• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Summer Game Fest 2022 i ostale letnje gaming prezentacije

DieH@rd

Well-known member
Real Journalist
Reaction score
12,496
WZKaCLiZLzKEQ4A2ARjkze.jpg

Prošlog leta se gaming industrija oporavljala od udara svetske pandemije, gde smo umesto tradicionalnog E3-a dobili malo ozbiljniji skup gaming prezentacija posle totalnog rasula 2020. godine kada je sve živo bilo otkazano.

Ove godine pandemija je prošla, ali E3 nije preziveo. Umesto E3-a ćemo dobiti mali broj gaming prezentacija pripremljenih po planovima pojedinačnih izdavača i gaming organizacija, bez velike potrebe da se baš svi veliki igrači zajedno pojave u jednoj nedelji prepunoj vesti. Ali i pored toga, početak juna će ipak biti gust sa najavama novih igara i svežim pogledima na ranije najavljene naslove.

Evo trenutnog spiska gaming prezentacija koje nas očekuju ovog leta:

2. jun (ponoć) - PlayStation State of Play
9. jun (17h) - Upload VR Showcase
9. jun (20h) - Summer Game Fest
9. jun - Day of the Devs
10. jun (21h) - Tribeca Games Spotlight
12. jun (19h) - Xbox+Bethesda
12. jun - PC Gaming Show
12. jun - Fuiture Games show
Avgust - Gamescom Opening Night Live
12. avgust - THQ Nordic Digital Showcase
18. avgust - Quakecon Digital

/will be updated

Inace, Geoff ove godine i organizuje alternativu za E3-ov poznat "Judges Week" event u kojem su novinari pre E3-a mogli da odigraju razne igre koje su izdavaci doneli, i da glasaju za "best of the show" nagrade.

Logicno mi je sto je E3 ripnuo, deluje mi zauvek.
Jednostavno previse je to sadrzaja u ta 2, 3 dana i retko ko moze da se istakne, istaknu se samo oni koji bas impresioniraju.
Ovako kako je sad, svako ima svoje vreme da pokaze svoj rad, bez konkurencije.

:D Bas dramaticno vise detalja od igara koje je PS4 mogao da isporuci sa PSVR1. I ovaj snimak prikazuje mnogo manji horizontalni/vertikalni FOV, ovo je samo cropped snimak iz desnog oka.

Last edited:
Večeras imamo prvu letnju prezentaciju. Kao i uvek, bićemo i na Discordu.

Izasle glasine da ce do kraja godine na PC izaci Sackboy A Big Adventure i Returnal.

Na reddit su postovani su screenshotovi od PC graphic opcija za obe igre.

The Callisto Protocol njaam 🥲 ovakve igre se traze, i da bude 1/1 Dead Space meni opet dobro.
Btw sve odavde izlazi i za PC, sto je jos bolje😁

Calisto Protocol zaista bruka dobro deluje

The Calisto Protocol stavarno deluje zanimljivo, i kao što neko reče, Dead Space vibe mi odaje samo tako
Igra koja mene zanima najviše je...Stray, sad videh da je na steamu 24 eura preorder, tako da za tu cenu što da ne

Stray će biti day 1 na ps plus Extra & Premium.

Back
Top Bottom