Poshto nije bilo mesta za josh slika u prethodnom postu, evo bonusa:
Pobednici:
Yuka Sakazaki se duri

:
Peti mech:
Nao Kakuta VS Yuki Kamifuku
Yuki brani International Princess titulu po, ako se ne varam, peti put. Yuki je prozivala Nao da nije ni po chemu posebna i da je prosechna, ali Nao je rekla da to netje promeniti rezultat u ringu. Videtjemo...
Nao Kakuta upada prva, a za njom i Yuki Kamifuku (i dalje mislim da je njena stara pesma MNOGO bolja od nove). Nao joj pruzha ruku, ali Yuki odbija i udara joj shamar, a zatim je gazi dok je na podu. Yuki se poigrava sa Nao, pokazuje joj da tje je ubosti prstima u ochi, a zatim je udara u stomak. Yuki pokushava dropkick skroz preko kurca. Bash je chudno izgledalo, ne znam da li je to bila namera ili ne.
Nao izbegava dropkick, zaletje se i shutira Yuki u glavu i izbacuje je iz ringa. Nastavljaju borbu van ringa gde Nao uspeva da uspostavi dominaciju i gazi Yuki dok je na podu. Nao se vratja u ring i ne dozvoljava Yuki da se vrati. Kada se Yuki konachno vratila, Nao skache na nju i udara je laktovima, a zatim pokushava pin koji ne prolazi. Nao podizhe Yuki i dva puta je nabija o pod. Yuki nekako dolazi sebi i pokushava da se brani, ali Nao joj ne dozvoljava da dishe i nastavlja da dominira.
Obe stoje u sred ringa i razmenjuju shamare, ali Yuki uspeva da podigne Nao i radi joj brainbuster. Par sekundi dolazi sebi i onda pokushava da pinuje Nao, ali Nao nalazi snagu da se iskobelja. Nakon shto su cure razmenile par udaraca i zahvata, Yuki konachno radi svoj Fameasser (legdrop bulldog). Yuki ne zheli da zavrshi mech i stavlja nao u octopus hold, ali Nao se ne predaje vetj revese-uje to u pin. 1, 2, iii nishta. Nao hvata Yuki u crossface i taman kada je malo falilo da Yuki dohvati konopac, Nao je povlachi na sred ringa. Da li tje Yuki izgubiti titulu ovde? Nah, naravno da ne. Yuki preokretje situaciju u svoju korist i nabija Nao u tjoshak. Yuki se zaletje i radi brutalan dropkick koji je i mene zaboleo. Poshto to nije dovoljno, Yuki se zaletje i radi josh jedan Fameasser (ona je birala ime, ne ja). Jedan, dva, TRI! Yuki Kamifuku je odbranila titulu!
Yuki pruzha ruku, a Nao prihvata. Obe su u suzama. Obema devojkama je bila potrebna pomotj da izadju iz ringa, ali je Yuki uspela da zadrzhi titulu International Princess! Nisam ljubitelj Yuki Kamifuku, ali je lepo videti da sve ozbiljnije shvata kechanje i da se trudi da napreduje, bez obzira shto je pored kechanja model.
Shesti mech:
Saki Sama i Mei Saint-Michel (Neo Biishiki Gun) VS Nodoka Tenma i Yuki Aino (Bakuretsu Sisters)
Poshto su Neo Biishiki Gun osvojili Max-Heart turnir bore se protiv trenutnih Princess Tag Champions - Bakuretsu Sisters. Vredi napomenuti da su Bakuretsu Sisters do sada izgubile protiv svakog Biishiki Gun tima (spominjao sam ranije da je to jedini heel tim u celom TJPW, a vodja je francuska aristokrata Saki Sama). Dakle, Bakuretsu Sisters i Saki Sama se dobro poznaju.
Jaoj koliko ja obozhavam Neo Biishiki Gun, nemam rechi. Svaki ulaz me nasmeje shto Saki Sama ni na tren ne izlazi iz uloge a Mei Saint-Michel je odlichna u ulozi ponizne sobarice koja gleda u Saki Sama kao u Boga.
Upadaju i Bakuretsu Sisters uz svoju pesmu (fun fact, obe obozhavaju Sailor Moon). Nodoka i Tenma pruzhaju ruke Neo Biishiki Gun timu, ali Saki Sam i Mei se okretju i rukuju se medjusobno. Nodoka i Mei su prve u ringu i u roku od 3 sekunde pauziram mech jer se gushim u smeh na Meino glupiranje. Nodoka imitira Mei uz podsmeh i biva pozdravljena aplauzom publike dok Mei kipti od besa

Mei nastavlja da izvodi nekakav ples nalik baletu, ali buckasta Nodoka nastavlja da je imitira uz podsmeh. Nije ni pocheo mech, a ja se cerekam. Mei joj pruzha ruku kako bi plesale zajedno, a Nodoka to prihvata kao da nema pojma s kim ima posla. Naravno da Mei koristi taj trenutak kako bi napala Nodoku.
Nodoka koristi svoju masu i brani se, a onda nosi Mei do tjoshka gde taguje Yuki i zajedno joj rade potez kojem ne znam ime, ali izgleda super - podizhu Mei da je tresnu vodoravno o pod, ali dok Mei pada shutnu je u noge kako bi se okrenula za 180 i pala na ledja. Yuki pinuje Mei, ali nishta od toga. No, Neo Biishiku Gun su opaki protivnici, a Saki Sama ne bi bila tu gde jeste kada se ne bi sluzhila prljavim trikovima. Saki Sama drzhi Yuki uz konopac dok Mei odvlachi pazhnju sudije svojim kreveljenjem. To joj daje dovoljno vremena da se zaleti i drop kickuje Yuki pre no shto sudija primeti da Saki Sama radi Saki Sama stvari. Mei demonstrira gipkost i snagu dok hvata Yuki u boga-pitaj-shta-je-to potez. Mala digresija: Mei se tek 2 godine bavi kechanjem, ali ima tonu harizme i veoma je veshta, bitje ona odlichna ako ovako nastavi.
Mei dovlachi Yuki od konopaca i taguje Saki Samu (mrzim kada moram da mozgam s japanskim imenima). Saki Sama elegantno (tako to rade francuske aristokrate) shutira Yuki delujutji kao da ulazhe jedva neshto napora, jer zashto bi? Yuki nije dostojna Sakinog prisustva i zbog chega bi se Saki iole cimala oko nje kada zna da je Yuki mnogo slabija (bukvalno logika kojom se Saki Sama sluzhi). Poshto je pokazala Yuki da nema vremena da se baktje s njom, Saki Sama odlazi do konopca i taguje svog malog gremlina Mei. Ovaj mech je must-see, toliko je komichan da ne postoje rechi kojima bih mogao to docharati. Saki Sama i Mei pleshu po ringu dok muche Yuki. Saki Sama odvlachi pazhnju sudiji dok Mei shiba Yuki, ali Yuki nekako uspeva da kontrira i obara Mei na zemlju. Iznurena, Yuki taguje Nodoku.
ALI, poshto sudija nije video tag, a gremlin Mei drzhi Yuki za nogu kako ne bi izashla, sudija naredjuje Nodoki da se vrati van ringa. Just Neo Biishiki Gun things. Dok se Nodoka raspravlja sa sudijom, Saki Sama ulazi u ring i napada Yuki zajedno sa Mei. Njih dve odbijaju Yuki od konopca i udaraju je tacnom i crvenom ruzhom

Sudiji konachno spada prokletstvo beskorisnosti, okretje se i primetjuje da je ceo Neo Biishiki Gun u ringu zajedno protiv Yuki. Saki Sama pokushava da se raspravlja ali u isto vreme napada Yuki. Problem je shto je u isto vreme Mei napala tacnom Yuki, a Yuki se sklonila pa je na kraju Saki Sama shutnula tacnu. Yuki to koristi i napada Saki Samu. Uspeva da taguje Nodoku, a ovaj put sudija to primetjuje. Nodoka se zaletje i zabija Mei u pod. Nodoka je besna i ne tratji ni sekund vremena. Nastavlja da bombarduje Mei udarcima, nabija je u pod i skache na nju. Nodoka pokushava da pinuje Mei, ali mali gremlin se ne da.
Nodoka nastavlja da se izhivljava na Mei, a Mei se trudi da nekako dodje do Saki Same. Nodoka joj to ne dozvoljava i pokushava da je pinuje, ali Mei uspeva da se izvrpolji i hvata Nodoku za obraz. Mei joj uvrtje obrashchitj i to zavrshava dropkickom. Mei taguje Saki Samu koja se prema Nodoki ophodi isto kao i prema Yuki. Uprkos, ili mozhda zbog Saki Saminog shepurenja, Nodoka uspeva da se izbori sa Saki Samom i preokretje mech u svoju korist. Nodoka ne dozvoljava Saki Sami da dishe, urnishe je!
No, poshto sam tek na prvoj PETINI mecha, moram se zaustaviti s detaljnijim opisivanjem jer tju zabosti. Ako je iko na ovom delu teksta bez preskakanja - svaka chast! No, ovaj mech je ludnica od pochetka do kraja. Neo Biishiki Gun pokushava
Tarte Tatin, ali Nodoka uspeva da se odbrani. Kasnije Bakuretsu Sisters rade Bakuretsu Bulldog na Saki Sama, e tu sam ispljuvao ekran. Odlichno je izgledalo! Nadam se da tju uspeti napraviti gif i okachiti ovde.
Nakon toga Saki Sama je onesposobljena, a Nodoka i Mei su same u ringu. Mei pokushava da napadne Nodoku tacnom, uprkos protivljenju sudije, a Nodoka uspeva da se odbrani nekako, ali u tom procesu povredjuje shaku. Nodoka podizhe Mei i radi joj back breaker. Nodoka se penje na konopac i radi diving body press. Nodoka pinuje Mei, ali Mei uspeva da se izbavi. Mei panichno pokushava da pinuje Nodoku, ali joj to ne polazi za rukom. Mei hvata Nodoku s ledja, ali Nodoka je okretje ... radi Killswitch! To je to, gotovo je. Nodoka pinuje Mei, ali Mei reverse-uje to i pinuje Nodoku. Jedan, dva, TRI! Mei je uspela da pobedi bez Saki Same! Neo Biishiki Gun su novi Princess Tag Champions! Na zhalost, Bakuretsu Sisters su ponovo izgubile od Neo Biishiki Gun.
Odlichan mech! Smeshan, napet i zabavan. Rezultat je bio ochekivan, ali postojao je trachak nade da tje Bakuretsu Sisters da pobede. Sledetji put moraju!
Poslednji mech dole.