• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tenis

Svaka cast Novaku sto je sve najbitnije rekorde postavio, dok mu se nisu desile godine i neminovan pad, sad moze da uziva i da i dalje stize makar do zavrsnica turnira, ako se nekad poklope kockice, moze jos neki GS uzeti.

Nista, to je to, surova realnost.
Siner i Alkares su sada bolji teniseri od Novaka, Novak je tek na trecem mestu.
Siner je jos tezi za Novaka od Alkaresa, jer je veoma brz, osetno brzi od Novaka i imaju slicnu igru, Nole ko da igra protiv mladjeg sebe.
Nole ima sanse samo ako izbegne Sinera ili Alkaresa na turniru ili im bude los dan.
Nole se odlucio da igra samo GS i vec dve godine trpi posledice zbog toga, ne moze da ima onakav uspeh kakav je ranije imao, igrajuci samo GS, a izbegavajuci sve druge turnire.
Takodje i trener mu je potreban i to dobar, a ne ovo sto vise bira za druzenje.

Siner igra u životnoj formi, znalo se da će biti teško. Novak ima najveće šanse na Vimbldonu.

Inače čestitke Krunićevoj, igra u finalu ženskog dubla.

Svakako impresivno da je na GS-u koji mu najmanje odgovara stigao da polufinala u ovoj fazi karijere.

Siner mu apsolutno manje odgovara od Alkaraza koji je životinja ali je skloniji oscilacijama.

RG mu je ranije najmanje odgovarao, sad kad je stariji i odgovara mu sporija igra, sad mu najvise odgovara RG, kao i Vimbldon gde moze da se osloni na svoj servis i dobar return...
Na betonu sad ima najmanje sanse za razliku od prvog dela karijere, jer tu su nadmocniji Alkares i Siner, pa cak i Medvedev, Zverev i Cicipas.

Ja ne mislim da mu Rolan Garos nije nikad odgovarao, baš suprotno. Novak je odrastao na šljaci i uvek je igrao dobro na toj podlozi - u poslednjih 15 godina je dolazio najmanje do četvrtfinala na RG-u, ali je problem bio Nadal koji je dominirao.

Po meni jedini grend slem koji mu ne odgovara je US Open, iako ima 4 trofeja tamo. Ne znam da li je zato što je kasno u sezoni pa bude istrošen, do podloge, publike ili čega već ali nikad nije bilo to to i dešavalo se da gubi i u 3-4. kolu.

Sto se tice US Opena, mislim da je mentalno najveci problem, upravo ta publika bez stida... tamo je uvek bio najnervozniji...

Back
Top Bottom