• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Ma i ja bi se drao ovako da mi šalju da otpakujem!!
Ne znam da li si gledao prosle godinama sa nama TGS na discordu, znaci brate atmosfera u studiju kao kod Lee Kis, 105 ljudi oko stola se okupilo svi galame niti znas ko je developer, niti ko je voditelj, a sto je najgore od silne galame ne cujes ni prevodioca. PAKAO.

Meni su odvratni svi jutjuberi ti dok urlaju kad nešto o igrama, generalno video sam mnogo gorih od ovog japanca, al kontam ako nekoga mrači dodatno jezik još gore je.

Meni su odvratni svi jutjuberi ti dok urlaju kad nešto o igrama, generalno video sam mnogo gorih od ovog japanca, al kontam ako nekoga mrači dodatno jezik još gore je.
Mene ne mrači jezik već ponašanje, kao da je anime lik, brate moj, odrastao si čovek, ne ponašaj se kao da si retardiran ako već nisi stvarno...

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Sve za večeras je leakovalo, tj. okvirni datumi za 2022.

HRrbezl.jpg

Deluje mi da će biti dobar Direct, ne kvarite sebi nego gledajte večeras 😄

Mene ne mrači jezik već ponašanje, kao da je anime lik, brate moj, odrastao si čovek, ne ponašaj se kao da si retardiran ako već nisi stvarno...

Pa nije anime pravio srbin nego japanac :D takvi su japanci bar javne licnost bilo to film serije igre yt itd.naravno ne svi ali dosta njih voli da se ludaci i pravi budalom

Mene, osim Kirbija i Bayonettae na kraju, nije ništa ni taknulo, ali skroz....

Meni je bio ok. Novi Mario party ako sam dobro skontao, metroid I act raiser totalno neočekivano :D

Sent from my J9110 using Tapatalk

Kida ActRaiser....N64 igre jeza niz kičmu...

I Mario Film isto vrh iako nema veze sa igrama..

Ali naravno da naplaćuju dodatno. Koliko njih boli kita, samo daj pare. I nadam se da nije mnogo ljudi toliko ludo da kupi za 50$ onu spravu za mučenje, N64 kontroler :LOL:

Bayonetta 3 baš loše izgleda, čini mi se da je drugi deo bolje izgledao, ali bar gađaju 60fps, valjda će to da istera.

Back
Top Bottom