Corvus Corax
Hoarder predator
^ Ovo je rešeno zahvaljujući članu foruma! Hvala još jednom!

Kod obične verzije imaš V1 i V2 verzija i jedina razlika je je trajanje baterije u handheld modu, odnosno kod V2 je oko 50% jača.
, mislio sam jedno vreme da mi driftuje joycon, a u stvari je bilo uključeno u Mario Kartu da se vozi preko žiroskopa
Neverovatno je kako ako ne znaš da je to uključeno, kako vozila driftuju tačno toliko da misliš da imaš problem sa driftovanjem analoga 
Ista prica kod mene. Kad sam skontao osjecao sam se bas retardiranoI da, smešna priča, mislio sam jedno vreme da mi driftuje joycon, a u stvari je bilo uključeno u Mario Kartu da se vozi preko žiroskopa
Neverovatno je kako ako ne znaš da je to uključeno, kako vozila driftuju tačno toliko da misliš da imaš problem sa driftovanjem analoga
![]()

Ja imam sve Switcheve, OLED je brutalan ali totalno nije neophodan. Ako nisi LCD panel snob kroz ces uzivati u obicnom. Ako su pare limit definitivno nije vredno razlike. Takodje je osetno tezi od originala, koji sam po sebi nije lagana konzola, tako da ako ces igrati handheld razmisli i o toj cinjenici. Meni je Lite uprkos veclicni ekrana preferred konzola za handheld, sa dodatnim gripovima naravno. Kad smo kod gripova, za handheld igranje su prakticno neophodni (na svim konzolama). Po mom misljenju Satisfye gripovi su najbolji, pretvaraju lose iskustvo u fenomenalno. Golisavi joyconi u handheld modu = instant cramps. Lite je najjeftiniji ali nema nikakav video out, pa ako je neko grupno igranje u pitanju - otpada.O chemu bi trebalo voditi rachuna prilikom kupovine Switcha?
OLED nam nije bitan, ali mozhete objasniti zbog chega je mozhda bolje uzeti OLED verziju. No, shanse su velike da tjemo uzeti onu obichnu. No, kod te obichne verzije ima, ako se ne varam, razlichitih verzija. Pojma nemam.
Koliko su oni joycons ranjivi? Deluju mi kao da tje se raspasti ako ih pogledam. Chujem da analog driftuje chesto. Koliko je to chesta pojava?
Da li su skupe igre, tj. da li ima popusta povremeno?
Ako se setim josh nechega, pitatju, ali slobodno napishite sve shto mislite da je bitno, pa tju obratiti pazhnju na to prilikom kupovine.
Hvala.
Da, to je neki best buy danas.Ma V2, 256GB kartica i vozi.
U SWE, gde uzimamo, razlika je daleko iznad 50e - bez OLED je 250e, a sa je oko 450e. Mozhda je razlika manja tu kod Magyarorszag hordozo ekipe, ali trenutno nam uzimanje OLEDA izgleda kao preterivanje, pogotovo ako uzmemo u obzir da tje klincu to da bude prvi dodir s konzolama. Kapiram da tje on biti zadovoljan u svakom sluchaju, ali hvala na info.Obican Switch samo ako iskljucivo igras u dock modu u suprotnom oled uzeti pod obavezno, veci i mnogo bolji displej, kvalitetnija izrada, bolji zvucnici i plus veca memorija za 32gb. Ja za tu razliku od 50 eura ne bih sekunde razmisljao.

Proslo je 20 godina od Dark Angel serije.ja prosto ne mogu da se opasuljim da J.Alba ima 40 godina![]()