• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Superman and Lois (2021-)

DieH@rd

Well-known member
Real Journalist
Reaction score
12,238

Superman and Lois je nova CW serija fokusirana na porodicni zivot Kal-El-a, ali moram reci da me je premijera prijatno iznenadila.

Atmosfera je dosta ozbiljnija od Arrowverse-a (koji uopste nije spomenut niti hintovan!), budzet je poprilicno dobar, i dosta me je podsetilo na Man of Steel. Da su pred kraj epizode malo drukcije prikazali Doom Slayer negativca [nije lose, samo nije epic], premijera bi mogla da prodje kao proizvod neke ozbiljnije TV/streaming kuce tipa HBO/FX.

Videcemo kako ce ostale epizode izgledati, mozda su spucali vecinu budzeta na premijeru. Prva sezona ce imati 15 epizoda.

Overice se ovo ovih dana cim mi SC2 turnir prodje, da mogu da gledam nesto drugo. Inace sam bio prezasicen CW serijama, odgledao sam Arrow do 3. sezone i Flash-a prve dve ali me je smorilo da pratim. Mozda sacekam da citava sezona izadje pa je onda overim za jedan vikend :)

Atmosfera je dosta ozbiljnija od Arrowverse-a (koji uopste nije spomenut niti hintovan!), budzet je poprilicno dobar, i dosta me je podsetilo na Man of Steel. Da su pred kraj epizode malo drukcije prikazali Doom Slayer negativca [nije lose, samo nije epic], premijera bi mogla da prodje kao proizvod neke ozbiljnije TV/streaming kuce tipa HBO/FX.
Nema sta da pominju Arrowverse, ovo su Superman i Lois iz tog univerzuma.

Moram da priznam da sam prijatno iznenađen prvom epizodom. Totalno drugačije izgleda serija od ostalih cw sranja, ima taj filmski izgled, fotografija je mnogo bolja.
Oatala sranja sam batalio odavno, ali ovo ću da ispratim bar nekoliko narednih epizoda. Fool me once...

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

Posle tri epizode, show se i dalje drzi.

Drži se ali smaraju sa porodičnom dramom mali, al jbg takav je šou.

Da li opšte ima referenci na arrowverse?

Drži se ali smaraju sa porodičnom dramom mali, al jbg takav je šou.
Citao sam novi Super sons - Supermanov sin i Batmanov sin i taj familly momenat je tamo super uradjen.
Damian Wayne je los uticaj i Lois-u "pizdi" i na Klarka i Batmana i Damiana.

Last edited:
Podsecanje da ce sledece nedelje biti finale prve sezone! Druga je vec potvrdjena.

Show je odlican, maltene najboljia verzija Supermena koju smo ikad dobili na ekranima.

Uspeli su da naprave pricu u kojoj je uvek stavljen pritisak na Supermena, ali resenje nije u borbama nego u teskim odlukama njega i njegove porodice. Produkcija je ostala na dobrom nivou tokom cele sezone, nema previse VFX scena ali svaka izgleda super, a letnje Supermena nikad ne izgleda lose.

edit - Ispravka, sledeca epizoda nije finale. Posle 11. epizode ce biti par nedelja pauze, pa posle toga idu jos 4 epizode koje se trenutno snimaju. Covid je poremetio sve. Show je vec imao jednu znacajnu pauzu izmedju 5. i 6. epizode.

Last edited:
Konkurencija nije velika [Reeves, Welling, Routh i Cavil], ali ova serija nudi drukciji pristup sto je cini bas zanimljivom za gledanje.

Back
Top Bottom