• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Stray

Presao, skroz kul igra. Daleko od 9 ili 10 doduse ali sjajno ubijanje popodneva.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Evo ga i Garfield :D
58_1658599157_883786657.0.jpeg

a zasto je inace ova tema u playstation podforumu, kad je multiplatform?

Resheno :3

Kada sam pre mesec-dva postavio isto to pitanje, samo za druge teme, Vrhovni Diskord Sud je odlucio da im mesto ipak treba biti u PlayStation podforumu.
@s_hyperion @Undenis

agak2t.png

Iako multiplatform, ove su "Sonijeve igre", pa zato idu tamo. Znaci ako nisu njihove, a recimo PC+PS5 only, ici ce u Multiplatform podforum...?

Kada sam pre mesec-dva postavio isto to pitanje, samo za druge teme, Vrhovni Diskord Sud je odlucio da im mesto ipak treba biti u PlayStation podforumu.
@s_hyperion @Undenis

agak2t.png

Zato sto su to Sonijeve 1st party igre koje nisu dostupne na PCu day1.
Stray nije 1st party igra i dostupna je od prvog dana na drugim platformama.

Edit, jbg, brz si :D

Eto, da imamo i na forumu crno na belo.

Ako neko hoce da naruci da njegova macka bude digitalizovana i modovana u Stray:

Requestovi su pauzirani do kraja meseca zbog prevelike navale.

Hm... Ovo deluje kao super mini DiY projekat. Ja bih probao sa Polycam-om ili tako nekim appom (LIDAR ili photogrammetry-ija) . Naravno, treba da se vidi kompatibilnost kasnije za video igru, trebace sigurno i poliranje modela itd.

Takodje, mozda moze da se proba i sa NeRF-om (Neural Radiance Fields), mada mislim da jos uvek nema public dostupnog procesa iz NeRF-a u neki 3D model.

Najveći je problem taj što nema šanse da mačka stoji mirno za slikanje tj. skeniranje :D Ali sve u svemu, ko ima mačku, može da se zanima sa ovim - ja nažalost nemam ljubimce, ali možda mogu da nađem/pozajmim neku komšijsku pa probam da uradim nešto :D

Back
Top Bottom