Mephisto
Well-known member

Na moju veliku žalost, Tekken je poprilično nepopularan u Crnoj Gori (mada ni globalno nije onoliko, koliko bi po meni trebao da bude). Poznajem dosta ljudi koji ga vole, ali samo toliko da uključe igru svaka 2-3 mjeseca da bi odigrali nekoliko partija. Za sada, što se tiče SESCG, imamo svega 6 aktivnih igrača Tekkena (ljudi koji su stupili u kontakt sa savezom i koji su se prijavljivali na lokalne i regionalne turnire). Da bi proširili bazu igrača, napravili smo profile na društvenim mrežama, a u pripremi je i yt kanal gdje ćemo izbacivati snimke sa tutorijalima, neizvjesnim mečevima i sl.
Da ne pomislite pogrešno, ova tema nema veze sa traženjem ljudi koji će nas zapratiti, lajkovati i tome slično, već me zanima vaše mišljenje, zbog čega je popularnost Tekkena tako mala, kako u CG, tako i u regionu? Da li je problem u kompleksnosti igre? Odbija li ljude način kretanja ili činjenica da svaki karakter ima listu od 100+ poteza? Osim odgovora na ova pitanja, zanima me da li među forumašima ima ljudi koji igraju Tekken (osim Necra, za njega znam

Last edited by a moderator: