• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Super Mario Odyssey [October 27, 2017]

Sto se cudis pa takve su sve glavne fransize kod Nintenda. Sad sam po prvi put nasao vremena za Super Smash Bros. Ultimate i zapanjen sam koliko je to dobra igra, neverovatan nivo kvaliteta i zabave. Uopste me ne cudi zasto je najprodavanija tabacina svih vremena.

Sto se cudis pa takve su sve glavne fransize kod Nintenda. Sad sam po prvi put nasao vremena za Super Smash Bros. Ultimate i zapanjen sam koliko je to dobra igra, neverovatan nivo kvaliteta i zabave. Uopste me ne cudi zasto je najprodavanija tabacina svih vremena.
E a kakav je taj Splatoon 2 ?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Gde to mene da pitas 😁
Singleplayer cisto da se malo udje u gameplay ali zato multi razvaljuje, po meni ne postoji nista bolje u svetu online napucavanja.

[emoji2]
0dc0f707ea596d3a2f7a1c513b3004ef.jpg

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Prešao igru sa nekih 350 Moon-ova za sad.

Meni kida što se tiče svega da budem iskren i vrlo je kreativna i feelgood igra.

Ukupan broj Moon-ova je totalno sulud i ne znam da li ću to napasti ikada ali ovako je bilo vrlo zabavno juriti sve što uspem sam da otkrijem.
Najbolji aspekt igre mi je taj osećaj putovanja brodom (koji je sam po sebi simpatičan) na različite lokacije gde mislim da mi je čak veći gušt kada se vratim kasnije kada već znam layout da dodatno istražim.

Slažem se da deo lokacija jesu opšta mesta (zima, leto, šuma, jezero itd.) ali opet su dobro odrađene pa meni uopšte nije ni malo smetalo što su tematski možda malo generičke.
Repeticije ima ali opet to dolazi do izražaja samo kada se neko odluči da juri baš sve a tada nema prava na žalbu. :)

Ja sam inače neko ko prezire Nintendov dizajn likova u 3D eri, preretardiran mi je oduvek i ne kapiram zašto mora da bude baš toliko ekstremno infantilan.
Samo kad bi gađali decu od 5 a ne od 3 godine bilo bi bolje.

E sad i pored svega toga, generalni dizajn nivoa, muzika i atmosfera meni čine da je meni ovo možda i najmanje "dečija" Mario 3D igra od svih koje sam igrao.

Zaboravih da dodam da su mi 2D sekcije maestralna fora u igri, odnosno način na koji su implementirane. :)
To sam video kada je netjak igrao, setjam se da sam bio odushevljen. Da imam Switch, najverovatnije bih prvo pilao Odiseju, ono malo shto sam video mi govori da je odlichna igra.

Ja nisam neki fan Maria ali Odiseja je vrhunska igra i uzivao sam u svakom minutu igre. Kontrole su bas bas odlicne. Level dizajn super. Po meni vrhunac 3D platformera...

Meni je 3D World za klasu iznad Odiseje, raznovrsnije i izazovnije, ali zabavio sam se svakako.

Dosta je drugačiji pristup, 3D World je baš koncentrovan sa kratkim nivoima pa kome šta više legne, meni su on par igre.

Ali ako gledam retroaktivno mislim da me Galaxy jeste najviše oduvao.

Odyssey je odlican, mozda nije mehanicki najbolji 3D Mario (prilicno je dobar tho) ali ima po mom misljenju odlicu atmosferu i malo je manje "arkadan" od npr 3D World.

Back
Top Bottom