• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Summer Game Fest 2022 i ostale letnje gaming prezentacije

Plašiš se da će ponestati digitalnih licenci na launch day?
Nimalo. Nego razmisljam kako bas dugo nisam kupio ps5 igru, uprkos dve ekskluzive (Forbiden West i GT7) koje su izasle skoro. Jos uvek nema igre koje ce me naterati da je kupim day1. RE4 i The Callisto Protocole su igre koje zelim prvog dana.

lost planet je jedno tesko sranje :D

@ljubomir za neke igre i filmove treba malo vremena da te privuku, mada DS nije takva igra, ona vata na prvu tako da ne znam sta je problem, mozda ne volis horor... jer ne cuh do sad nekog horor fana, da mu se ne svidja igra...
Aj molim te napisi mi tvoj 3rd person shooter,bas me zanima osim Gearsa sta ces da iskopas

Max payne, mdk, hidden & dangerous, control itd.

Mora da me zajebavas da ovo poredis sa Lost Planetom.
Ovo je od pre hrista.
Max Payne je bio ok kada je izasao jer nije imao konkurenciju i bio je PC only igra tada,zato tolika popularnost kod nas inace prosek igra,trojka klasicno napucavanje.
Mdk je igra iz 97me,lost planet 2006te.
Ne zajebavaj me molim te vrati se 21 vek.

Poredis ovo
Sa ovime

Mora da me zajebavas da ovo poredis sa Lost Planetom.
Ovo je od pre hrista.
Max Payne je bio ok kada je izasao jer nije imao konkurenciju i bio je PC only igra tada,zato tolika popularnost kod nas inace prosek igra,trojka klasicno napucavanje.
Mdk je igra iz 97me,lost planet 2006te.
Ne zajebavaj me molim te vrati se 21 vek.
Tebra ja tebe nista nisam razumeo, nisi mi napisao razlog zasto to trazis?
Ja sam pretpostavio da si me pitao da ti nabrojim third person shootere koje znam i ja sam ti nabrojao onako iz glave...
Koje ti je pitanje, sta te zanima, da ti nabrojim najbolje third person shootere?
Eto Max Payne mi prvi pada na pamet kao najbolji third person shooter ikad napravljen, ako ti je on prosek, mi nemamo sta dalje da pricamo i dalje da nabrajam, mada ne kapiram ni poentu tvog pitanja i kakve ima veze sa mojom diskusijom sa Ljubom...

Sto se tice Lost Planeta, meni je sranje i siguran sam da nisam usamljen u tom misljenju, ali ne vidim svrhu da sad raspravljamo o razlicitim ukusima... a i ocene govore sve.

Lost Planet je stvarno super igra u svakom pogledu, a i sistem preživljavanja sa onim zajebancijama oko grejanja je skroz kul. Meni je to omiljena igra iz tog perioda, sećam se da nije mogla da mi radi na kompu dobro, pa sam povezao CRT na kompu i igrao u 480p rezoluciji tada :D. Sve je bilo dobro odrađeno u toj igri, ta snežna atmosfera, animacije, kretanje lika, pucanje, sve je baš bilo zategnuto i totalno neočekivano.

Dvojka je isto kul, samo je jbg građena oko coop igranja, a niko to nije igrao jer je baš niša. Trojka je već totalno drugačija igra.

Suludo mi je upoređivati ovo sa MDK, još više Hidden & Dangerous jer je to baš obscrure igra i loša je bila i kada je izašla. Dobio je tada za rođendan za Xbox i baš loša bila. Pa jebote Advent Rising je jedno 60x bolja igra od H&D.

Vanquish i Binary Domain mi nisu u tom rangu kao Lost Planet. Nisu otvorene tako, mehanika je malo pokoč u Binary Domain. Vanquish je another beast, totalno ide na brzinu i na ono ludo slajdovanje i sve to.

TPS iz te ere, James Bond Blood Stone, Spec Ops The Line...

Propustio sam Lost Planet serijal. Ako mora da biram koji deo mi preporucujete da odigram? Mislim koji je najvalitetniji a nije loše ostario tehnički

Suludo mi je upoređivati ovo sa MDK, još više Hidden & Dangerous jer je to baš obscrure igra i loša je bila i kada je izašla. Dobio je tada za rođendan za Xbox i baš loša bila. Pa jebote Advent Rising je jedno 60x bolja igra od H&D.

Tebra vec sam objasnio u proslom postu, da ih nisam poredio, vec sam mislio da me je samo pitao da mu nabrojim koje igre ja smatram third person shooterom, jer sam imao diskusiju sa ljubom oko zanra, dal je survival horor ili third person shooter...

Sto se tice H&D, ta igra je bila hit u svoje vreme i svakako ima bolje ocene od Lost Planeta - https://www.metacritic.com/game/pc/hidden-dangerous-2

Ako su ti ocene bitsn faktor procene igre, onda ces verovatnije naci istomisljenike pre po yt komentarima i slicnim mestima nego ovde

Bitan jesu, ali ne i odlucujuci, nekad volim da probam i sam, nekad se i ne slozim sa ocenom, ali uglavnom su realne...
Evo ti cinjenice, na koji god hit da pomislis i pogledas ocene, videces da sve te igre imaju visoke ocene, na koju god shit igru da pomislis, videces da te igre imaju niske ocene... i tu nema da omane, mozda nekad nece biti najpreciznije, ali da daju uvid u to kakva je igra, daju.
Takodje, ovde mislim i na zvanicne opise i na user review...

Tacno tako, ali buduci da je mali broj igrara hit sa 90+ ratingom ili shit sa >60 ocenom vec u gomili izmedju, dal je igra ocenjena sa 70 ili 85 mi govori skoro pa nista o njenom kvalitetu.

Ja licno igre koje su dobile izmedju 70-80 uglavnom ni ne zelim da probam, jer uglavnom mi budu lose, tek od 80% pa navise, razmatram.

Ja i dalje smatram da je metacritic najvece zlo koje je zedesilo igracku industriju. Dok sam bio pirat skinem igru pa ako mi se svidi igram do kraja ako ne brisem i zabole me za ocene. Sada kada sam full legit gledam trejlere i uzdam se u utiske nekoliko ljudi ovde sa foruma i diskorda cije misljenje cenim pa se onda odlucim za kupovinu. Za koliko sam samo bisera cuo ovde pa ih sa zadovoljstvom odigrao. Da sam se uzdao u metacritic i mainstream igracke medije verovatno bih 90% toga propustio.

Back
Top Bottom