• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Subnautica

Damn, bricks have been shat kad sam naišao na ona rebarca i propratni materijal :D Naleteo sam negde na severoistoku mislim, u nekom krateru, tajni ulaz označen svetlom, ali nisam imao ljubičastu ploču. Posle nisam našao.

Kiklop je posebno iskustvo, ali jede baterije samo tako, čak i sa dva modula efikasnosti.
Ja sam presao celu igru jedva koristeci kiklopa. Previse je komplikovan za uske prolaze a ima dosta uskih prolaza late game. Vise sam ga tretirao kao pomerivu bazu.

I ja sam kontao tako - jedan replikator, jedan krevet za spavanje, dve aleje za lubenice i krompir, dve saksije za lampa-voće (da imam raznovrsnu ishranu, a i lepše izgleda), dva punjača za velike baterije, jedan za mali + dva modula za efikasnost, a sad jebemliga treba naći kijanit za termalni modul.

EDIT:
Fak, moduli za efikasnost baterije se ne stakuju više -_-

Last edited:
S Kiklopom sam imao najjezivije avanture. Mislim da si na ovom delu sada BW, sudetji po rebarcima, ali ipak tju staviti u spoiler:
Odvukao sam ga u lost river, shto nije bilo lako, a onda sam istrazhio maltene ceo lost river vishe puta, jer sam se izgubio. Udarila me panika jer Ghost Leviathan patrolira, ali najgore je bilo kada me je napao. Krpi podmornicu dok izbegavash njegove napade, pokushavaj da mu pobegnesh a da ne polupash podmornicu, ne znam ni sam kako sam uspeo da mu pobegnem i dodjem do ulaza u deo sa lavom.

I ja sam kontao tako - jedan replikator, jedan krevet za spavanje, dve aleje za lubenice i krompir, dve saksije za lampa-voće (da imam raznovrsnu ishranu, a i lepše izgleda), dva punjača za velike baterije, jedan za mali + dva modula za efikasnost, a sad jebemliga treba naći kijanit za termalni modul.

EDIT:
Fak, moduli za efikasnost baterije se ne stakuju više -_-
Lubenice i krompiri su kul, ali ja sam najvise furao ono drvece. To sam koristio i za glad i za zedj jer su jako plodna, i svuda sam imao male baze sa po drvo-dva, toliko da mogu da se rehidriram i nahranim. Prednost drveca u odnosu na sadnju je sto ne moras da pravis semena i sadis, bukvalno jednom zasadis i to je to, beres kolko hoces.

Uvek sam nosio sa sobom flasu vode ili dve za slucaj duzih ekskurzija, one se ne kvare.

S Kiklopom sam imao najjezivije avanture. Mislim da si na ovom delu sada BW, sudetji po rebarcima, ali ipak tju staviti u spoiler:
Odvukao sam ga u lost river, shto nije bilo lako, a onda sam istrazhio maltene ceo lost river vishe puta, jer sam se izgubio. Udarila me panika jer Ghost Leviathan patrolira, ali najgore je bilo kada me je napao. Krpi podmornicu dok izbegavash njegove napade, pokushavaj da mu pobegnesh a da ne polupash podmornicu, ne znam ni sam kako sam uspeo da mu pobegnem i dodjem do ulaza u deo sa lavom.
Ja sam imao neverovatno iskustvo kada sam se prvi put spustio u LL, ali bukvalno bi mi trebalo nekoliko pasusa da vam prenesem sve emocije :D. Zato obozavam emergent i immersive gameplay.

Mene je pokušao da uhvati dok sam pokušavao da ga skeniram, ali sam mu vešto pobegao u lobanji, ulaz u lavu nisam našao, jer mi je pažnju odvukao Tiranid u blizini. Opet sam se vratio da otključam ona vrata, pošto sam prvo naišao na rebarca, lobanju i *lobanju* a tek posle sa Prawnom odšetao do Degasi naseobine no2. Sad treba pobeći sa vrednim nikl tovarom dok me one hobotnike i teleporter jebendišu.

Drvetje je kul zbog onoga shto je Ljubomir naveo, ali ja sam uvek imao i lubenaje i krompir, chisto da baza izgleda lepshe :3

bukvalno bi mi trebalo nekoliko pasusa da vam prenesem sve emocije
De napishi kada budesh imao vremena. Subnautica avanture su zlato.

teleporter
Mislim da ni od jednog drugog neprijatelja ne bezhim kao od njega. Chim ga vidim, okret, gas. On je chisto zlo.

Drvetje je kul zbog onoga shto je Ljubomir naveo, ali ja sam uvek imao i lubenaje i krompir, chisto da baza izgleda lepshe :3

De napishi kada budesh imao vremena. Subnautica avanture su zlato.

Mislim da ni od jednog drugog neprijatelja ne bezhim kao od njega. Chim ga vidim, okret, gas. On je chisto zlo.
I ja posadim i sve u "lepim" bazama. Ali kad je pure utility onda samo drvo zivota :D

Teleporter je s razlogom uzasan, vezan je za story progression. On i redovan leviathan su mi najgori u igri. Ghost leviathan me nikada nije tangirao, mislim da me cak nijednom nije napao. Kao kad prolazis pored kapije sa kerom - cvrst pogled u horizont, odlucno hodas napred, ne skreces paznju na sebe :D Nine out of ten works 100% of time.

Da, drveće se najviše isplati, četiri drveta u jednom sadištu mogu da te hrane i napoje ad infinitum. Zanimljivo koliko je običan Riper agresivniji od Ghost Ripera, čak i odrasli me nisu dirali dok sam ih skenirao, samo krešte na mene, dok mi je Riper pojeo tri puta simota, jednom Prawna, napao Kiklopa, i mene gricnuo 3-4 puta. Tačno ću iz dosade da krenem da ih fejzujem i koljem sa ranbo nožem.

Da, drveće se najviše isplati, četiri drveta u jednom sadištu mogu da te hrane i napoje ad infinitum. Zanimljivo koliko je običan Riper agresivniji od Ghost Ripera, čak i odrasli me nisu dirali dok sam ih skenirao, samo krešte na mene, dok mi je Riper pojeo tri puta simota, jednom Prawna, napao Kiklopa, i mene gricnuo 3-4 puta. Tačno ću iz dosade da krenem da ih fejzujem i koljem sa ranbo nožem.
Ti mali su juvenile riperi, oni su manje agresivni.

Znam, baš sam se na prvu iznenadio "kako je ovaj nešto mali naspram onog na kraju mape", kad ono "juvenile ghost reaper". Tačno sam se sakrio u nepce lobanje i iščitao pda. Mogli su tako da ubace juvenile za sve levijatane, možda čak i šansu da nekog odgajiš?

Last edited:
ako su vam ovakva iskustva bez vr-a, mogu samo zamisliti koliko je dobro u vr-u...

Back
Top Bottom