• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Netflix Stranger Things (2016 - )

s_hyperion

"savant za igre"
Co-founder
Reaction score
5,186
cpBXaHs.jpg

It's been six months since The Battle of Starcourt, which brought terror and destruction to Hawkins. Struggling with the aftermath, our group of friends are separated for the first time - and navigating the complexities of high school hasn't made things easier. In this most vulnerable time, a new and horrifying supernatural threat surfaces, presenting a gruesome mystery, that if solved, might finally put an end to the horrors of the Upside Down.

Serija koja je definitivno zaslužila svoju temu. Prva sezona je bila fenomen, a iako naredne dve možda nisu bile na istom nivou, bile su u najmanju ruku dobre. Četvrta sezona je počela 27. maja, ali, pomalo nekarakteristično za Netflix, podeljena je na dva dela. Sada smo dobili prvih sedam epizoda, a preostale dve izlaze 1. jula. Odgledao sam sve i rekao bih da je malo bolje od prethodne sezone, i, što je što je vrlo važno, horor se vratio.

Mali podsetnik na prethodne sezone, meni je bilo dovoljno da se vratim u štos nakon tri godine pauze.​

Poceo sam da gledam 4. sezonu, odlicno je u prve 2 epizode.

odlična 4. sezona, tj prvi deo iste, još 30tak dana do drugog dela... :D

prva sezona odlicna, druga solidna, treca vec bezveze...cetvrtu mozda pogledam jer je prvi trejler bio kul mada nemam neka preterana ocekivanja.

Ja odgledao sto se moglo od cetvrte sezone i ok je. Pocelo je super ali mi je nekako sezona degradirala kako je isla. Nadam se da ce u julu biti bolje :D

Prva sezona je baš bila dobra ali je kraj mogao da bude malo bolji. Ipak vredelo je gledati. Druga sezona mi je bila baš zbrzana, predvidljiva i bezveze tako da nisam imao volje da gledam treću, pogotovo još kad sam negde pročitao ko je izgradio tajnu bazu ispod onog gradića tako da nikada neću gledati ni ostale sezone.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Post iz drugog threada

Stranger Things 4 odlična, dosta zanimljivija priča od treće sezone.
Novi likovi su mi super, dosta dobar zaplet i sami tvistovi, moram da priznam da nisam očekivao neke stvari.
Produkcija i dalje vrhunska.
Nikola Djuričko, izdajnik srpskoga roda solidan u svojoj ulozi (očekivao sam neku ulogu ala Stefan Kapičić u 24, kada mu Džek Bauer zavrne šiju posle minut, ali nije bilo tako).

Prva sezona kult, druga već može da prođe kategorija što je dovelo do toga da treću nisam imao želju da gledam.
Meni je prva sezona odlichna, druga mi je bila okej, a tretju sam, na zhalost, dropovao negde pred kraj. Jednostavno mi je bilo dosadno. No, chujem da je onaj nash odradio veoma dobar posao u chetvrtoj.

Djuričkovo smejanje me dosta podseća na Kima Bodniju u Killing Eve (naravno spoileri za obe serije ispod):

Ogledao 3. epizode 4. sezone, za sada je stvarno odlično.

Last edited:
Razvučeno maksimalno, ekipa iz Kalifornije mega dosadna. Kao da gledam neki fetch quest jrpg.

Jao, meni je ovo tako dosadno... Sve sam gledao kako je izlazilo, meni je jedino treća sezona onako donekle bila ok. Ali samo donekle. Razumem zašto ljudi ovo vole, ali mene jednostavno ne radi... Nastaviću samo zbog Đurička, pretpostavljam da su mu dali da glumi nekog Rusa, kao u "For All Manind" gde je solidno ispao iao je uloga maltene minimalna.

Back
Top Bottom