• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC The Last of Us Part I

Revan

Aldecaldo
Co-founder
Reaction score
5,881
Procurio trejler za TLOU1 PS5/PC Remaster: https://media.direct.playstation.co...e-last-of-us-part-1-game-announcement-trailer

Experience the emotional storytelling and unforgettable characters of Joel and Ellie in The Last of Us,
winner of over 200 Game of the Year awards and now rebuilt for PlayStation®5.

Enjoy a total overhaul of the original experience, faithfully reproduced but incorporating modernized
gameplay, improved controls and expanded accessibility options. Plus, feel immersed with improved effects
and enhanced exploration and combat.

gw6kuq.jpg

toek1d.jpg

htkjcs.jpg

jc1jhd.jpg

Last edited:
Sad pogledah trejler, it's great! Izgleda kao Part 2.

sad sam zbunjen..zar se nije pricalo da ce biti remake a ne remaster?mozda sam ja pogresio nesto

Prica je 1:1 ocuvana, ali gameplay, combat i opcije kretanja su preuzete iz TLOU2. Sto smo i ocekivali da ce se desiti. Nekako je istovremeno i remaster i remake. :D

Ja trenutno igram remaster. Prvi put remaster nakon 4 puta original na ps3. [emoji2] i dalje fantasticna igra, ali bez obzira remake keca se kupuje day 1. [emoji3]

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Bas me interesuje kako ce speedrunneri reagovati na novi gameplay, redovno gledam Anthony Calibera kako igra Part1.

Graveyard je deo igre koji ubija tako puno grounded glitchless run-ova.
EsnqaGR.png

TLOU1 ce sada dobiti skakanje, sunjanje po zemlji, sakrivanje u travi, prolazak kroz uske prolaze, i dodge tokom melee bitki. Mozda i on-the-fly crafting kao u dvojci...

Morace promeniti exploration i combat sekcije i to dobro.

ako ne diraju pricu i ubaciju gluposti oko toga ja sam oke.
ali mala je ovo razlika, nije ovo remake ps1 igre za ps5, tlou i danas izgleda sasvim solidno.

Bas odlicno izgledaju zombiji sada. Ovo je na samom ulazu u muzej, pre capitol building-a.

"you've got something on your leg" :D
Super izgledaju modeli zadovoljan sam, posto nisam igrao dvojku prijace mi sigurno ovaj gameplay overhaul.

Kapiram da će biti gameplay promena, ali grafički meni ovo izgleda skoro isto kao PS4 verzija koju sam odigrao pre par meseci.

Back
Top Bottom