• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Netflix Stranger Things (2016 - )

Slazem se i ja. Ima previse storylineova koji su mi bzv, jedino se u Hawkinsku i desava nesto zanimljivo.

Zanimljivi su mi utisci za sezone, posto je meni druga sezona najslabija, na momente dosadnjikava a treca mi je najzabavnija. Prvi deo cetvrte mi je dobar.

Ne bih se bunio kad bi pao jedan The Hellfire Club mini serie.

XSelBu7.jpg

Stranger.Things.S04E08.WEB.x264-PHOENiX
Stranger.Things.S04E09.720p.WEB.x265-MiNX[TGx]

Jel ima da se nađu u divljini negde 2160p verzije ovih poslednjih epizoda? I uopšte 4. sezone? Ja gledam obično na rarbg i 1337x, ali rado ću zaći u neke neistražene vode ako mogu da mi pruže 4K HDR sadržaj :D

Edit:
Izguglao i našao odgovor

"But basically they can rip the eps on this hardware. When done and they release Netflix can see what device was used to do it (watermarking in the streams), and will then ban that device from ever being used again on their service.

So instead of buying a new Nvidia shield for each episode it makes more sense to wait till they are all out and grab all episodes with one.
"

Pogledah kraj 4. sezone, bas epic zavrsnica!

Nisu stedeli na nicemu, jako puno dobrih scena i momenata. Budzet za muziku im je veci od budzeta koje neke druge serije dobiju za celu produkciju. :D

Ima li nekog objasnjenja zasto je Chief Hopper koristio Atlantean Sword? :D :D

A ona druga pesma?[emoji846] Pokidali su
Dve epizode skoro četiri sata i skoro da da nema nepotrebnih momenata, proletelo vreme.

Sa jedne strane voleo bih da sledeća sezona izađe što pre, ali možda je bolje da odvoje malo više vremena, i urade do jaja kao ovu.

Znači isplati se gledati treću sezonu sad? Ja sam odustao jer mi je i druga bila osrednja.

Svi su vec dovoljno porasli da forsiranje podmladjivanja sada izgleda neubedljivo.

A porasce svi jos primetno za S5. S4 bio sniman od rane 2020 do kasne 2021 zbog pandemije, a S5 jos nije poceo sa snimanjem. Unutar serije, S4 se desava tri i po godine posle premijere serije [novembar 1983. do marta 1986.]
Kada je na kraju 11 zagrlila Joyce, bila je veca od nje :D

Znači isplati se gledati treću sezonu sad? Ja sam odustao jer mi je i druga bila osrednja.
Treca u trznom centru je bila OK, doveli su par skroz dobrih novih glumaca koji su sada bitni u S4.

Sa jedne strane voleo bih da sledeća sezona izađe što pre, ali možda je bolje da odvoje malo više vremena, i urade do jaja kao ovu.
dufferi su rekli da ćemo manje čekati na petu nego na četvrtu...

Dobro finale, vrlo jaka 4. sezona.

Ne mogu da im oprostim Edija, ali bar je otišao like a boss.

Koliko sam čuo, biće duži timeskip do sledeće sezone, što mi je neverovatno imajući u vidu kako se ova završila.

Dobro finale, vrlo jaka 4. sezona.

Ne mogu da im oprostim Edija, ali bar je otišao like a boss.

Koliko sam čuo, biće duži timeskip do sledeće sezone, što mi je neverovatno imajući u vidu kako se ova završila.
realno nije mogao drugačije da prođe, ne znam kako bi ga izvukli iz optužbe za ubistvo.
Ali da, najjači novi lik.[\spoiler]

Nisu mi se baš svidele poslednje 2 epizode, dosta nepotrebnih i razvučenih stvari, moglo je to kraće a kvalitetnije
još su ubili najzanimljivijeg lika u 4. sezoni.

Nije bila loša sezona, ali posle prvih par odličnih epizoda mislio sam da će i ostatak sezone biti na istom kvalitetu, što nije slučaj.

Back
Top Bottom