TGA 2024 je bas bio super show
Kako brate?
Mene show smara vec godinama, ranije je bio mnogo bolji, mada su i bila drugacija vremena.
Sad je 4 sati teskih gluposti, postali su tezak smor kad su presli na kvantitet, zarad kvaliteta...
Nabili gomilu, pa i najvecih gluposti od trailera, ubacili brdo reklama, vestacki produzili kao neki pre show, pa onda main show, ko da gledam UFC... ko zna, mozda je bar malo zanimljivo samo ko ode tamo licno.
Najavljuju onog narkomana Snup Doga ko da je neka svetska zvezda, mislim jeste, ali cmon... tu je samo Mick Gordon pokidao, i samo tako nesto trebaju da furaju, ako nemaju tako nesto, ne trebaju nista da pustaju...
Zatim onaj orkerstar, sere mi se od njega... a najavljuju ga ko da Bog licno svira muziku...
Idemo dalje sa rantom, dokle vise sa sinematic trailerima? koga danas na kraju 24-te vise iole zanimaju takvi traileri, em su tako prazni, em ti ni ne pokazu ono osnovno, gameplay.
Oni razgovori sa developerima, koga briga sta oni imaju da kazu? daj igre da igram, boli me uvo da slusam da pricaju o bilo cemu... daj gameplay trailer i dovidjenja, nista drugo me ne zanima.
Onog Kojimu najavljuje ko da ima sexualne fantazije o njemu... lika koji pravi najvece smorove od igara... ok, onaj MGS pomoz boze, ima da se probere neki deo da valja, i pravi dobre sinematike, ali ona Death Stranding smarachina... mislim u industriji ima mnogo vise ljudi koji prave mnogo bolje igre od njega, pa niko od njih nema tako bozanski status... idiotizam klasican.
Lepo show treba da bude umesto 4 sata, najvise pola sata, da pokazu samo very best of the best trailere, kao sto je bio za Witcher IV recimo, i da proglase nagrade ko je sta osvojio, samo malo sporije da to urade sa vise suspenzije i sa prikazanim trailerima od tih igara kao ranije... i pod obavezno, da onog ko osvoji, ne zovu na scenu da prica... eventualno da izadje na par sekundi, da primi pehar, mahne par puta ili se pokloni, i to je to... takav show bih mogao da gledam... a ovako cu odsad, kad se zavrsi ta spanska sapunica od 4 sata, samo da odem na njihov kanal, gde posle show-a okace samo zasebne trailere i pustim samo one sa najvise pregleda.