• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch Streets of Rage 4 & Streets of Rage serijal

Apex

Well-known member
Patron
Reaction score
4,710
Ovaj kultni serijal je nakon duge pauze vraćen u život sa odličnim četvrtim delom:

A sada, zahvaljujući zasluženom uspehu igre, izlazi i prvi DLC:

Ideja threada je diskusija o aktuelnoj igri ali i o kultnim starijim delovima iz SMD2 ere kao i o Streets of Rage Remake fan igri koja je izašla za PC.

Developers:
DotEmu
Lizardcube
Guard Crush Games

Publisher:
DotEmu

Datum izlaska:
30. april 2020.

Igrao sam malo nakon izlaska i zaista sam uzivao. Nisam hardkor fan OG serijala, presao sam prethodne igre svega par puta (u kuci smo imali tranziciju Famiclone > PSX, Megadrive se igrao uglavnom leti u segaonicama/segatekama), tako da ne mogu direktno da ih poredim, ali osecaj borbe u cetvorci je odlican.

Uboli su sve odlično u četvorci, gameplay je modernizovan taman koliko treba i gde treba da to sve deluje novo a opet kao prirodni nastavak na delove od pre 20 godina.
Kada se malo duže igra skapira se dodatno koliko je sve na mestu. I ono što mi je super je što su razlike u načinu borbe sa različitim likovima baš izražene.

Jedina eto mana ako moram da izdvojim mi je što je artstyle samo OK, moglo je to malo prljavije.

Vratio sam igri da pređem na hard i bilo je iznenađujuće lagano, uspeo sam da dobijem i prvi S rank i bio je baš dobar osećaj.
Sada hoću da overim na hard sa još par likova pa prelazim na veću težinu.

Što više igram to više potvrđujem da je igra maltene savršena.

Pređeni i svi nivoi na hardest.

Super je što je svaki nivo težine skroz sveže iskustvo u smislu broja i rasporeda protivnika, nije samo da imaju veći health bar i nanose više štete.

Odmah sam pazario i DLC koji donosi 3 nova lika + survival mode tako da biće i tu dosta sati zabave. :)

Konačno sam se nakanio da zapravo probam survival mode i moram da kažem da kida kako su ga odradili, više je kao neki roguelite pristup sa izborom power upova tako da je baš zabavno da se igra na duže stane i odlično su zaokružili igru sa njim.

Konačno sam se nakanio da zapravo probam survival mode i moram da kažem da kida kako su ga odradili, više je kao neki roguelite pristup sa izborom power upova tako da je baš zabavno da se igra na duže stane i odlično su zaokružili igru sa njim.
To je jedan od najboljih dlc u igrama. Igrao sam ga redovno jedno vreme. Stigao do 43 stage-a cini mi se xd

Evo vec neko vreme igram Streets of Rage 4. Kada imam manje slobodnog vremena pa ne mogu da zasednem bar 2 sata obrnem po par nivoa ove igre.

Vec dugo nemam vremena i zivaca za ovakve igre gde je potrebno ponavljati jedne te iste nivoe da bi bili uspesni na vecim tezinama. Malo sam vise vremena posvetio fenomenalnim novim kornjacama pa sada i ovoj igri. Veoma zabavno iskustvo. Toliko me je privukla igra da uspevam da zavrsim nivoe i na maksimalnoj tezini. Mada ako me secanje ne vara cini mi se da je malo laksa od legendarnih predhodnika. U svakom slucaju idealna igra za kratke igracke sesije.

Evo vec neko vreme igram Streets of Rage 4. Kada imam manje slobodnog vremena pa ne mogu da zasednem bar 2 sata obrnem po par nivoa ove igre.

Vec dugo nemam vremena i zivaca za ovakve igre gde je potrebno ponavljati jedne te iste nivoe da bi bili uspesni na vecim tezinama. Malo sam vise vremena posvetio fenomenalnim novim kornjacama pa sada i ovoj igri. Veoma zabavno iskustvo. Toliko me je privukla igra da uspevam da zavrsim nivoe i na maksimalnoj tezini. Mada ako me secanje ne vara cini mi se da je malo laksa od legendarnih predhodnika. U svakom slucaju idealna igra za kratke igracke sesije.
Imam 180+ sati ako je verovati switchu. U glavnom igram DLC survivor mod. Koji mi je brutalan! Stigao sam do 51. LVL posle te one shot-uju. Uvek izgubim koncentraciju a tipa ostane mi 20+ star move... 🤣

Back
Top Bottom