• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC The Eternal Life of Goldman

timemaster

Caelondian
Co-founder
Moderator
Reaction score
5,300
580cdce6b08aab03451e983b93a864a6.webp

Da nije bilo Wahadovog članka na VR Kutku ne bih ni znao za ovu igru. Skinuo sam demo sinoć i probao.

Prijatno sam iznenađen koliko sve izgleda dobro i koliko detalja ima na ekranu. U nekim momentima dok se krećete sa Goldmanom, oko vas se dešava spektakl od animacija, baš su bacili kurč na ovaj deo, svaka čast

ss_e1c79ade9371859e56de73042df508d1a3ad8a04.1920x1080.webp

Kontrole precizne, platformisanje ima dobar osećaj. Demo je prilično dug, meni je trebalo oko tri sata da ga pređem. Može i brže, ali sam imao malo backtracking momenata. Smorio sam se što nema još, ali opet, dati demo od oko 2 i po 3 sata, veliki respect. Svaki živi element ima suptilnu idle animaciju sa podrhtavanjem ivica, mnogo mi se to svidelo, igra zbog toga nema flat osećaj. Podsetilo me je malo i na Cuphead, s tim što je ovde ceo prikaz slike bogatiji i slojevitiji.

Vidi se da je u igru uloženo mnogo pažnje i truda, baš se radujem punoj verziji, "kažu" da će uskoro

Gledao juce Cohh-a kako pika, bas je vizuelno super, u zadnje vreme izlazi sve vise ovih bas ekstra lepih 2D igara, podrzavam trend.

Kažem ja!

Mislim da su 5-6 godina radili na igri, tj još uvek rade. KAda sam ih pitao, zašto tako dugo, on u fazonu, mnogo vremena treba sve ovo da se iscrta rukom :D

Veoma interesantna igra. Rekao bih da me podseca malo na silksong al ne toliko teska. Super je koncept sa rastavljanjem stapa za hodanje za razlicite delove nivoa.

Back
Top Bottom