Prešao igru sa nekih 350 Moon-ova za sad.
Meni kida što se tiče svega da budem iskren i vrlo je kreativna i feelgood igra.
Ukupan broj Moon-ova je totalno sulud i ne znam da li ću to napasti ikada ali ovako je bilo vrlo zabavno juriti sve što uspem sam da otkrijem.
Najbolji aspekt igre mi je taj osećaj putovanja brodom (koji je sam po sebi simpatičan) na različite lokacije gde mislim da mi je čak veći gušt kada se vratim kasnije kada već znam layout da dodatno istražim.
Slažem se da deo lokacija jesu opšta mesta (zima, leto, šuma, jezero itd.) ali opet su dobro odrađene pa meni uopšte nije ni malo smetalo što su tematski možda malo generičke.
Repeticije ima ali opet to dolazi do izražaja samo kada se neko odluči da juri baš sve a tada nema prava na žalbu.
Ja sam inače neko ko prezire Nintendov dizajn likova u 3D eri, preretardiran mi je oduvek i ne kapiram zašto mora da bude baš toliko ekstremno infantilan.
Samo kad bi gađali decu od 5 a ne od 3 godine bilo bi bolje.
E sad i pored svega toga, generalni dizajn nivoa, muzika i atmosfera meni čine da je meni ovo možda i najmanje "dečija" Mario 3D igra od svih koje sam igrao.