• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Star Wars Outlaws

Daniel Owen je dobar sa benchmarcima, ali tebi je bitnije kakvi su thumbnailovi.

PC ultrawide radi drukcije nego na konzolama, u fullscreen modu se vidi manje nego u ultrawide.

Kay nikad nije "isecena" kao sto je prikazano u ovom DF snimku, nego se u ultrawide dodaje vise terena desno i levo.

Jednostavnije receno - ultrawide na PC-u radi normalno kako treba, a na konzolama kropuje gore i dole.

Ne igras ovde kao ultra-sposobni dzedaj, nego kao ulicni lopov koji lagano uci napredne taktike. :) Tako da stealth itekako ima smisla. A ima dosta rostiljanja sa velikim brojem protivnika kasnije.

ja sam odustao od igre zbog forced stealth mechanic
Kako forced :D

Igra ti bukvalno daje izbora kako ćeš da igraš, čak i u delovima gde ti kaže da moraš stealth, možeš da ideš guns blazing. To je kao da bi rekao da Deus Ex MD ti forsira stealth, a možeš da igraš kako hoćeš

Kako forced :D

Igra ti bukvalno daje izbora kako ćeš da igraš, čak i u delovima gde ti kaže da moraš stealth, možeš da ideš guns blazing. To je kao da bi rekao da Deus Ex MD ti forsira stealth, a možeš da igraš kako hoćeš
Piše mission failed ako te uhvate

@DieH@rd Nemam ja ništa protiv igre i stealtha u igrama ili ovoj igri samo kažem da stealth na kojem će misija da bude failed ako te uhvate nije za mene pogotovu što te vrati na poćetak misije

Last edited:
Piše mission failed ako te uhvate
Ali to ne znaci da moras da ides tiho! :D Skoro uvek se stealth prekida samo ako neko zaista podigne uzbunu. Cesto se moze glasno poubijati sve pre dizanja uzbune, ili preko Nix-a da se pokvari zidni prekidac za uzbunu i onda na miru odstreli cela soba.

Ali to ne znaci da moras da ides tiho! :D Skoro uvek se stealth prekida samo ako neko zaista podigne uzbunu. Cesto se moze glasno poubijati sve pre dizanja uzbune, ili preko Nix-a da se pokvari zidni prekidac za uzbunu i onda na miru odstreli cela soba.
Daj ne jebavajte coveka, i ja sam video u opisima jednu misiju gde kad dignes uzbunu kao izbace te iz tog objekta sa sve animacijom kao sutnu je napolje :)
Definitivno da ima strogo stealth forsiranih misija gde kad te uhvate je automatski mission failed

Kakav je AI protivnika nije ni čudo.

Daj ne jebavajte coveka, i ja sam video u opisima jednu misiju gde kad dignes uzbunu kao izbace te iz tog objekta sa sve animacijom kao sutnu je napolje :)
Definitivno da ima strogo stealth forsiranih misija gde kad te uhvate je automatski mission failed
To gde te sutaju na prvi pogled je iz malih zona od sindikata koje cuvaju od svih intrudera, svaki grad ima nekoliko takvih mesta. Ono bukvalno 100 m2 u kojem ima jasan nacin da se lako dosunjas do njihovog glavnog trezora. Za svako tako mesto, 2 minutes of gameplay samo da zaobidjes par strazara.

Pa PC verzija definitivno bolje izgleda zbog tog RT osvetljenja, al je cena za perfomanse postena. Plus kvalitet slike/tekstura bas dosta opadne sa standardnim denoise-ingom, a ray reconstruction opet ima svoje probleme, nijedno resenje nije savrseno, a sobzirom koliko uticu na perfomanse ocekujem samo pozitivne stvari, a ne da mi neke stvari izgledaju bolje neke gore sa 50% manjim FPS-om. A ni refleksije nisu najbolje,imaju isti problem sto reflektuju low poly modele. Tako da def ima jos dosta da se radi na RT-u i posle ovoliko godina.
Plus igra ima bas problema sa IQ cak i kada se DLSS koristi, likovi sto su napravili njenu kosu nisu razmisljali da ce izlgedati kao masa mutnih piksela 99% vremena :)

Plus meni licno bas znaju da idu na zivce one tackice koje su vidljive na mnogo povrsina kada koristis RT u igrama, taj noise mi bas zna na zivce ici.

Spremaju par update-ova za launch na Steamu 21. novembra. Gurace sigurno igru ove godine, da izvuku sta jos mogu od prodaje.

Meni se igra svidela, ali ja slabo igram Ubi igre pa mi je ova dobro legla.

Back
Top Bottom