• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch The Outer Worlds 1 & 2

Platićete tu nadogradnju? Baš bedan potez od strane Obsidiana da traži još novca za ovako nešto.

10$ je više nego fer za ovakav nivo overhaula.

Igra mi je ostala u baš lepom sećanju ali nešto nisam u fazonu da bih igrao opet.

Odigrah najzad i ja ovo zajedno sa DLC-ovima. Fino mi je legla igra bas sam onako opusteno igrao. Nemam nesto preterano mnogo da napisem sto vec nije receno u ovoj temi. Odusevilo me je sto za prelazak nije potrebno 100 plus sati. Mozda je osnovna igra malo prekratka ali sa DLC-ovima je taman bar sto se mene tice. Borba mi je bila dosta zanimljiva i uzivao sam u nadogradnjama i eksperimentisanju sa novim oruzjima i posmatranju kakav uticaj imaju promene na neprijatelje.

Glavna prica, sporedne misije dizajn okruzenja sve po mom ukusu. Jedino mi je malo zasmetalo sto sam u jednom periodu imao dobrih dva sta gameplaya bez ijednog ispaljenog metka. Samo sam jurio od planete do planete i razgovarao sa raznim NPC-evima. Malo sam se tu smorio upravo iz razloga sto su mi okrsaji bili zabavni. Mozda sam i sam malo za to bio kriv zbog odabira redosleda resavanja glavnih i sporednih misija.

Na kraju mogu reci odlicna igra koja mi je bila veoma zabavna za igranje 90% vremena.

Dakle poboljšanje u odnosu na prvu igru. Što se mene tiče napokon nešto što želim da igram.

Kazu na pc gamer-u bolje pisanje i bolji combat, taman ono sto su i trebali da isprave, tako da zvuci obecavajuce...

Back
Top Bottom