• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch Stardew Valley

ljubomir

Krompir paprikaš
Co-founder
Reaction score
10,895
Kobinacija Animal Crossing, Harvest Moon i gomile paznje i predanosti detaljima. Originalno izasla za PC, vremenom portovana na skoro sve konzole. Na PC-u sam potrosio preko 100h, da bih nastavio na Switchu nakon console launcha. Neverovatno opustajuca igra sa jako puno mehanika - pricom, eksploracijom, levelovanjem, socijalnim aspektima, craftovanjem, worldbuildingom itd. Celu igru, kod, dizajn, grafiku, muziku radio jedan covek - Eric "ConcernedApe" Barone. Igra podrzava multiplayer coop, na nekim platformama cak preko split screena.

stardew-valley-revenue.jpgstardew_valley_1.4_update-1-780x470.jpg

Igra je bas bila popularna jedno vreme. Nikada nisam probao, ali verujem da opusta.
Cini mi se da sam na starom forumu citao kako je kopija AC :D.

Igrao sam chim se pojavila, dok josh nije bilo novih stvari kao sada. "Preshao" sam za nekih 70 sati, tj. toliko mi je bilo potrebno da restore-ujem onu zgradu u centru grada.

Par godina nakon toga sam pocheo ponovo s drugaricom, i sada smo blizu sedamdeset sati ingame. Odradili smo to sa zgradom u centru grada, ali sada radimo i druge stvari.

Nemam mnogo screenova, plus je nered totalni, ali ok.

20200908190954_1.jpg

20200907184214_1.jpg

20200907191526_1.jpg

20210131161739_1.jpg

Fino nam ide, ali ne zahvaljujutji meni. Ja se cimam oko bashte, a ona pravi alkohol i od toga dobijamo more dukata.

Nego, kako si Ljubomire toliko editovao deo gde su vam kutje? Nisam znao da se bash toliko mozhe menjati izgled.

Igrao sam chim se pojavila, dok josh nije bilo novih stvari kao sada. "Preshao" sam za nekih 70 sati, tj. toliko mi je bilo potrebno da restore-ujem onu zgradu u centru grada.

Par godina nakon toga sam pocheo ponovo s drugaricom, i sada smo blizu sedamdeset sati ingame. Odradili smo to sa zgradom u centru grada, ali sada radimo i druge stvari.

Nemam mnogo screenova, plus je nered totalni, ali ok.

View attachment 692

View attachment 693

View attachment 694

View attachment 695

Fino nam ide, ali ne zahvaljujutji meni. Ja se cimam oko bashte, a ona pravi alkohol i od toga dobijamo more dukata.

Nego, kako si Ljubomire toliko editovao deo gde su vam kutje? Nisam znao da se bash toliko mozhe menjati izgled.
Nisu moji screenshoti ali ne vidim nista sto nije moguce ingame. Imas da biras stil pocetne farme, da li je sa rekama ili sumama itd.

Ahh, ne setjam se tog izbora. Nasha farma je ona default sa shumama i jezercetom.

Ahh, ne setjam se tog izbora. Nasha farma je ona default sa shumama i jezercetom.

Krenuo sam ovo jednom da igram, ali sam batalio jer sam se plašio da bi mi verovatno pojela veliki deo slobodnog vremena :D

Eh, to nismo primetili kad smo pravili likove :D
Oh well, bolje da joj ne govorim kako ne bi dobila neke sulude ideje da krenemo od nule.

Ja obozavam farming simulacije,ali nekako nikada nisam dao sansu ovoj igri,dok sam ostale igre bas bas igrao zadnja na listi mi je bila My time at Portia koja me je prijatno iznenadila.
Stoji mi za sada na listi za odigrati ali s obzirom da uskoro izlazi Rune Factory 5 morace da saceka

Ja obozavam farming simulacije,ali nekako nikada nisam dao sansu ovoj igri,dok sam ostale igre bas bas igrao zadnja na listi mi je bila My time at Portia koja me je prijatno iznenadila.
Stoji mi za sada na listi za odigrati ali s obzirom da uskoro izlazi Rune Factory 5 morace da saceka
Ako ti se svidela my time in portia teško da ćeš prema SV ostati ravnodušan

Stardew je odlicna zeza i ubijanje vremena. Jako kul pristup ovom tipu igara sa tom fight mehanikom.
Ja sam igrao sam nekih 20ak sati, dok nisam poceo mp sa drugaricom. Onda smo odigrali zajedno jos nekih 60h, jako kul sprdnja, pogotovo u mp.

Da. Zajedno ste na mapi, svako ima svoju kucu i obradjujete isto zemljiste, mozes da biras pre pocetka da li zelis da imate zajednicku lovu ili odvojenu.

Igra koju sam kupio supruzi za tablet, da bih mogao uveče na miru da sedim ispred TVa. 10/10, vredna svake pare.

relatable lol

bas super simpa cool igra, sa gazillion detalja...igram i ja ponekad sa zenom, tj volim da provodim vreme u igri, lepo mi sve
za divno cudo lagano se opirem da zabodem milion sati u ovo

Inace, kreuo sam ponovo da igram, tj nastavio sam svoj save iz 2018. Tesko je reci da je originalna igra oskudevala contentom (nasuprot!) ali poslednjih par godina su dodate bas fine stvari. Ponovo imam taj osecaj ekploracije i napipavanja granica. Jos jednom preporuka od mene za sve sto se dvoume.

Back
Top Bottom