• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Spotovi

Da se podsetim kad sam ovo gledao u bioskopu.
The scenes were cut with scenes recorded during rehearsals for the tour. Every show was filmed with 30 cameras in front of 17,000 people each night in Paris

Last edited:
Improvizacija koja je postala jedan od najboljih spotova ikad 😄

Klasičan ok boomer spot. Ali ono što je meni frapantno, pored sijaset filmskih referenci, They Live ponajviše, meni se ovo čini da je prvi otvoreni anti vakserski spot. :oops:

P.S. Matrix momenat kada treba da odabere pilulu i stavlja They Live naočari, i onda vidi više pilula, i tako pobedonosno ih ošamari, prekinuo sam se na to. :ROFLMAO:

P.S.S. Ne podržavam ovo što propagira u spotu, nije mi među najboljima, ali eto, dostigli smo taj nivo kada i spotovi služe kao propaganda, barem na našim prostorima i sa time su još neukusni. So bad its good, momenat.

Ajde još nešto domaće, poprilično brzo i prljavo. Dopada mi se kako u montaži prave prelaze, a vidi se da su napakovali dosta kostima i lokacija i stvarno deluje kao da glavni lik prolazi kroz razne vremenske linije. Ima i borba na kraju, ali mi je to najslabije odrađeno i pokušavaju da prekriju efektima. I za dobru grime traku, i naše podneblje, ovo treba podržati.

Back
Top Bottom