• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Ja imam switch koji moze da se hakuje al mi je to svetogrdje 🤣 Mada neka ga, ko zna sta nosi vreme 🤣

Koliko sati si se bese igrao na svom Switch-u?
koliko Ninteneo igara si igrao?
Ne pratim igranje preko excel tabele kao ti. :P

Kao sto sam rekao ranije, Nintendo ekskluzive me uglavnom ne privlace, fale im moderni multiplat naslovi, a indie igre igram na TV-u. Cak zaobilazim i pisanje opisa za Switch igre, uvek ima zainteresovanih u domacoj gaming redakciji za taj deo softvera.

Switch je IMO preskup, ali uzeo sam najjeftiniju verziju zbog crossave Hades-a. Ako se pojavi jos pokoji povoljan naslov meni vredan igranja, super.

Ja ne vidim sta bih vise i kupio za Switch. Koristim iskljucivo za igranje 1st party igara + par igara tipa Hades, koje su bas dobre na Switchu. Multiplat vecinom nema sanse na Switchu. Probao sinoc Amnesiu, muka me dosla koliko lose radi.

Switch CFW korisnici su dobili Saturn emulator zahvaljujuci emulatoru u Cotton kolekciji. Jedino je imput lag malo smor ali opet dosta igara radi savrseno tako da mozda neko resi i taj problem. :)

Ta Saturn kompilacija bas ima primetan lag,toliko smeta da je neigrivo potpuno. Jos je smups zanr jako osetljiv na lag.

izgleda da su nasli sta je problem. I same igre imaju gomilu laga same po sebi.
''The source of ST-V Guardian Force's extra lag has been tracked down, and is said to be a buffering order mistake.'' Source: http://daifukkat.su/hacks/grdforcel/

Lepo izgledaju igre. Valjda ce neko automatizovati injecting romova.

Ako nekog zanima Switch koji moze da se hakuje neka se javi, cena prava sitnica 🙂

Serijski broj za proveru xaj4000805717. Presao bih na Oled model u sklopi priprema za Splatoon 2 🙂

Back
Top Bottom