• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

Dosao je i taj dan:

Maki Itoh napusta TJPW. Sto se mene tice, neka je, ima vec barem dve godine kako deluje kao da nije deo ekipe i kao da joj vise odgovara kecanje u govneks americkim indi promocijama. Ne bih da zvucim previse butthurt, ali eto, nadam se da ce joj biti bolje na drugom mestu.

Odlična vest za sve vas koji ste hteli da overite TJPW, ali niste želeli da platite:

Sedmog septembra 2025. (nedelja), možete gledati CEO SHOW uživo na TJPW YouTube kanalu!
Show počinje popodne u Japanu, što znači da ne morate ustajati rano ujutru, već možete gledati od 10:30 pre podne!

Card je interesantan:

GzugtIdWQAAFEIv.webp

Neće biti veliki mecheva, ali očekujem zabavne borbe između Rike Tatsumi i Ute Takami (Rika ume odlično da nosi mečeve), kao i između HIMAWARI i Ren Konatsu. Tag mech između Daisy Monkey (Arisu Endo i Suzume) protiv Shino Suzuki i Haru Kazashiro obećava, najviše zbog odlične hemije Daisy Monkey tema.
Naravno, 6-woman mech u kojem su Hyper Misao, Shoko Nakajima i Mizuki protiv Wakana Uehara, Yuki Kamifuku i Miu Watanabe će, uveren sam, biti zabavan. Misao će da radi svoje gluposti, Shoko će da bude kvalitetan worker, a Miu će da demonstrira snagu. Naravno, očekujem i kul momente od Mizuki, kao i od Wakane i Yuki.

Pa, eto, odgledajte ako stignete, možda vam se i dopadne.

Eh, ovo se, na zalost, ocekivalo:

Poslednje 2 godine je imala ceste povrede kolena, vracala bi se na kratko nakon dugog oporavka, pa bi se ponovo povredila. Srecom, njeno koleno je dobro, ali... Nakon sedam godina u TJPW, Haruna Neko je odlucila da ode u penziju. Najnizi TJPW clan (143cm) nas napusta.
Nije nikada bila medju meni omiljenim curama, ali imala je svoje momente. Iako je bila buckica, bila je poprilicno dobra u svom poslu. Najvise sam gotivio njeno setanje po konopcu i Old School na kojem bi joj i Undertaker pozavideo.

Haruna Neko ce se 27. septembra 2025. godine pojaviti u ringu po poslednji put. Oprostaj od Neko cemo pratiti u Shinkiba, gde je i pocela svoju karijeru.

Back
Top Bottom