• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC The First Descendant Final Technical Test

mrgrinch989

Well-known member
r
Reaction score
198
Da li neko planira ovo da igra?
header.jpg

Sutra i prekosutra je poslednji beta test (samo za PC).
Ja sam ovo jedva cekao. U sustini, The First Descendant je kao Warframe samo sto je, po meni, mnogo bolja igra. Ja jako volim payment model is Warframe-a ali mrzim samu igru. Volim kako farmate delove i kako ih sastavljate i sve to, ali mrzim taj labavi kombat i sto je cilj da samo ignorises neprijatelje i juris na bossa.
Mislim da je The First Descendant savrsena igra za takve kao sto sam ja 🤪

deluje dobro, i mozda bih i bio zainteresovan da nisam prenatrpan single player story driven igrama koje me cekaju. pokusao sam u dva navrata warframe, bio sam zadovoljan akcijom, ali me nije drzao. mada retko koja looter shooter igra me zadrzi

Ja isto probao Warframe 2 puta, super je ali nisam imao želju da opet uđem.

Ja Warframe ne mogu da zamislim. Napadi prolaze kroz neprijatelje, svaka soba ih ima mali milion i nikako da ih sve pobijete i kada radite group content, svi samo preskacu sve. Uopste mi nije zabavan taj gameplay. Ali tako mi je cool da radite kratke nivoe kako bi skupili delove da otkljucate nove Warframe (klase). Zato mi se svidja The First Descendant. Ima tu progresiju ali je obican third-person shooter (tipa Outridersa).
Danas sam igrao. Super radi. Jedva cekam da izadje full igra, ima da kupim neki founder's pack sigurno.

Back
Top Bottom