• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Netflix The Sandman (2022 - )

Ne videh link kod Gileta.
Ja sam uzeo ta tri broja sto je carobna pocela da izdaje, pretpostavljam da je to neki red kojim su izlazili i da ce nastaviti do kraja.

Nije razbacano, nego ih je beli put tako numerisao, zajedno sa ostalim njihovim strip albumima.
Ako me sećanje ne vara, pošto su stripovi kod kuće, redosled za čitanje je 13, 23, 3, 33, 43, pa onda idu izdanja od darkvuda - VI, VIi, VIII, IX, X. Broj 3 su izbacili prvi, i on je zbirka priča koje nisu toliko povezane u ostale, i za jednu od njih je gejmen dobio nagradu (San letnje noći, ili tako nekako).
Beše neka priča da su posle njega na tom takmičenju zabranili stripovima da konkurišu, pošto je originalno zamišljano da nagrade dobijaju književna dela. Mada nemam source, negde sam čuo/pročitao to

Sve u svemu, kako je broj 3 najstariji, i lepak u tim prvim albumima bio ubi bože + mali tiraž, danas se jako teško nalazi.

Čarobna knjiga ih izdaje sve po redu sada, prelepa su izdanja. Imam ceo prvi komplet i opet me vuče da ga kupim.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Sve u svemu, kako je broj 3 najstariji, i lepak u tim prvim albumima bio ubi bože + mali tiraž, danas se jako teško nalazi.
Upravo taj imam. Vetjina stranica su odlepljenje. Horor izdanje.

To je pretpostavljam ovo?
"The Sandman S01E00 Dream Of A Thousand Cats Calliope 1080p WEB h264-GOSSIP"?

Jel gledao neko? Vredi li da se gleda?

Naravno da vredi, odlicno adaptiraju veoma uvrnut strip.

Ovu pricu sa mackama sam mislio da ce preskociti. :D

Poprilično sam zadovoljan nakon gledanja S01, pogotovo su mi se dopale neke epizode gde su obrađivane "sporedne" teme, a ne glavni story arc.

Pogledaću onda i ovo, ovaj bonus. Mislio sam da je to niži kvalitet produkcije ili tako nešto, čisto baš za fanove.

Mislio sam da je to niži kvalitet produkcije ili tako nešto, čisto baš za fanove.
Videces kako je uradjeno, macke nisu prikazali sa ultra-realistic stilom. Ali to je kratki deo epizode, ostatak je live action.

Pisao sam vishe puta da mislim da taj deo netje dirati, kad ono :3
Super, moratju overiti i to.
Juche sam odgledao 7. i 8. epizodu. Po meni, serija i dalje odrzhava kvalitet. Dopada mi se shto se ne libe da obradjuju stvari mimo glavnog story arca. Ono malo Gilberta shto sam video nije razocharalo, a sestre s paukovima su top.
Kapiram da tju danas zavrshiti prvu sezonu, a onda kretje smor jer nema druge.

Edit: odgledao sam sve. Meni je odlichna serija, u samom vrhu serija koje sam gledao. Uveche tju da overim cica mace :3

d9ggsr03ish91.png

Last edited:
Ma brine me netflix najvise, pa zbog toga. Prosto nemam poverenja u njih da ce dobro (i jos bolje) odraditi drugu sezonu. A cim se ovo spominje, cak i da odrade drugu sezonu, vrv nece pojacati budzet, sto je prava steta.

Btw, aj ne znam kako je u stripovima, ali mi ovaj glavni, sto glumi Sandamana, deluje kao promasaj.

Dobro su adaptirali izgled Morpheusa u TV seriji, u stripu je bio jos vise stoican, ponosan na svoj rad i poreklo. Nekad izgleda izvitoperen, a nekad bas cool, zavisi kako je crtac bio raspolozen.

5PZIw21.png

death_4.jpg

Dream-from-the-Sandman-show-and-comics-1.jpg

jsz05x6zrbvxgfnlflc4.png

odgledao sam prvu sezonu konačno.
super je serija, pogotovo epizoda sa sestricom death. većina likova je super i same teme konflikata su gotovo uvek interesantne.
nisam čitao strip.

nadam se drugoj sezoni.

ma kakvi, nemam vremena za to...
verujem ti da je ispoštovan strip.

Back
Top Bottom