• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Ali naravno da naplaćuju dodatno. Koliko njih boli kita, samo daj pare. I nadam se da nije mnogo ljudi toliko ludo da kupi za 50$ onu spravu za mučenje, N64 kontroler [emoji38]

Bayonetta 3 baš loše izgleda, čini mi se da je drugi deo bolje izgledao, ali bar gađaju 60fps, valjda će to da istera.
Posle from igara ovo ti izgleda loše? :D

Zaboravih I na onaj triangle :D samo daj izometrije.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Meni je bio ok. Novi Mario party ako sam dobro skontao, metroid I act raiser totalno neočekivano :D

Sent from my J9110 using Tapatalk
Mario Party Superstars je bio najavljen na prošlom Directu kao i Metroid Dread još na E3u.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Solidan Direct, dosta raznvorsnih igara iako su uglavnom očekivane ili već najavljene stvari, ali i lepo iznenađenje u vidu prve 3D Kirby igre, N64 igre najzad stižu na Switch, Mario movie izlazi na kraju sledeće godine (prilično jak voice cast), Bayonetta 3 dobila gameplay trejler..

https://www.youtube.com/watch?v=xe-K518aWOg

Last edited:
Meni je ovo bio odličan direct, najviše zbog N64 igara. Trenutno nemam NSO jer nisam igrao nijednu igru online, a i nemam vremena da igram bas NES i SNES igre kad znam da ce cega veliki backlog Switch igara. Ali, sa N64 igramu cu bez razmisljanja da uplatim godinu dana, OOT nisam igrao od kad je remake izasao za 3DS tako da ce to odma' da se igra

Ne zhalim shto sam otishao na spavanje, osim shto sam propustio Bajonetu. Igra mi deluje, meh, nishta specijalno, ali nova frizura je odlichna!

Baš fascinantno kako nisu dosada uveli opciju da isključiš onu bočnu "teksturu" i vidljivi profil u retro naslovima...

tumblr_nytw1gY8k01tjphnco1_500.jpg

Izašlo je više slika, 7-8, pre pola sata, nekog lika na redditu koji je tvrdio da ga je kupio ranije. Ali su odmah povukli post iz "nekog" razloga. Ova slika je odatle.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Back
Top Bottom