• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Super Mario™ 3D World + Bowser's Fury [February 12, 2021]

Dobio sam... Ovaj... press kopiju... 3D World je fantastican , prvi put igram stigao sam veceras do treceg sveta. Ultra fun igra. Bowser's Fury nisam probao a nesto me iskreno ni ne interesuje.

Prešao sam prva 2 sveta. Šta znam, dobro je, ali mi svaki 3D Mario sve više učvršćuje stav da su 2D Mario igre bolje. Cat suit je kul, samo je baš OP, nema razloga bilo šta drugo koristiti :D

Prešao sam 5 svetova. Kul mi je što su nivoi ovako kratki, mogu da radim nešto, onda na 15-ak minuta pauziram i odigram 2-3 nivoa, pa se vratim obavezama.
Da elaboriram malo ovo gore, u 3D prostoru nikada nemam taj osećaj kontrole koji imam u 2D prostoru. Ne znam da li sam glup ili šta, ali me ta dodatna osa baš poremeti, teže procenjujem udaljenost stvari u toj dubini. Ali mi se sviđa što kamera nije totalno slobodna nego možeš da izabereš nekoliko položaja, pa mogu sebi da napravim iluziju 2D-a kada mi treba.
Više mi se sviđa od Odiseje. Teža je (ako želiš da pokupiš sve zvezdice), a i stari power up sistem mi se više sviđa od hvatanja protivnika sa kapom. Tanuki i mačka su bolji od bilo čega što možeš da uhvatiš kapom.

A mene gusi ta kontrola kamere kada samo imam nekoliko polozaja, potrebna mi je ta sloboda da namestim kako ja hocu :) Mene odiseja nije zadrzala, 3-4h sam odigrao i nisam imao zelju da se vratim, iako mi je @Ivamark napomenuo da je poslednji bonus svet odlican po tezini. Planiram ovo da igram uskoro, taman da predjem kada nisam nikada na WiiU

Tanuki i mačka su bolji od bilo čega što možeš da uhvatiš kapom.
khm...

NPsXw3U.png

Ova igra inače dolazi do svog punog potencijala u multiplayeru.

Izašle recenzije, za sada prosečna ocena 9

Kul je ptica, ali me je užasno nervirao onaj mali segment sa njom u darker side challenge-u, od tad je mrzim :D

Ne znam što sam se istripovao da je onaj Captain Toad Treasure Tracker DLC za 3D World. Sve se čudim zašto ga nema ovde, ali je u stvari odvojena igra, sem onih par bonus nivoa. Mogli su se iscimati i to da ubace.

cek sto bi ubacivali potpuno odvojenu kompletnu igru u paket, koja je vec reizdata za switch?

Zato što je u istom engine-u, ali nisam znao da je izašla za Switch. Definitivno su obesmislili WiiU.

lol jesu manje vise, sad je wii u samo masina za emulaciju prakticno.
ali je jebiga zasebna full igra, captain toad ima brdo sadrzaja, bio bi overkill da su obe u istom paketu. i cap toad takodje ima switch exclusive nivoe

inace s vremena na vreme volim da upalim ovaj playthrough, bude mi comfy, evo malo kontraargument vetru koji kaze da igra dolazi do punog potencijala u multiju. super je multi zabavan i sve, ali je mnogo haotican, meni licno lepse da igram ovako natenane, istrazujem itd.

Hmm iz nekog razloga igra nije native 1080p nego koristi neku rekonstrukciju sto dodaje nestabilnost u sliku :/

A Bowser's Fury DLC deluje odlicno, ali je tehnicki prevelik zalogaj za jadni Switch, glupi Nintendo i stednja na hardveru... Sami sebe limitiraju u game dizajnu. Morali su da spuste rezoluciju u docked na 720p jbt igra u 2021 koja radi na "kucnoj" konzoli u 720p :D I jos ima i dropova ispod 60fps. A u portable modu je pateticnih 30fps :(

Ovo je savrsena igra da se igra u punom svetlu na PC-u :D Ili kada je Nintendo po treci put portuje na neki Switch 2 ahhahaha

Za 3D World, ta nestabilnost u slici i nije baš primetna ako baš ne radiš analizu slike.

Bowsers Fury u preko 90% vremena radi u 60 FPS, iako igra radi u 720p-792p rezolucija na TV-u kod mene izgleda prilično dobro.
Ono što je stvarno zanimljivo je da su spustili FPS na 30 u hendheld modu, pošto to nije nešto što je Nintendo radio do sada, možda tako nešto treba očekivati češće kad izađe revizija..

Što se tiče Switch snage i ograničivajućih faktora, praktično su izabrali najbolji dostupan čipset tada dostupan koji su mogli za Switch koncept (hibrid),
ograničavajući faktor je bio što nisu mogli da klokuju CPU i GPU koliko su hteli pošto su morali da vode računa o trajanju baterije i grejanju.

Last edited:
Sredio Cat Bowsera, prešao star world misleći da je to taj bonus world na kraju i da i nije tako teško kao što sam očekivao, ali lol, ima još!

Da moze neko da mi izbrise memoriju, pa da i ja uzivam u igri ko kad sam prvi put seo da igram nesto :)

Back
Top Bottom