• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Animal Crossing ND.

Dosta noviteta iz starih igara u novom apdejtu, poslednjem koji će biti besplatan i novi DLC. Ljudi se žale da im je ponestalo stvari u igri, videćemo da li će ih ovo zadovoljiti.

jeza.....kad vidim u 2021. trailer za online preplatu gde ti prodaju emulatore i kao feature je sto ima save state.
To sam imao i na Ngage 2003 i to besplatno. :D
Smejurija! Sreca pa ima ova osnovna opcija pa me zabole za ovu otimacinu...

Pomoću štapa i kanapa priključi komp na OLED TV i emuliraj.
jeza.....kad vidim u 2021. trailer za online preplatu gde ti prodaju emulatore i kao feature je sto ima save state.
ve0zCqV.jpg

shaqlaugh.gif

Au kakva cena. :D
Zna li se kada krece ''usluga'', bas me zanima kako ce smandrljati n64 emulaciju?

Za 10-tak dana mislim da kreće ova mega usluga. Ostaje da se vidi hoće li neki 'brojači piksela' odraditi posao u vezi N64.

A tek sto su smesni sa ovom ucenom oko kontrolera. Ogranicavaju broj kupljenih i teraju te da imas online....kao da ih daju za kikiriki a ne za debelu marzu sto uzmu po kontroleru.
Bas su pohlepna govna.

Vidim već seru na Eri kako je zapravo opravdan potez zbog troškova razvoja i licenci. :LOL:

Ja sam jedan od retkih koji će kod nas uzeti ovaj NSO Expansion, da imam Wii U lepo bih na njemu sve to emulirao i ne bi ni razmišljao o NSO. Ali ovako ako hoću da igram OOT moram da platim, a moram pošto dosta putujem pa mi se ne isplati uzimati Wii U. Da je cena jača jeste, ali nadam se da će već tamo oko Nove godine da ubace jos neke igre pa dođemo do realne vrednosti paketa. Ono sto je tužno je što je Nintendo još na na Wiiju (a posle na Wii Uju) imao mnogo bolji način igranja svih ovih retro igara koje sad guraju kao da je to nešto novo...

Back
Top Bottom