Gde si nabavio?
SentaGde si nabavio?

. A od ovih nasih mucenika sto placaju porez jos uvek nista. Ni OLED i Metroid Dread SE.

Vraćali su pare koliko sam čuo zaglavioMetroid Dread SE
Ja im pisao na KP pre 8 dana, samo su me iskulirali. Jel ne citaju vise poruke? Od njih sam pazario prvi Switch BTW.Consolemania 100%. Pratio sam kako je polako podizao cenu, dok se nije izjednacila sa onom koja bi trebala da bude kod nas u radnjama. A od ovih nasih mucenika sto placaju porez jos uvek nista. Ni OLED i Metroid Dread SE.
Sto se tice consolemania ja mu uvek na viber pisem. Uvek odgovori, nekad odma nekad malo kasnije.Ja im pisao na KP pre 8 dana, samo su me iskulirali. Jel ne citaju vise poruke? Od njih sam pazario prvi Switch BTW.
Samo Viber, odgovara redovno.Ja im pisao na KP pre 8 dana, samo su me iskulirali. Jel ne citaju vise poruke? Od njih sam pazario prvi Switch BTW.
Verovatno se boji negativnih ocenaSamo Viber, odgovara redovno.
Verovatno me nije skontao jer sam mu pisao preko istog oglasa kao i 2017. pa nije skontao da je nova konverzacija. Ali nisam ja kriv kada drzi jedan oglas za sve. Elem, javio se na Viber, stize konzola sutra.Ja uvek komuniciram preko kp sa njim, odgovara redovno za sad. Nije bilo problema. Cesto mi i javi kad nesto nema u ovom momentu, pa nabavi eventualno.
Lenj sam. Mrzi me svaki korak pojedinacno, a i svi zajedno. Lakse kliknuti buy i nastaviti igrati dok se igra skida u pozadini.b/d
A za instalaciju nemoj da se brukas, sta je problem bocnuti switch u pc i na tri klika instalirati na konzolu igru bez bilo kakvog kopiranja same igre na switch?
Pises kod a ovamo tesko igru instalirati.![]()