u Camel Clutch, ali Mei Suruga uskache da pomogne partnerki. Riho uskache sa tretjeg konopca i radi Crossbody na Mei. Mei counteruje sa Dropick-om, ali Riho na to odgovara kolenima u kichmu.

Arisu je sama u ringu sa Suzume i radi joj Curb Stomp i pinuje, ali Suzume se podizhe u poslednjem trenutku. Endo je izneverovala, ali povlachi Suzume sa sobom u tjoshak. No, Suzume joj odgovara udarcima i povlachi je u Avalanche Face Crusher. Suzume cheka da se Arisu podigne, zaletje se i radi JEBENO BOLESTAN Ring A Bell. Jedan, dva, TRI! Pchelica Suzume pobedjuje za svoj tim.

1657476859149.jpg
1657485691645.jpg
1657363529594.jpg
1657363466641.jpg

00.jpg11.jpg
22.jpg33.jpg

1657361954455.jpg
1657408234046.jpg

Chisto uzhivanje od pochetka do kraja mecha. Sve chetiri cure su pokazale da odlichno rade zajedno, ali moram izdvojiti Suzume koja je demonstrirala da poseduje ogroman talenat i da je pred njom svetla budutjnost u svetu kechanja. Iskreno se nadam da tje je zadrzhati u TJPW, jer me ne bi chudilo da neka druga promocija pokusha da je otme. Arisu je pokazala da, bez obzira shto ima samo 15 meseci iskustva, ume da se drzhi sa veteranima i devojkama koje su u ringu duzhe od nje.

Pored svega navedenog, sve chetiri devojke su prijatne za gledanje :3

Nastavak... sutra. Hvala na chitanju.

Shesti mech
Maki Itoh VS Alex Windsor
Borba za International Princess titulu

Protiv Maki je trebalo da se bori druga cura, ali zbog problema sa vizom, ta chast je pripala Alex Windsor iz engleske. Njen kofer je izgubljen, pa su ostale cure morale da joj daju delove opreme. Tachnije, komentator i kolega kecher Chris Brookes joj je dao shtitnike za kolena, a pantalone mi deluju kao da su od Kaye.
Alex upada u ring veoma kurchevito i sve vreme pokazuje srednji prst publici. Nakon nje ulazi Maki uz svoju pesmu Brooklyn the Hole. Za razliku od Alex, publika bombarduje Maki trakicama.

Mech nije ni pocheo, a Alex govori da je titula njena. Alex takodje komunicira s publikom, uglavnom putem uvreda. Publika pozdravlja Maki dok se ona shepuri po ringu. Par ljudi iz publike viche "Alex Windsor", na shta Alex odgovara "Thank you". Mech konachno pochinje, a Alex se zaletje u Maki i nabija je na konopce, a zatim joj udara shamar uz osmeh.

Jebo sebe, vetj vidim sebe kako se zaletjem i opisujem ceo mech kao u prethodnih par postova, pa tju sada da pokusham da smanjim napaljenost.

Od samog starta mecha, ni jedna od devojaka ne pokazuje slabost, obe napadaju silovito i bez milosti. Alex se poklanja publici nakon zlostavljanja Maki, shto nervira Maki koja je navikla da publika pozdravlja nju. Svidja mi se shto je Alex maksimalno uzhivljena u ulogu heela. Chesto sprda Maki, pogotovo kada je povredi. Pre no shto je stala na Maki i koristila je kao surf dasku, rekla je publici "you'll like this one". Do sada nisam gledao Alex Windsor, ali sada znam da tju morati obratiti pazhnju na nju.

Alex nastavlja da dominira i urla na publiku "you should be cheering for me", a Maki samo prima udarce. Kapiram da se ponavljam, ali ovaj mech je odlichan. Mislio sam da tje Alex imati problema da bude harizmatichna pored Maki, ali Alex je dominira i u harizmatichnosti.

Maki konachno uspeva da kontrira sa Kokeshi-jem. Alex se odkotrljava u tjoshak, a Maki to koristi da se popne na nju i pita publiku ko je najsladji na svetu, na shta publika u glas odgovara "Itoh-chan". Malo je retji da mi je nedostajalo chuti publiku kako navija za Maki.

Alex demonstrira snagu podizanjem, a zatim silovitim spushtanjem Maki uz Brainbuster. Alex i Maki su obe na podu, a Alex hvata Maki za ruku i udara je u lice uz "come on". Maki joj odgovara udarcem, a onda cure nastavljaju da razmenjuju udarce dok se dizhu na noge. Maki uspeva da headbut-uje Alex, a zatim radi Satellite DDT.

Publika nastavlja da podrzhava Maki, ali Alex polako uspeva da se penje na tjoshak, ali Maki se penje za njom i pokushava da je podigne, ali Alex joj se provlachi kroz noge i podizhe je na ramena, a Maki na to odgovara Frankensteiner-om. Dok se Maki odbija od konopce, Alex je podizhe, vrti u krug, a onda je baca na pod. Alex pinuje Maki, ali Maki se iskobeljava i kontrira. Maki se odbija od konopce i radi DDT, a zatim pinuje Alex. Alex uspeva da kick out-uje u poslednjem trenutku.

Tek je deset minuta proshlo, a Maki je skroz mokra od znoja. Maki se penje na tjoshak, ali Alex se penje za njom. Obe cure su na tjoshku, ali Maki uspeva da nadjacha Alex i radi joj josh jedan DDT. Alex izgleda kao da je u komi, a Maki je pinuje. Jedan, dva, tr... Alex se podizhe u poslednji chas. Maki ne veruje shta ju je snashlo i urla u neverici, a zatim povlachi Alex na sredinu ringa. Maki se penje na tjoshak i pokushava da padne glavom na Alex, ali Alex se pomera i Maki treska o pod. Alex to koristi da shutne Maki u glavu, a zatim je pinuje, ali bez pobede.

Maki se zaletje na Alex, ali Alex je podizhe i radi joj odlichan Powerbomb koji shalje Maki u drugu dimenziju. Alex pinuje Maki, a Maki uspeva da nadje dovoljno snage da se podigne u poslednji chas. Alex pokushava da podigne Maki na noge, ali Maki se opire, a zatim joj pokazuje srednji prst. Alex iznervirano podizhe Maki i radi joj josh jedan Powerbomb, a zatim je ponovo dizhe i radi nekakvu varijaciju na Scoop Slam. Alex pinuje Maki... Alex POBEDJUJE!

Nova International Princess Champion je Alex Windsor! Titula ne samo shto napushta TJPW, vetj napushta i Japan!

makistreamers.jpg

00.jpg

11.jpg22.jpg
33.jpg

Fenomenalan mech, pogotovo zahvaljujutji Alex Windsor koja prodaje gospodarski. Mech je trajao jedva neshto vishe od 13 minuta, ali sam se osetjao kao da ni jedan sekund nije protratjen. Alex Windsor se na kraju penje na tjoshak i podizhe International Princess pojas, a zatim upire prstom u publiku i viche "get used to it". Maki Itoh je u suzama dok je Raku teshi, a Alex podizhe pojas i viche "Alex fucking Windsor". Alex pruzha ruku Maki, a Maki je prihvata. Alex se rukuje na brzaka i onda joj odbacuje ruku i mashe prstom ispred lica.
Od pochetka do kraja, Alex demonstrira da 13 godina u ringu znachi mnogo, a moram retji da takodje pokazuje vishe harizme od Maki Itoh.

Sedmi mech
Miyu Yamashita VS Thunder Rosa

I u ovom mechu imamo gosta, ponovo iz AEW - Thunder Rosa. Fun fact: Thunder Rosa je prva devojka van Japana koja je nosila International Princess titulu, i to je uzela od Maki Itoh. :) No, zbog jebenog kovida se odrekla titule. Ovaj put se ne bori za titulu, ali se bori protiv asa TJPW promocije.

Pre no shto je mech pocheo, Thunder Rosa je rekla da, ako Miyu pobedi, datje joj shansu da dodje u Ameriku da se okusha u borbi za AEW Women's World Champion titulu.

Chuje se Miyuina muzika, i Miyu se polako pojavljuje s ozbiljnim, ali i zabrinutim izrazom lica, a potom ide ka ringu. Simpatichno je bilo videti malen osmeh na licu Miyu dok je publika obasipa sharenim trakicama.

Crvena svetla ispunjavaju salu i pojavljuje se Thunder Rosa. Publika se ochigledno setja Rose. Vichu njeno ime, a ona im shalje poljupce, a nakon toga upire prstima u Miyu i namiguje joj. Rosa lozhi publiku da vichu njeno ime dok ona ima ogroman osmeh na licu. Publika nakon toga viche Yamashita, shto mami osmeh na Miyuinom licu.

Mech konachno pochinje, a ja se prisetjam sada da bih mogao da skratim prichu, ali kapiram da tje se to zavrshiti kao u proshlom mechu. Jebigica.

Rosa u pochetku izgleda kao da dominira nad Miyu, ali to ne traje dugo s obzirom da Miyu uspeva da nadje odgovor na sve shto joj Rosa priredjuje. Nakon pochetnog rvanja, karakteristichnog za japanske promocije, devojke konachno postaju agilnije i pochinju da se nadmudruju odbijanjem od konopce i arm drag-ovima.

Thunder Rosa prebacuje Miyu preko ramena, a onda je Lariatom prikucava na pod. Thunder Rosa pinuje Miyu, ali nishta od pobede, barem za sada. Rosa nastavlja da shuta Miyu u ledja, ali Miyu uspeva da prebaci Rosu preko ramena, a zatim je shuta u ledja. Rosa ponavlja isto to, i tu ja polako gubim pazhnju, poshto Miyu radi identichnu stvar.

Konachno odluchuju da urade neshto drugo, pa Rosa podizhe Miyu i baca je na pod, podizhe joj nogu i pinuje je, ali Miyu uspeva da se odbaci. Miyu nastavlja da prima udarce, Rosa je ponovo pinuje, ali rano je da Miyu izgubi.

Miyu se opire udarcima laktom, a potom prebacuje Rosu preko ramena i shuta je u grudi i ledja, a potom je pinuje, dodushe bezuspeshno. Miyu nastavlja napade nogama i pokushava da pinuje Rosu, ali bez uspeha. Miyu hvatta Rosu ispod stomaka, podizhe je, a onda je spushta na koleno. Miyu ponovo podizhe Rosu ali Rosa counter-uje sa Headscissors i izbacuje Miyu van ringa. Rosa se odbija od konopce i proletje nogama izmedju konopaca i udara Miyu. Rosa iskache iz ringa i nastavlja da udara Miyu, a potom je podizhe i baca na ivicu ringa.

Thunder Rosa se malko kurchi i sheta oko ringa, a Miyu to koristi da se zaleti i shutne je u glavu. Miyu podizhe Rosu i ubacuje je u ring, a potom je prati unutra i pinuje je. Sudija uspeva da broji do dva, a Rosa se podizhe. Miyu ne gubi vreme vetj stavlja protivnikovu ruku u polugu. Rosa pokushava da se iskobelja shaketanjem Miyuinog stomaka, ali Miyu je prebacuje preko kukova i lezhe na nju. Rosa uspeva da se domogne konopca, pa je Miyu pushta, ali samo na tren, poshto je potom podizhe na ramena. Rosa uspeva da se iskobelja, a Miyu pokushava da je shutne, ali Rosa joj radi lep Stunner. Rosa se zaletje u tjoshak gde je Miyu, udara je, a potom pada na njeno lice kolenima.

Rosa nameshta Miyu na konopce, a onda joj pada stopalima na ledja, a zatim joj pada stopalima na grudi. Rosa pokushava da pinuje Miyu, ali dzhaba, rano je. Obe devojke imaju josh uvek dovoljno snage... stoje u na nogama i razmenjuju udarce rukama, ali onda Rosa baca Miyu na pod i skache joj na stomak. Sledi josh jedan pokushaj pinovanja koji se ne zavrshava slavno.

Thunder Rosa se penje na tjoshak, ali je dochekuje high kick od Miyu, a Miyu je potom baca na pod. Rosa se dizhe na noge, ali je vratja na pod josh jedan high kick. Rosa vadi shtitnik za zube iz sisodrzha, stavlja ga u usta i urla. Miyu pokushava da je shutne, ali Rosa joj hvata noge i krpi je. Dok se Rosa shepuri, Miyu je ponovo shuta u glavu, a onda je shutom u stomak shalje na pod ringa. Rosa uzvratja udarcem nogom, a potom podizhe Miyu i radi lep Death Valley Driver.

Rosa seda Miyu na grudi i podizhe joj nogu. Rosa pokushava da pinuje Miyu, ali Miyu odbacuje Rosu. Publika urla YAMASHITA YAMASHITA, ali Rosa ne mari za to i nastavlja da je kazhnjava. Od jednom, Miyu radi Skull Kick koji kosi Rosu. Miyu je pinuje, ali to ne prolazi. Miyu podizhe Rosu za German Suplex, ali Rosa pokushava da se odkotrlja, no Miyu je podizhe i prebacuje preko sebe u German Suplex. Miyu podizhe Rosu u Attitude Adjustment, ali Rosa povlachi Miyu sa sobom u pin. Miyu menja Rosin pin u svoj, jedan, dva, tri! Miyu Yamashita je pobedila i odlazi u Ameriku!

44.jpg

55.jpg
66.jpg77.jpg
88.jpg

Fin mech, ali mislim da je mogao da bude bolji. Malko me smorilo besomuchno shutiranje, ali bilo je finih spotova, plus mi je drago da je Miyu pobedila i da je dobila shansu da se pokazhe u AEW.

Ostala su josh samo dva mecha, ali o njima tju pisati sutra.
Hvala na chitanju :3

Osmi mech
Magical Sugar Rabbits (Yuka Sakazaki i Mizuki) VS Saki Akai i Yuki Arai
Borba za Princess Tag Team Championship titulu

Pa, zajebano mi je bilo praviti prognozu za ovaj mech. S jedne strane Yuka i Mizuki, a sa druge novajlija Yuki Arai koja jedva da ima godinu dana iskustva. No, Yuki se gura bash bash jako, imala je singles pobedu brzhe od bilo koje cure. Plus je s njom u timu Saki Akai, manje-vishe najzashtitjenija osoba u TJPW... ali isto to sam rekao proshli put kada je izgubila... tj. ne, to je bila Sakisama... :3

Sve u svemu, nije mi bilo lako pogoditi ko tje pobediti, a da budem iskren, nisam pogodio.

Prve u ring ulaze Saki Akai i Yuki Arai uz Sakinu pesmu, tj. uz pesmu What You Waiting For od Gwen Stefani. Fun fact, Chris Brookes je prichao sa Saki o toj pesmi i rekao joj je ime pesme, ali ona je odbijala to da prihvati i insistirala je da se pesma zove "tick tock". Ok, idemo dalje.
Publika dochekuje obe cure uz mnoshtvo sharenih trakica, shto je i ochekivano, ne samo zato shto je Yuki Arai veoma popularna, vetj i zbog Saki Akai.

00.jpg

Nakon njihovog ulaza se chuje Yukina i Mizukina pesmica, a potom se pojavljuju Mizuki i Yuka drzhetji se za ruke. Grle se, a potom se hvataju ponovo za ruke i nastavljaju ka ringu. Dok idu ka ringu, Yuka peva svoje delove pesme, shto sam davno video :3
Mizuki upada prva u ring, a publika je bombarduje trakicama, a onda ulazi Yuka, koju publika obasipa trakicama... mislim da je ona, pored Raku, dobila najvishe.

1657365983832.jpg

Nakon shto je ring ochishtjen i sudija je uzeo pojaseve od Mizuki i Yuke, mech mozhe da pochne. Yuka i Mizuki pruzhaju ruke, a Saki i Yuki ih primaju. Saki Akai potom pruzha ruke Mizuki, a Mizuki ih samo na kratko dodiruje.

Prve u ringu su Yuka i Yuki. Od samog pochetka Yuka ne pokazuje milost i savija Yuki kako god pozheli. Chini se kao da Yuki nema odgovor na bilo shta shto joj Yuka priredjuje. Bilo je par momenata kada je uspela da preokrene zahvat u svoju korist, ali Yuka bi momentalno odgovarala na to i vratjala se u situaciju koja joj odgovara.

Yuki uspeva da se iskobelja i taguje Saki, a Yuka taguje Mizuki. Mizuki podizhe ruku i poziva Saki da je uhvati, ali Saki se sprda s njom jer je mnogo VISOCHIJA, shto iritira Mizuki te ona plasira nogu Saki u stomak. Mizuki nastavlja da zlostavlja Saki, a potom joj nabija lice o pod. Mizuki Dropkick-uje Saki, a zatim je podizhe i baca na konopce. Mizuki se odbija od konopce, ali Saki je saplitje, a Yuki to koristi da shutne Mizuki u glavu. Za to vreme Saki shuta Yuku u glavu, a potom zajedno sa Yuki shuta Mizuki.

11.jpg

Saki Akai staje kolenom na Mizuki i pinuje je, ali to nije dovoljno da se mali zeka pobedi. Saki zatim stavlja Mizuki u onaj zahvat izmedju nogu i guzova, ali Mizuki joj grize butke (josh jedan razlog da budem ljubomoran na Mizuki). Saki shuta Mizuki u stomak, prebacuje je preko ramena, a potom je shuta u ledja. Saki Akai taguje Yuki, a Yuki podizhe Mizuki i treska je o pod. Mizuki se izvlachi iz pina lepim mostom, ali Saki Akai pokushava da vara... ponovo. No, ovaj put to nije dovoljno, a pored toga Yuka uskache da Dropkick-uje Yuki, a potom je shuta van ringa. Yuka i Mizuki se penju na tjoshkove i rade Crossbody van ringa.

sakiass.jpg

Magical Sugar Rabbits pogadjaju svoje mete, a potom Mizuki vratja Yuki Arai u ring, gde je pinuje. Prerano je za kraj mecha, pa se Yuki izvlachi iz pina, a Mizuki taguje Yuku koja ne gubi vreme, vetj podizhe Yuki i prosipa je po podu.

Yuka podizhe Yuki josh jednom i ponovo je treska o pod. Yuka je podizhe po tretji put, baca je na pod, a potom seda na nju, podizhe joj nogu i pinuje je. Yuka ustaje i taguje Mizuki, pa je podizhe, a potom baca na Yuki. Saki Akai uskache da pomogne i odgurava Mizuki sa Yuki. No, Mizuki stiska Yuki oko lica, ali Yuki uspeva da stigne do konopca. Mizuki joj odgovara stajanjem na shaci, a potom taguje Yuku.

22.jpg

Yuka nastavlja nemilosrdno da udara Yuki, ali u jednom trenutku Yuki dolazi sebi i zadaje jake udarce gospodjici Sakazaki. Yuka, vidno iznervirana, uzvratja laktovima u lice a potom podizhe Yuki i radi joj Brainbuster. Yuka pinuje Yuki, ali sudija ne stizhe da broji do tri. Dok Yuka zlostavlja Yuki, Mizuki je van ringa i pridrzhava Saki Akai da ne udje u ring. Yuka hvata Yuki u Sleeper Hold, ali Saki uskache i skida Yuku sa Yuki.

Yuki Arai polako dolazi sebi, ali Yuka je shuta u ledja, a potom je podizhe i baca u tjoshak pred Saki. Saki se taguje i ulazi u ring, vidno ljuta, a Yuka ne gubi vreme vetj je odmah napada udarcima. Saki se brani udarcima i uspeva da odbije Yuku od konopce i da je poshalje na pod udarcem nogo. Saki pokushava da uhvati Yuku u Sleeper Hold, ali Yuka se otima. Yuka pokushava Lariat, ali biva blokirana, pa hvata Saki nogama oko nogu i baca je na pod. Yuka savija Sakine noge, ali Saki uspeva da se domogne konopca.

33.jpg

Yuka uplitje Akaine noge u konopce, a potom se penje na konopce, hvata je nogama oko vrata i onda pada u natrag. Sudija prekida zlostavljanje, a Yuka se penje na tjoshak, ali Saki je napada. Yuka radi ciganski tochak u stranu, a potom se odbacuje od donjeg konopca na tretji, a zatim se od tretjeg odbacuje u Dropkick na Saki Akai. Yuka Sakazaki pinuje Saki Akai, ali nema pobede josh uvek.

Saki uspeva da skrpi Yuku, a potom se odbija od konopaca i shuta Yuku u glavu. Saki pinuje Yuku, ali sudija broji samo do dva. Saki baca Yuku u tjoshak i shuta je u glavu, a potom se penje na tjoshak kako bi skochila. Yuka se zaletje i shuta je u glavu, a onda se penje blizhe njoj i udara je rukama. Saki se uspeva odbraniti i radi joj STO sa drugog konopca.

Saki se podizhe i napada Yuku, ali Yuka momentalno counter-uje sa Tea Time. Dok se Saki dizhe, Mizuki se penje na tjoshak i radi Crossbody na Saki. Mizuki pinuje Saki, ali nema pobede. Mizuki pokushava da podigne Saki, ali ona joj to ne dozvoljava i brani se udarcem nogom. Saki taguje Yuki koja momentalno napada Mizuki Dropkick-om.

55.jpg

Yuki baca Mizuki u tjoshak i potom je shuta u glavu, a onda je odbija od konopce i dochekuje je stopalom u lice. Yuki hvata Mizuki u Sharpshooter i savija je. Yuki pravi onu debilnu grimasu koju nikako ne mogu da shvatim ozbiljno, ali okej, nije sada vreme da se pisha po Yuki. No, Yuki podizhe Mizuki za Full Nelson, ali Mizuki joj to ne dozvoljava. Yuki nastavlja napade na Mizuki, ali Mizuki kontrira i skache Yuki na kichmu. Mizuki postavlja Yuki na donji konopac, a potom joj odvaljuje facu stopalima. Mizuki se penje na tjoshak i skache stopalima na Yukinu kichmu, a potom je pokriva, ali Yuki uspeva da se iskobelja.

Chim se Yuki iskobeljala, Mizuki joj radi Crossface. Dok se Yuki pati da se iskobelja, Yuka Sakazaki se zaletje na Saki Akai i drzhi je kako ne bi uletela u ring i prekinula Mizukin zahvat. Yuki polako puzi ka konopcu, ali Mizuki joj hvata ruke. No, Yuki uspeva da se okrene i hvata konopac nogom. Mizuki nameshta Yuki za Foot Stomp sa tretjeg konopca, ali Yuki se podizhe i izbacuje Mizuki iz ringa udarcem noge u glavu. Dok se Mizuki podizhe, Saki Akai je od gore udara kolenom u lice i vratja je u ring. Yuki Arai radi Full Nelson Slam i pokriva Mizuki, ali Mizuki se podizhe u poslednji tren.

Saki Akai upada u ring i zajedno sa Yuki shuta Mizuki u glavu. Saki podizhe Mizuki i radi Drop Suplex, a zatim je udara s oba kolena u lice. Saki pinuje Mizuki, ali josh uvek nema pobede. Saki pokushava High Kick, ali Mizuki je rushi na pod i pinuje. Jedan, dva, tr...kurchinela, za malo. Saki hvata Mizuki u Triangle Choke, a Yuki napada Yuku kako bi je sprechila da udje u ring. Mizuki na jedvite jade uspeva da stavi nogu na konopac, pa je Saki pushta.

Dvadeset minuta je proshlo za sada, a mech josh uvek traje! Svaka chast devojkama na izdrzhljivosti.

Saki Akai podizhe Mizuki za Brainbuster, ali Mizuki se prebacuje preko nje, a Yuka shutira Saki u glavu. Yuka pridrzhava Saki, a Mizuki je preskache i povlachi Saki sa sobom u pin. Pin ne prolazi, ali zato Yuka podizhe Saki i radi joj Brainbuster. Mizuki lezhe preko Saki, a Yuki uletje da pomogne Saki. Mizuki to izbegava i skache Yuki na kichmu. Dok se Saki i Yuki podizhu, Mizuki i Yuki se penju zajedno na tjoshak i rade Toy Story (Crossbody u isto vreme). Magical Sugar Rabbits pinuju Saki i Yuki, ali nema pobede.

44.jpg

Mizuki izbacuje Yuki Arai van ringa, a Yuka postavlja Saki u sredinu ringa. Vreme je za Toy Story 2 ili 4, pojma nemam - obe cure se penju na tretji konopac, ali Saki i Yuki ih prekidaju. Yuki skida Mizuki sa Full Nelson Slam, a Saki radi Suplex na Yuku direkt na Mizuki. Saki Akai pinuje Mizuki, ali Mizuki uspeva da se pomeri. Saki nameshta Mizuki u Quetzalcoatl!!!! Mizuki reverse-uje u Cutie Special. Mizuki pokushava ponovo da digne Saki, ali Saki je shuta u glavu. Saki ponovo shuta Mizuki u glavu, a potom se zaletje i pokushava da je shutne u glavu. Yuka hvata Mizuki u Magical Merry-Go-Round, ali Yuki je sprechava udarcem nogom u glavu. Saki hvata Yuku i nameshta je za Quetzalcoatl, ali Mizuki je sprechava.

Saki Akai pokushava da shutne Mizuki, ali Mizuki je hvata za nogu. Za to vreme Yuki Arai plasira Axe Kick u Mizukino teme. Yuki Arai se sprema za josh jedan Axe Kick u Mizuki, ali Yuka uskache kako bi pomogla i dobija nogu u teme. Saki Akai izbacuje Yuku Sakazaki iz ringa i sada je Mizuki sama u ringu. Saki je shuta u glavu i onda, I DE MO QUETZALCOATL! Yuki i Saki se zaletju i iz skoka nabijaju nogama Mizuki u glavu. Saki Akai pinuje Mizuki, Yuka pokushava da uskochi u ring ali je Yuki sprechava. Saki Akai pobedjuje!

Magical Sugar Rabbits gube titulu, novi Princess Tag Team shampioni su Yuki Arai i Saki Akai!

66.jpg

77.jpg

Shta retji? Kakvu posluku porati? Nisam se ovome nadao. Tojest, ne bi mi smetalo da Magical Sugar Rabbits izgube titulu, ali ni malo mi se ne dopada shto je sada u rukama Yuki Arai. Saki Akai, okej, mozhe... pogotovo jer je Sakisama, koja neodoljivo podsetja na Saki Akai, drzhala titulu proshle godine sa Mei Saint-Michel.

Mech je bio zabavan za gledanje, iako pomalo trom u odredjenim momentima. Suze jer Yuka sada ne drzhi ni jednu titulu, ali okej... mozhda u skorijoj budutjnosti dodje do Princess of Princess Champion ponovo. No, da ne smaram o njoj, veoma dobar mech, gledao bih ga ponovo.

Poslednji mech sutra.

Deveti mech
Rika Tatsumi VS Shoko Nakajima
Borba za Princess of Princess Champion titulu

Konachno smo doshli do poslednjeg mecha u TJPW Summer Sun Princess '22.
U ring prvo ulazi izazivach - Rika Tatsumi. Ne chudi me polivanje sharenim trakicama s obzirom da je ona veoma popularna. Za njom ulazi shampion i trenutno lice TJPW promocije - Shoko Nakajima. Publika voli i Shoko, te i nju chaste mnoshtvom sharenih trakica koje posle skupljaju devojke oko ringa dok ih sudija Kiso shuta napolje.

prskanjerika.jpg
00.jpg

Devojke se rukuju, a Rika se poklanja Shoko i mech pochinje!
Na pochetku obe devojke stoje u mestu i odmeravaju se, a potom polako prilaze jedna drugoj i skachu jedna na drugu. Shoko uspeva prva da uspostavi kontrolu, ali to ne traje dugo jer Rika zna s kim ima posla. Shoko napada Rikine noge, ali Rika ne dozvoljava da napadi traju duzhe od sekunde.

Nakon pochetnog testiranja, cure pochinju da se odbacuju od konopaca i prebacuju jedna drugu preko ramena, sve do trenutka kada Shoko Dropkick-uje Riku. Shoko se penje na tjoshak, ali Rika joj Dropkickuje nogu i Shoko pada na tjoshak.

Dok Shoko zapomazhe, Rika je podjebava, a potom povlachi na sredinu ringa. Rikin ratni poklich urla cela sala, a Rika pada laktom na Shoko. Rika pomera Shoko i stavlja je na ivicu ringa, a potom joj staje na koleno. Rika odlazi uz ples skroz do stepenica niz koje cure ulaze u salu, a potom trchi do Shoko i udara je guzicom u kolena. Rika potom nabija Shokoinu glavu o tjoshak, a zatim je ubacuje u ring. Shoko se podizhe i odbija od konopaca, a onda radi Suicide Dive na Riku van ringa. Shoko se vratja u ring i radi joj Front Flip Suicide Dive. Uplashio sam se malo za Shoko, jer je u poslednjih par mecheva sjebala taj potez i mogla se povrediti, ali ovaj put je sve proshlo bez problema, tj. bez problema po nju, Rika je loshe proshla.

11.jpg

Shoko podizhe Riku i ubacuje je u ring, pa je pinuje. S obzirom da nije pobedila, Shoko radi Over the Top Senton i ponovo pinuje Riku. Sudija ne stizhe da izbroji do tri, te se mech nastavlja. Shoko udara Riku u ledja, a zatim joj plasira laktove u glavu. Rika pokushava da se brani udarcima, ali Shoko je nadjachava i postavlja ispod konopaca i podizhe je kako bi joj povredila vrat.

Shoko prebacuje Riku preko ramena a potom joj radi Flipping Neckbreaker, a zatim je pinuje. Sudija ne uspeva da broji do tri, a Shoko obmotava svoje noge oko Rikinog vrata. Rika se koprca, ali Shoko je okretje i nabija joj nogama o pod. Rika uspeva da se domogne konopca nogama, te je Shoko pushta. Eh, dolazimo do trenutka gde se obe cure ochigledno zbunjuju, ali Shoko izvlachi situaciju Dropkick-om. Shoko odbacuje Riku od konopce, ali Rika je udara u potkolenicu i onda joj radi Dragon Screw koji povredjuje Shokoino koleno.

22.jpg

Rika se odbija od konopaca i guzicom udara Shoko u glavu, a potom je stavlja u Figure Four. Shoko uspeva da se otkotrlja zajedno sa Rikom do konopaca, pa je Rika primorana da je pusti. Shoko pokushava da napada udarcima shakama, ali Rika se brani i izlazi van ringa. Rika obmotava Shokoine noge oko shipke u tjoshku ringa i povlachi joj nogu ka shipci. Rika se zatim zaletje i Dropkick-uje Shokoine noge u shipku. Rika Tatsumi pinuje Shoko, ali Shoko uspeva da se podigne. Rika podizhe Shoko, ali Roko se izvlachi i radi joj Spinning Back Elbow.

Dok Rika zapomazhe na podu, Shoko koristi konopce kako bi se podigla na noge i doshla sebi. Shoko radi Bulldog na tjoshak, a onda se penje na tjoshak i radi Dropkick. Shoko Nakajima pinuje belog zmaja, ali Rika se podizhe. Shoko stavlja Riku u Butterfly Hold i muchi Riku, ali Rika uspeva da se domogne konopca nogama. Rika pokushava da se pomogne uz pomotj konopaca, ali Shoko se zaletje i radi 619, koji Rika izbegava. Shoko pokushava josh jedan 619, ali Rika je hvata za noge i radi Double Leg Dragon Screw. Rika nastavlja napad stavljajutji Shoko u Figure Four. Dok Shoko zapomazhe, u pozadini se vidi Hyper Misao koja navija za Shoko. :3

33.jpg

Shoko se polako odvlachi do konopaca i uspeva da natera Riku da je pusti. Shoko uspeva da prebaci Riku preko sebe i stavlja je u Butterfly Hold. Rika uspeva da se okrene i prebacuje Shoko preko ledja, a onda se zaletje i udara je guzicom u lice. Rika radi Dragon Twist of Fate i zatim se penje na tjoshak. Rika skache da udari Shoko guzicom, ali Shoko joj radi Schoolboy... Schoolgirl? :3 Shoko pinuje Riku, ali to ne prolazi. Shoko pokushava Frankensteiner, ali Rika je hvata, podizhe je i treska je o pod. Shoko se iskotrljava van ringa.

44.jpg

Rika udara sebe u lice i vrishti, a potom se zaletje, skache na tretji konopac, i onda radi Hip Attack u Shokoino lice! Rika vratja Shoko u ring i penje se na tjoshak, ali Shoko je prati i radi joj Frankensteiner koji je prosipa po podu. Obe cure su iznemogle i jedva dolaze sebi, ali Shoko je brzha. Shoko udara Riku u grudi, ali Rika joj ne ostaje duzhna. Obe cure razmenjuju udarce na sredini ringa sve dok se Rika ne zaleti i udari Shoko gujcom u glavu. Shoko odgovara sa Northern Lights Suplex, a potom se odbija od konopaca i radi 619 koji pogadja Riku u glavu.

55.jpg

Shoko podizhe izranjavanu Riku i nameshta je za Suplex, ali Rika je okretje, podizhe i baca nazad u Dragon Sleeper. Shoko pada na kolena, a Rika je savija bez da je pushta iz zahvata. Shoko deluje kao da tje da se onesvesti, sudija Kiso nije siguran da li da prekida mech. Rika obmotava noge oko Shoko... Sudija se okretje da javi da je mech gotov, ali Shoko se okretje i podizhe Riku i radi joj DDT! Tu sam ochekivao da tje Rika da pobedi, ali Shoko uvek ume da iznenadi!

Shoko se penje na tjoshak i radi Senton, a zatim pinuje Riku. Sudija Kiso uspeva da izbroji do tri! Shoko Nakajima uspeva da odbrani titulu!

66.jpg77.jpg

88.jpg

Odlichan mech, ako izuzmemo onaj jedan trenutak gde su se cure malko zbunile. Rika je bila divljakusha, nije imala milosti, a Shoko je sve stoichki podnela i uspela da odbrani pojas. Shoko se zahvalila Riki i izrazila zhelju da se ponovo sretnu u ringu u budutjnosti.

Ovim mechom se stavlja tachka na Summer Sun Princess '22.
Hvala vam na chitanju, pishem uskoro ponovo.

p.s. Danas je dve godine od kako je Moka Miyamoto u TJPW <3

Ako vas zanimaju kratki isechci iz Summer Sun Princess '22, imate ih ovde:

Miuin Giant Swing:

Alex shamara Maki:

Shokoin Suicide Dive na Riku Tatsumi:

Yukin Springboard Dropkick na Saki Akai:

Mizuki grize Sakinu butku:

Bonus, Mizuki i Yuka iskachu iz aviona :3

Kenny buraz uskache da podrzhi nashu Miyu :3

Bonus Kenny gospodin:

1658926336859.png

No, danas je mech Miyu Yamashita VS Thunder Rosa za titulu AEW Women's World Champion. Svim srcem uz Miyu!

Pored toga, Tokyo Princess Cup je pocheo pre 2 nedelje, tachnije 16. jula.
Kao i uvek, zhreb se odredio random izvlachenjem brojeva, a proces mozhete pogledati ovde:

Ako vam se ne gleda izvlachenje, evo rezultata:

tjpwprincesscup.jpg

No, s obzirom da su proshla vetj 4 dana kupa, napisatju ispod rezultate. Tri dana za redom sam ustajao ranije kako bih gledao kup - vredelo je.

Dan 1 - 16.07.2022:
Pom Harajuku VS Moka Miyamoto - Pobedila je Pom Harajuku
Yuki Arai VS Mahiro Kiryu - Pobedila je Yuki Arai
Shoko Nakajima VS Haruna Neko - Pobedila je Shoko Nakajima (ovo je najbolji mech koji je Haruna Neko ikada imala, veoma me iznenadila)
Hyper Misao VS Miyu Yamashita - Pobedila je Miyu Yamashita (jako sam bio butthurt zbog ovoga)

Dan 2 - 17.07.2022:
Miu Watanabe VS Arisu Endo - Pobedila je Miu Watanabe
Yuka Sakazaki VS Kaya Toribami - Pobedila je Yuka Sakazaki
Nao Kakuta VS Yuki Aino - Pobedila je Nao Kakuta
Rika Tatsumi VS Yuki Kamifuku - Pobedila je Rika Tatsumi

Dan 3 - 18.07.2022:
Doshli smo do druge runde kupa.
Miyu Yamashita VS Raku - Pobedila je Miyu Yamashita
Hikari Noa VS Yuki Arai - Pobedila je Hikari Noa

Dan 4 - 23.07.2022:
Nastavljamo s drugom rundom kupa:
Shoko Nakajima VS Mizuki - Pobedila je Shoko Nakajima (Mizuki popila kovid)
Suzume VS Pom Harajuku - Pobedila je Suzume

Za chetiri dana tje se odrzhati chetvrtfinale kupa.
Gledatjemo:
Miu Watanabe VS Shoko Nakajima - Ovde navijam za Miu <3
Miyu Yamashita VS Nao Kakuta - Navijam za Miyu
Yuka Sakazaki VS Hikari Noa - Navijam za Yuku, naravno
Rika Tatsumi VS Suzume - Navimaj za Suzume

Nadam se da tju imati vishe vremena da se posvetim pisanju o mechevima, ali tju vas svakako obavestiti o rezultatima. Ako Yuka ispadne, onda idemo svim srcem uz Suzume! OK, zapravo... bez obzira na Yuku navijatju za Suzume do kraja!

Zaboravio sam da dodam da je u toku "takmichenje" za novu curu. Chetiri devojke koje nemaju nikakve dodirne tachke sa rvanjem se takmiche kako bi postale deo TJPW ekipe. Jedna od njih je, ako se ne varam burleskna plesachica,

U svakoj od epizoda cure se dokazuju pred TJPW devojkama. Pokazuju koliko su izdrzhljive, snazhne, u kondiciji, itd.

Ako vas zanima, tu je osma epizoda:

Ja navijam za Wakanu (ima tuzhan izraz lica, nosi kapa majicu i ima svetlo rozi shorts u videu iznad), em je najsladja od sve chetiri, em deluje kao da se najvishe trudi. Plus mi se chini da bi se najbolje pokazala u ringu.

Ustao malo pre 7 kako bih gledao danashnji show koji se upravo zavrshio.

S obzirom da ne mogu raditi skrinshotove kao shto mogu kada skinem narodnu verziju, vetj moram da hvatam sa Wrestle Universe, netje svi biti iste velichine, ako se uopshte budem cimao da ih hvatam :3

Prva tri mecha nemaju veze sa Tokyo Princess Cup, pa tju proleteti kroz njih, nadam se.

Prvi mech
Moka Miyamoto i Juria Nagano VS Arisu Endo i Maki Itoh

Sasvim okej za prvi mech, Maki je primala fine udarce od Jurie, a Moka je delovala zainteresovanije za ono shto radi nego inache.

Arisu je bila, kao i uvek, solidna. Imala je finih momenata protiv Moke. Svidelo mi se shto je Maki Itoh bila malchice bezobrazna prema Juriai, a delovalo je kao da ju je namerno par puta udarila jache. Shto se mene tiche, neka je! Juria da se uozbilji ili da napusti kechanje, druge nema. S druge strane, Juria je odradila par kvalitetnih komboa na Maki, izgledalo je veoma lepo. Moka i Maki su imali lep teamwork kada je Maki odradila Kokeshi na Juriu, a Arisu, na zhalost, nije imala vremena da se mnogo pokazhe .Maki Itoh je na kraju uhvatila Juriu u Itoh Punish, ako se ne varam, a Juria je tap out-ovala.

1659252520772.png

Maki Itoh i Arisu Endo su pobedile u prvom mechu.

Drugi mech
Haruna Neko VS Kamifuku Yuki VS Mizuki

Drago mi je da je Mizuki ozdravila, deluje kao da nikada nije ni bila bolesna.

Nije mi bash legao ovaj mech, ne jer je bio losh, vetj zato shto nije bilo mnogo momenata za pamtjenje. Kamiyu je, iznenadjujutje, meni bila highlight mecha. Sprdala se sa Harunom, a josh vishe sa Mizuki. Kamiyu i Mizuki su se udruzhile protiv Harune, ali to nije dugo trajalo zato shto Kamiyu jedva cheka da zabode nekome nozh u ledja. Bilo je smeshnih spotova u mechu, ali na zhalost nije bilo wow momenata. Mizuki me je najvishe nasmejala, ali Haruna i Kamiyu nisu bile daleko. Najjache mi je bilo kada je Kamiyu podigla cicamacu i bacila je na Mizuki. Na kraju, Kamifuku Yuki uspeva da pinuje Harunu Neko dok Mizuki lezhi ranjena sa strane.

1659253115158.png

Kamifuku Yuki je pobednica drugog mecha.

Tretji mech
Hyper Misao, Kaya Toribami, Mahiro Kiryu VS Yuki Arai, Harajuku Pom i Raku

Mech u kojem su cure koje gotivim i Yuki Arai, divno. U pochetku Pom ispushta nekakav zvuk chiju visinu kontrolishe sudija Kiso svojim prstima, ali onda prebacuje taj ton na Raku i Arai, a zatim prekida. :ROFLMAO: Hyper Misao trazhi mikrofon i pozdravlja svu veliku decu, a onda malko hvali Yuki Arai, ali to ne prolazi kod Pom koja gura Misao na pod. Hyper Misao nastavlja svoju prichu do kraja, a mech pochinje.

Uzhivao sam u ovom mechu, najvishe jer je Kaya Toribami pokazala da ozbiljno shvata kechanje i da zheli da napreduje. Eliminisala je botch-eve koji su se deshavali u prvih par meseci i uvezhbala je ono shto radi, pa je sada josh interesantnija za gledati. Hyper Misao je imala svoje momente kada na prevaru bije protivnika, shto mi je posebno bilo drago jer joj je protivnik bila Yuki Arai (sumnjam da tje ta cuta ikada protji kod mene). Bonus je shto je Hyper Misao odradila Hero Correction System na Yuki Arai. Raku i njene partnerke su odradile Oyasumi Express na Hyper Misao, ali ni to nije bilo dovoljno da se zaustavi kliberenje. Pom i Raku su se uhvatile za ruke i vrtele u krug dok shutiraju Misao u cevanice.

1659253665871.png

Naravno, Mahiro Kiryu je imala svoj momenat kada klechi na protivniku i uputjuje izvinjenja publici (nikada netju skapirati tu foru koju japanska publika gotivi). Pom je odradila Laforet Harajuku koji je izgledao veoma lepo, a na kraju je Yuki Arai odradila Sharpshooter, Full Nelson Slam i Finally (Axe Kick) na Kayu Toribami i uspela je da je zadrzhi dovoljno dugo da sudija izbroji do tri.

Yuki Arai, Raku i Pom Harajuku su pobednice ovog mecha.

Chetvrtfinale Princess Cup turnira

Prvi mech
Rika Tatsumi VS Suzume

Mislim da mi je ovo bio mech vecheri, iako je bilo sitnih propusta. Rika Tatsumi je odlichna kada zheli da pogura cure koje imaju manje iskustva, a ovde je to odradila odlichno. Od samog pochetka Suzume agresivno napada i radi Headscissors a zatim Dropkick-uje Riku. Suzume ne popushta i na stavlja da optrchava Riku, ali konachno biva zaustavljena. Super je bilo gledati Riku kako nemilosrdno kazhnjava Suzume, chak joj je u jednom trenutku vezala krila oko konopaca kako bi mogla neometano da je udara. Suzume je doshla sebi i odradila fin Crossbody sa tretjeg konopca a potom je stavila Riku u Rear Naked Choke.

Rika je izubijala Suzumine noge, kao i ostatak tela, ali pchelica se nije predavala.

Rika je radila i Figure Four, kao i udarce guzicom u lice, ali ni to nije bilo dovoljno da se Suzume preda. Rika je pokushala i Dragon Sleeper, ali Suzume je uspela i to da prezhivi. Na kraju Suzume uspeva da provuche rollup, jedan, dva, tri!

1659259860020.png

Suzume je pobedila u prvom mechu chetvrtfinala Tokyo Princess Cup!

Rika grli Suzume koja je na kolenima, a onda joj pruzha ruku, shto Suzume oberuchke prihvata <3 Suzume je bila u suzama od sretje, shto ne chudi, jer je Suzume prvobitno dolazila da gleda TJPW mecheve i Rika joj je bila omiljena, chak je i zbog nje odluchila da se bavi kechanjem. :3

Drugi mech
Kakuta Nao VS Miyu Yamashita

Miyu se vratila s kratke AEW ekskurzije kako bi se borila u chetvrtfinalu Tokyo Princess Cup, a njena protivnica nije sachekala ni da Miyu udje u ring, niti da Sayuri izadje iz ringa, vetj je odmah skochila na Miyu s ledja. No, Miyu je uspela da se izbori sa Nao i skine svoju jaknu, a onda joj je zadala par udaraca nogom. Ovo mi je definitivno najslabiji mech vecheri, te se netju cimati da pishem mnogo.

Neko vreme su se cure borile van ringa, ali chinilo mi se kao da to ni na kakav nachin ne doprinosi mechu. Nakon toga se deo mecha sveo na poluge s nogama. Nao se trudila da unakazi Miyuine noge, a Miyu se trudila da unakazi Nao nogama... i tako u krug. Miyu je odradila jedan fin Attitude Adjustment, nakon chega je usledio Skull Kick i to je bilo dovoljno da se Kakuta Nao izbaci iz turnira.

1659259967683.png

Yamashita Miyu je pobedila u drugom mechu chetvrtfinala Tokyo Princess Cup!

Tretji mech
Sakazaki Yuka VS Hikari Noa

Uffff, ovaj mech... bilo je teshko gledati kako se Yuka izhivljava na Hikari. Ne zato shto je bila krvolochna ili neshto slichno, vetj zato shto je odluchila da ne proda ni jedan potez od Hikari. Ne mogu da verujem da tju napisati da mi je zapravo bilo zhao Hikari. Dropkick spam koji Hikari Noa uvek radi je proshao bez ikakve reakcije od strane Yuke, a isto su proshli i udarci nogom u glavu - Yuka se ponashala kao da joj nije nishta. Sve to je ponekad normalno za Yuku, ali kada je Hikari odradila Avalanche Suplex, a Yuka kick out-ovala za manje od sekund, zapitao sam se "koji ti je kurac Yuka?" Ne samo shto se Yuka ponashala kao Hulk Hogan na steroidima, vetj je konstantno gledala Hikari kao da smrdi. Bedak mi je shto je ovaj mech proshao kako jeste. Koliko god da gotivim napucanu buckastu verziju Yuke, ne kapiram ponekad njeno ponashanje. Evo i sada, umesto da pricham o mechu, ja sam se raspisao o Yukinom bahatom ponashanju. Hikari Noa mi nikada nije bila medju omiljenim curama, ali mi je bilo bedak gledati kako trpi Yukino tripovanje. Mozhda sam previshe oshtar prema Yuki, mozhda joj je Noa pishala u kornflejks, ne znam, ali znam da je Yuka bila preterano bahata.

S obzirom na gore navedeno - Yuka na kraju radi Mahou Shoujo Splash i pobedjuje.

Bio bih vishe entuzijastichan da se Yuka nije ponashala kao da je Bogom dana. Ako je ovo neki njen nov gimmick, nadam se da tje je neko urazumiti, jer smeshno je da sitna zhena glumi nekakvog neranjivog Konana.

1659260015683.png

Yuka Sakazaki je pobednica tretjeg mecha u chetvrtfinalu Tokyo Princess Cup.

Chetvrti mech
Shoko Nakajima VS Miu Watanabe

Odlichan mech, shto mi je i trebalo nakon onog kliberenja u tretjem. Shoko je bila odlichna, a vala i Miu. Devojke nisu gubile vreme, mech je od samog pochetka intenzivan i zanimljiv za gledanje, a to sve traje do samog kraja.

Ni jednoj od devojaka nije ponestajalo energije, a ni entuzijazma. Shoko je pokazala da je pro jer je u stanju da dozvoli mladjim curama da se dokazhu, ali je takodje u stanju da pokazhe svoju nadmotj. Miu je uspela da odradi svoj noviji potez u kojem podizhe cure dok stoje na nogama, pa ih vrti oko svoje ose, a Shoko je uspela nekako da izvuche Suicide Senton. Malo je falilo da se Shoko prospe tokom Suicide Senton, jer je dodirnula konopac nogama, ali Miu ju je primila kao pro, pa je sve izgledalo odlichno. Shoko pokushava Frankensteiner, ali Miu je podizhe i radi joj Tear Drop. Miu pinuje Shoko i pobedjuje!

1659259650897.png

Miu Watanabe prolazi u polufinale Tokyo Princess Cup!

13. avgusta tjemo gledati polufinale Tokyo Princess Cup!
Miu Watanabe VS Miyu Yamashita - Navijam za Miu!
Yuka Sakazaki VS Suzume - Navijam za Suzume!

Pored toga, saznali smo konachno protiv koga tje da se bori Non-binary Nightmare - Max the Impaler:

pomimpaler.jpg

Sretno Pom! 😅

Last edited:
Ako vas zanimaju isechci danashnjih mecheva, mozhete ih videti u Twitter postovima. Iznad je moj tekst o danashnjim mechevima, koristim ovo da bump-ujem thread, poshto sam genijalno postovao pre no shto sam napisao sve, pa sam morao da brishem i pishem opet :(

13. avgusta tjemo gledati polufinale Tokyo Princess Cup!
Miu Watanabe VS Miyu Yamashita - Navijam za Miu!
Yuka Sakazaki VS Suzume - Navijam za Suzume!

Divite se mojoj motji!
Napisao sam to pre ovog videa kada je odlucheno ko tje se boriti protiv koga:

No, drago mi je da se Yuka u tom videu ponasha blesavo kao i inache, smorio bih se kada bi prenela onu energiju iz mecha sa Hikari na Suzume.

Par random fotki od danas:

oyasumiekusupuresu.jpg

mahiromaki.jpg

yukahikari.jpg

Yuka drzhi Hikari za ruku na kraju danashnjeg mecha.

rikakrshisuzume.jpg

rikasuzume.jpg

l-o-v-e-rabupuroresu.jpg

Drago mi je da se neko potrudio umesto mene. O ovome sam prichao kada sam pisao da se Yuka ponashala veoma chudno u mechu protiv Hikari:

Ovde ne samo shto ne prodaje ni jedan Dropkick, vetj ustaje dok ih prima:

Ovde je takodje odluchila da ne zheli da proda ni jedan shut u glavu (ok, Hikari je mogla da se potrudi malo vishe, ali nakon onih prvih par neuspeshnih, i ja bih se smorio):

A ovde, pa... ochigledno je:

Koliko god da, ochigledno, gotivio Yuku, razocharala me taj dan. Mozhda je to sve nekakav work i ja sam podlegao tome, ali mi se i dalje ne svidja kako je to izgledalo.
Ubrzo nakon tog mecha je okachila zajednichku fotografiju sa Hikari:

Sve u svemu, nadam se da Yuka vishe netje priredjivati slichne gluposti, bash je bilo muchno za gledati.

Back
Top Bottom