• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Super Force (1990-1992)

Nezaborav

Well-known member
Reaction score
2,107
Сигурно је много вас који се сјећају ове серије, код нас преведене као СУПЕР ЖАЦА! Немам много да коментаришем јер је тренутно серија у нафталину памћења из дјетињства, него сам се наоштрио да ово погледам али не нађох добар снимак, има само један на ПираЦком Заливу али је очајан квалитет, па да питам има ли се ђе скинут'? Тражио сам неку погодну тему за то питање али не нађох па да отворим ову и да коментаришемо серију. :) Погледао сам фрагменте са овог очајног снимка и чини се да се и даље добро држи, невјероватно!

Иначе, серија је смјештена у 2020-ту, лол.

Хвала @Necro за то што је ископао и послао квалитетне линкове за ову серију! Колико сам се ја ложио на ово као клинац, имало је грдан ефекат на нас, а колико видјех са летимичним прегледом, ни сада неће разочарати.

Secam se ovoga, islo je na NS Plusu ako se ne varam. :D
Bilo je dosta tres serija ovog tipa i Fles neki je isao u slicno vreme, VR5...

Еј, баш сам помињао Флеша тог ортаку малочас! И то планирам да гледам, хехе. Има да се понове све те убер кул серије из 90-их. First Wave, Dark Skies, Outer Limits, Earth: Final Conflict, њами, њами.

За VR5 нисам чуо али можда и то дође на ред.

kako je meni first wave izgledao sumorno i misteriozno kada sam kao klinac gledao, ne znam da li je prihvatljiv za 30ogodisnjaka opet ili bolje secati se toga samo kroz nostalgiju 😃

Gledao se super zaca ofc mada se slabo sećam radnje seriji ili bilo čega osim samog kostima. Sećam se da je negde u to vreme išla i robokap serija.

to je bila ta rotacija oko 10h ujutro na rts-u, super žaca, flash i tropska vrelina :)

zar nije to bilo na pinku...mocni rendzeri, posle cuvari plaze...lik sa 3 devojke isto neki detektivi, majami, zaboravio sam ime

Acapulco H.E.A.T nije majami...
moze rename temu u stare serije

Zhelje i mogutjnosti nisu isto :D No, trudimo se da ne pravimo pile-up teme i da ukazujemo na to.

Back
Top Bottom