• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Standup komedija (specijali, isečci i najave događaja)

Izašlo je sad oko Nove godine:

Dave Chappelle The Dreamer 2023
Ricky Gervais Armageddon 2023

Rikija sam odgledao i meh/onako - kako idu godine, sve više mi postaje repetitivan. Nekada se sećam, bio sam oduševljen njegovim nastupima i forama, a sada nekako, gledam ja to, ali nije više to to, ne radi me na isti način. Radije bih čuo nekog novog, originalnog komičara. Pogledah i Andrew Schulz: Infamous, na preporuku nekih ljudi, ali ništa posebno, mislim kapiram zašto se sviđa ljudima, ali nije to moj tip humora. Pogledah i Billa Burra neke stvari koje su skoro izlazile i ista stvar kao sa Rikijem. To je taj humor, ali već mi deluje da je sve vidjeno, kao da su šale na isti kalup sve. A zapravo nisu, nema reciklaže, vidi se da pristupa poslu profesionalno i sve je na vrhunskom nivou (i kod njega i kod Rikija), ali kao da su rekli šta su imali da kažu, nekako mi nisu relevantni više.

Šta ja znam, videću i Chappela ovaj novi specijal, verujem da je klasično dobar, ali ne očekujem nešto previše.

Videću kad nađem vremena da ispratim neke od mladih novih nada, ako imate neku preporuku, slobodno bacite neki link ovde.

Izašlo je sad oko Nove godine:

Dave Chappelle The Dreamer 2023
Ricky Gervais Armageddon 2023

Rikija sam odgledao i meh/onako - kako idu godine, sve više mi postaje repetitivan. Nekada se sećam, bio sam oduševljen njegovim nastupima i forama, a sada nekako, gledam ja to, ali nije više to to, ne radi me na isti način. Radije bih čuo nekog novog, originalnog komičara. Pogledah i Andrew Schulz: Infamous, na preporuku nekih ljudi, ali ništa posebno, mislim kapiram zašto se sviđa ljudima, ali nije to moj tip humora. Pogledah i Billa Burra neke stvari koje su skoro izlazile i ista stvar kao sa Rikijem. To je taj humor, ali već mi deluje da je sve vidjeno, kao da su šale na isti kalup sve. A zapravo nisu, nema reciklaže, vidi se da pristupa poslu profesionalno i sve je na vrhunskom nivou (i kod njega i kod Rikija), ali kao da su rekli šta su imali da kažu, nekako mi nisu relevantni više.

Šta ja znam, videću i Chappela ovaj novi specijal, verujem da je klasično dobar, ali ne očekujem nešto previše.

Videću kad nađem vremena da ispratim neke od mladih novih nada, ako imate neku preporuku, slobodno bacite neki link ovde.
Zasićenje temom, prozivaju iste stvari preko deceniju

Možda je Patrice prošao ispod radara, šteta što je počivši, ali uglavnom ta njegova gostovanja na radiju gde deli savete, ponekada pogrešne, nekad tačne, dovode do presmešnih momenata.

Sta znam, tog Dave Chappelle-a ne mogu da smislim, uvek naletim na neki njegov klip na yt i sta god da pustim od njega, apsolutno mi nista nije ni najmanje smesno... ne znam, mozda moram da budem crnac kako bi mi bio smesan, ali ne samo da mi nije smesan, vec mi je i iritirajuc koliko je nesmesan, a toliki hype ga prati...

Sto se tice stand up scene, prvi koji me je i navukao na sve to, bio je Pablo Francisco, zatim Louis C.K. za kojeg sam smatrao da je najbolji koji se bavi tim poslom, a sad je Tom Segura, lik koji ga je prakticno zamenio i popunio tu prazninu koja je nastala kad je C.K. sklonjen sa scene... tako da mi je sada Tom Sigura najbolji, iako se vodi opasna borba sa Louis C.K, tu su negde obojica...

Last edited:
Sta znam, tog Dave Chappelle-a ne mogu da smislim, uvek naletim na neki njegov klip na yt i sta god da pustim od njega, apsolutno mi nista nije ni najmanje smesno... ne znam, mozda moram da budem crnac kako bi mi bio smesan, ali ne samo da mi nije smesan, vec mi je i iritirajuc koliko je nesmesan, a toliki hype ga prati...

Sto se tice stand up scene, prvi koji me je i navukao na sve to, bio je Pablo Francisco, zatim Louis C.K. za kojeg sam smatrao da je najbolji koji se bavi tim poslom, a sad je Tom Segura, lik koji ga je prakticno zamenio i popunio tu prazninu koja je nastala kad je C.K. sklonjen sa scene... tako da mi je sada Tom Sigura najbolji, iako se vodi opasna borba sa Louis C.K, tu su negde obojica...
Ovo ti nije smešno?

Inače novi specijal mi je bio dosta slabiji od prethodnih.

Meni je isto Chappelle hit or miss, nekako mi nema delivery/punch iako su fore dobre. Medjutim, kad ubode onda razvali. Mene izuje ovaj svaki put:

Videh da nema ovakve teme, pa rekoh da otvrim. Ako slučajno nisam video dobro i tema već postoji, slobodno brišite.

Izašao juče novi standup special Rickyja

Takođe, videh da u BG-u gostuje Jimmy Car, moguće da ću se prošetati, čisto da vidim nekog od poznatijih komičara i uživo

275215827_10158896972253893_430186088498110587_n.jpg

Opet Jimmy

https://tickets.rs/tour/jimmy_carr_169

Izašao novi specijal Bila Bura - Bill Burr: Drop Dead Years 2025

Po meni, ponovo nije to to. Ima nekoliko dobrih fora, ali generalno je utisak da nema ništa novo da kaže. Makar je to moj utisak. A to je zato što je forma standupa i specijala, nekako mi deluje da to ide protiv njegovih kvaliteta. Kada je "navežbano" on mi nije toliko zabavan, on je mnogo bolji kada freestyle radi. Recimo skoro je gostovao kod Conana u podcastu Conan needs a friend i bilo je super. Mnogo zanimljivije nego ovaj specijal.

Ocena 6.5/10

Back
Top Bottom