• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Summer Game Fest 2022 i ostale letnje gaming prezentacije

El si se bas sokirao? :(
Msm to je tako jezivo, sramota bas :D
"najbolje su mi 90+ igre koje piratizujem za džabe"
E a ti mi nesto pricas o tome, mogu da se kladim da si se ti licno unezverio od piratizovanja, znaci ono nije ti dobro :D

Metacritic mi je itekako pomogao u periodu 2011-2016 da brze dodjem do nekih igara koje bi mi sigurno promakle. Npr Hotline Miami i Mark of the Ninja

Zahvaljujuci forumima nisam ni obracao paznju na ocene na metacriticu za Spec Ops i Vanquish. A svojevremeno sam bio odusevljen Call of Juarez: Bound in Blood. I Gunslinger sam isto igrao, ne obaziruci se na ocene. Imam jos vise takvih primera.

Moze Metacritic da posluzi kod pretrage igara iz jedne godine, ali za bolju preciznost su potrebni tudji senzibiiliteti koji ne odstupaju puno od tvojih a i utisci onih cije misljenje moze da bude dijametralno suprotno od tvog.

Tako da jedina mana kod mene je sto nisam bio vise u gamingu u prosloj deceniji i sto nisam dobio dobru preporuku igre koja ima manju ocenu od 75.

Ja kad izadje neka nova igra, pogledam gameplay trailer, vidim prosecnu ocenu na metacritic, pogledam i user review ocenu, kao i forume i onda odlucim dal cu je probati. Sad sam u velikom zaostatku, pa drzim visok kriterijum, jer ne bih nikada sve to zavsio, a kad nemam sta da igram, onda spustim kriterijume :D
Mada realno u ovo online i f2p doba, uvek mogu nesto da izmislim da igram.
Takodje, moja teorija je, bolje da igram neki hit koji sam presao, ponovo, nego da igram neku prosecnu igru sa ocenom oko 75%.

sad bas bacih pogled na ocene nekih igara i vidim da Singularity, koji si rekao da ti je za sada dobra igra, ima na Metacriticu PC/X360/PS3 76/77/76 :D

Tako je, ali to su retki primeri.
Uostalom ja sam rekao uglavnom, a ne uvek, u ovom slucaju je bila i preporuka na forumu, a i inace mi se jos otkad je izasla svideo trailer i gameplay, takodje igra ima vrhunski fps pedigre - Raven, to su ljudi koji su napravili Soldier of Fortune, koja mi je top 3 fps-a ikad, tako da za ovu igru je bilo neminovno da cu je igrati pre ili kasnije, cudno da nisam pre.
Ponavljam, izuzetak od pravila postoji, ne treba sve shvatiti bukvalno, a Singularity je vrh! sad sam jos igrao, bruka dobra igra.
Generalno ako je u zelenoj zoni ocena >75%, to je vec nesto...

mogu da se kladim da si se ti licno unezverio od piratizovanja
U mojoj kući se gotovo isključivo Nintendo piratizuje, međutim to im donekle nadoknadim višestrukom kupovinom hardvera i periferija (šest Switch-eva npr).

A filmovi, serije, muzika, programi, operativni sistemi, sve to legalno isto, a?

A filmovi, serije, muzika, programi, operativni sistemi, sve to legalno isto, a?
Lakse je danas legalno imati sve to zajedno nego gomilu igara, streaming pretplate su jeftinije od igara a programi su jedino problem ako insistiras na profesionalnim unesto besplatnim alternativama.

Sve legit ofc, Tidal/Spotify za muziku, Netflix/HBOMax/Prime/Hulu za filmove i serije (uskoro Disney+), Windowsi legit aktivirani. Zabava tog tipa uz gaming zadnjih godina je i raznovrsna i nikad jeftinija, pogotovo ako se iskoriste pojedine mogućnosti i propusti u sistemu naplate tih servisa.

Tesko da ce najaviljivati tu ista novo. Ako bude najava, bice na SGF/MS.

Sve legit ofc, Tidal/Spotify za muziku, Netflix/HBOMax/Prime/Hulu za filmove i serije (uskoro Disney+), Windowsi legit aktivirani. Zabava tog tipa uz gaming zadnjih godina je i raznovrsna i nikad jeftinija, pogotovo ako se iskoriste pojedine mogućnosti i propusti u sistemu naplate tih servisa.
Činjenica je da je sve postalo znatno pristupačnije i cenovno i logistički u poslednjih par godina pa je čak i u ovom regionu većina ljudi u određenoj meri ušla u legalne tokove što je dobro, bez obzira što se traže rupe da se prođe jeftinije i kupuju sumnjivi ključevi.

Ja se jedino držim narodnih rešenja tamo gde nisam zadovoljan uslugom toga što bih dobio da platim stream, cena je svuda prihvatljiva realno. I dobro za Nintendo je moralna obaveza piratizovati ih.

Pa koristio si ti komp i pre Netflix-a i svih tih servisa, ogresio si se tad na pirateriju...

Pa koristio si ti komp i pre Netflix-a i svih tih servisa, ogresio si se tad na pirateriju...
Pa valjda se mora nekada odrasti a ne imati isti MO kao prije 20 godina...

Ja sam bolji od tebe i pobedjujem u raspravi jer ja kupujem stvari a ti ne...

Back
Top Bottom