• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

The Best Game Music

Не знам јел неко качио већ ово, пошто генерално овде PC Engine/Turbografx-16 није никада ни продаван, ни нешто популаран, нити знам икога да га је имао у то време. Ја сам се први пут са играма за ту конзолу сусрео пре неких двадесетак година, преко емулатора, код другара који је имао ону неку 256 games колекцију на цд-у (ту је била под именом Gunhead). И овај саундтрек ми се од тад урезао у меморију. А и сама игра је прилично добра. Моји фаворити су Area 1, 2 и 3.

Strašan OST ima SoulBlade, možda i najbolji od svih borilačkih igara.

ta muzika i taj intro mi je bas ostao u secanju, jedan od najboljih za ps1.

Пре пар месеци сам први пут одиграо Metroid Prime, добра игра и веома успео покушај пребацивања тог фазона из 2D у 3D окружење. Изузев неколицине конфузних момената када баш није најјасније куда даље (чему доприноси не баш најсјајније урађена мапа) и превише backtracking-a, све остало је одлично.

А међу најбољим стварима у игри је музика. Једна од мени најупечатљивијих је она када се истражује потонула свемирска фрегата, и које сам се поново сетио након ове несреће са оном Титан квази-подморницом и њихове катастрофално завршене експедиције ка Титаниковој олупини. Умирујућа, а опет тајанствена и меланхолична. Да сам ја којим случајем у прилици да зарањам до Титаника или неке сличне локације, ово би ми било у саундтреку обавезно. ;)

Edit: mislim da je ovo trebalo da ide u kul obrade thread, a ne ovde, jbg

Last edited:
Back
Top Bottom