Odigrah najzad i ja ovo zajedno sa DLC-ovima. Fino mi je legla igra bas sam onako opusteno igrao. Nemam nesto preterano mnogo da napisem sto vec nije receno u ovoj temi. Odusevilo me je sto za prelazak nije potrebno 100 plus sati. Mozda je osnovna igra malo prekratka ali sa DLC-ovima je taman bar sto se mene tice. Borba mi je bila dosta zanimljiva i uzivao sam u nadogradnjama i eksperimentisanju sa novim oruzjima i posmatranju kakav uticaj imaju promene na neprijatelje.
Glavna prica, sporedne misije dizajn okruzenja sve po mom ukusu. Jedino mi je malo zasmetalo sto sam u jednom periodu imao dobrih dva sta gameplaya bez ijednog ispaljenog metka. Samo sam jurio od planete do planete i razgovarao sa raznim NPC-evima. Malo sam se tu smorio upravo iz razloga sto su mi okrsaji bili zabavni. Mozda sam i sam malo za to bio kriv zbog odabira redosleda resavanja glavnih i sporednih misija.
Na kraju mogu reci odlicna igra koja mi je bila veoma zabavna za igranje 90% vremena.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.