• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Summer Game Fest 2022 i ostale letnje gaming prezentacije

@Omega To druze zavisi od finasijske situacije, neumesno je da drugima nameces nesto, kad ne znas u kakvoj je ko situaciji, to sto ti mozes da placas, ne znaci da svi mogu.

Ja sam bolji od tebe i pobedjujem u raspravi jer ja kupujem stvari a ti ne...
srecni-ljudi-scepan-scekic.gif

Mozda ce biti Nintendo Direct 15. juna.

Xbox je dodao metadatu za devet "secret previews" igara na MS Store.

TLOU part1 ove godine? I istog dana na konzoli i PC-u?!

Ovaj twitter anonimus je pre SoP-a dao totalno tacan listing sta ce biti prikazano, a pre 2 dana je napisao ime Kojimine nove igre. Tom Henderson je to video kao potvrdu leaka kojeg je dobio, pa je napisao onaj article koji sam bacio u Kojima threadu.

Setio sam se tek kasnije da je izašlo i za PC, ali je bilo kasno da editujem :)

Onda ti je i RE TPS :D
Da pricas o DS 3, pa da te i razumem :)
Resident i jeste tps bar od cetvrtog dela do sedmice,posle su presli u fps survival...

Nadam se Dragons Dogmi 2 :D
Street Fighter 6 ultra najava expanzije pre izlaska igre pa onda arcade edition :D
Pojedes kukuruz kao curka kao moj kum kupis 3 disk izdanja sf igre u roku od godinu dana kao sa 4 delom na ps3 :D

Najzad potvrda veoma starog leak-a [Schrier je bese prvi spomenuo ovo, kad je pisao o Bend-u i San Diegu].

"Enjoy a total overhaul of the original experience, faithfully reproduced but incorporating modernized gameplay, improved controls and expanded accessibility options. Plus, feel immersed with improved effects and enhanced exploration and combat."

I'm all in! Day 0.

A moram da downloadujem trejler, freaking lelekon DSL mi nije dovoljno brz da streamujem ovo. ~_~

Back
Top Bottom