Ja sam navijao za gba igre. N64 mene npr uopste ne interesuju, mozda par komada. I da cena je katastrofa... Ja dam mislio povecace za 5-10 eura. Kad ono duplo wtf xdSuludo mi je da plaćam expansion više nego online. Razumem da je online jeftin ali je i crappy. Naplaćivati dupli subscription nije rešenje problema.
A za argument "biće vremenom boljih igara" kažem - uzeću ga kada dođu, zašto bi bih poklanjao Nintendu pare u međuvremenu?
Pa biće i gba igre ali kako pre ovoga suludo bi biloJa sam navijao za gba
Taman da ode na 100$/€ godisnje.Pa biće i gba igre ali kako pre ovoga suludo bi bilo

Jbg svi oni otimaju... Ja volim Nintendove igre, ne sve naravno. Volim da se lepo zabavim i to nintendo radi na najbolji nacin po meni. Ali da klepaju sa cenama klepaju... Cene igara jesu visoke ali isto tako mozes je prodati vrlo cim je predjes za skoro istu cenuMa biće i više oduvek lupaju harač, dzojpedi najskuplji, milion preskupih dodataka još sad i ovaj onlajn su dodali u jednačinu, reizdanja konzola ekrana nema popusta al očigledno to mušterije ne odbija?
E sad ko me jebe kad ne prodajem
Salu na stranu jebali bi se za dinar 
To je jedan od razloga sto nisam ni ps5 uzeo... Ne dam govnima ni euro vise. Pa makar nikad ne kupio... Al dobro siguro ima u opisu oglasa "+ garancija "nije nintendo kriv, mi smo govna.
Eno gledam pola neta kuka kako se n64 kontroler vec preprodaje po trostruko vecoj ceni. Niko ni ne pominje kuliranje skalpera. Kao da jebeno moras da imas n64 kontoler.![]()

Zar ovako ne kupuju svi, ili...?Ako mi se nesto ne svidja necu kupiti.
Ma ni blizuZar ovako ne kupuju svi, ili...?
Svako ima neku svoji interpretaciju tog pravila. Neki kada se "naljute" na igru, piratizuju je iz inata. Drugi pak otvore account na juznom polu pa kupuju za tepsiju ribe. Ja jednostavno potrosim pare na nesto drugo.Zar ovako ne kupuju svi, ili...?
Veruj mi da ne, lično znam čoveka koji kupuje stvari koje mu ne trebaju samo da bi mu se izlučio dopamin tokom procesa kupovine.Zar ovako ne kupuju svi, ili...?
Veruj mi da ne, lično znam čoveka koji kupuje stvari koje mu ne trebaju samo da bi mu se izlučio dopamin tokom procesa kupovine.
Pa sad zamisli kako je tek na zapadu.
Ovo sam totalno ja kad sam kupovao PS4 Pro.al da puknem lupam 600 evra na nešto što mi je krš mi je fantastika