• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

The Game Awards 2022 [8. decembar] & sve ostale GOTY 2022 nagrade

@JackRaid04 ne smatram da je to losa stavka, cak i pozdravljam da se to ubaci jer iskreno, kada se bolje razmisli i same igre moraju da rastu sa igracima koji su krenuli kao klinci i kasnije izrasli u odrasle ljude koji traze nesto vise od istih jer ako sve ostane na statusu kvo da se uziva u tim eskapistickim fantazijama, cemu sve to? :D

Smatram da su to plusevi kod oba naslova (tema ocinstva, na dva razlicita nacina, direktna krvna linija i podsecanje na nesto sto je moglo da bude i sto je izgubljeno), uzeli su nesto sto mozda neko drugi ne bi voleo da pipne ni stapom, jer svi znamo da je vecina naslova danas pa, skoro o nicemu, nema vise toliko velikih tema ili realisticnih, i lakse je otici skroz u eskapizam nego uciniti da se neko trzne i porazmisli.

Nisam poredio gejmplej GOW i TLOU ni u jednom momentu, dve razlicite igre su u tim aspektima, vise se osvrcem na narativne teme, ne na kolicinu nasilja i mehanika.

Zanimljivo je da je Last of Us posebno dvojka daleko više nasilan nego GOW sada. Ragnarok čak ima neke otvoreno prijatne momente kao 80s fantasy što je meni super, jer mora neki balans pored toliko dark gritty fantasy igara

TLOA 2 je najsalnija igra bez problema na PS4. Nego bi cak rekao da su vise tome posvetili vremena jer svako ubistvo clickera i ljudi je predetaljno uradjeno da je to stravicno, ali ima poentu jer ide u prilog samoj tematici narativa, uvuce ti se pod kozu sem ako nisi cist sociopata i samo uzivas u tome, jelte. Nista ne fali ni fantasy nasilju u novom GOW, neka bude sareno, magicno i mastovito, a cini mi se da se ipak GOW 2018 sa te strane vise pripitomio na one inicijalne ispade iz prve trilogije.

za sad je ovo RUMUR ali ja verujem da ce se obistiniti

r07i2rw54z2a1.png

A dobro, izvesno je da će biti nešto, ništa od toga nije nerealno, ali najave igara nikada ne leakuju na taj način.

Back
Top Bottom