RaidenSakai
Well-known member
- Reaction score
- 744
Ova generacija igara je ko stvorena za dekMozda bi mogao da obrisem prasinu sa mog (nah lol).
Ne luduj Grunt nego igraj svoj SD XD. Inace 360 na zalost ja nisam imao neka pozitivna iskustva to jest Xenia je bas ono dosta iza PCRS3 emulatora. Probao sam Project Gotham Racing 3 i 4, MW 2005, Lost Odysey , Midnight club 4, FH 1 i 2 i sve su imale uzasan framerate i konstantan stuttering sot je bas ubod u oko neprijatno. Pogledacu sta je ovaj sve isprobao al po nekom defaltu, ako ima PC verzija, uvek to skini pre nego 360/ps3 na emulatoru jer ce daleko gore da radi a mozda cak i gore da izgleda jer nema graphics settings.
EDIT:
Malo mi je sus ovaj klip jer ima igara koje prvo nikad nisu ni bile na ps3/360 na primer Sniper Elite remastered, to tek na sledecoj generaciji izaslo. Onda ima igre gde spominje low ili high settings, ne znam kakve settings sa emulatorom il rade il ne rade. Il lik pokrece kao sto sam rekao PC verzije igara koje su bila i na tim konzolama u svoje vreme.
EDIT 2: Ma daaaa ovo su skoro sve PC verzije igara. Burnout Paradise kaze treba EA account. Kakav bre account za emuliranu igru lol. Malo je clickbaitovao naslov svoj jer nije ovo emulacija 360/ps3 vec igre koje su bile i na tim platformama al na PCu. Jer kazem, Xenia je vrlo nestabilna a da bude kako treba, moras imas bas bas high end PC a SD je daleko od toga.
Last edited:

Mozda bi mogao da obrisem prasinu sa mog (nah lol).