slažem se, možda jedan po postu i kratko objašnjenje zašto vam se sviđaMožda je bolje po jedan-dva spota odjednom?
Spike Jonez i Michel Gondry su tate, slabo šta dobaci dotle. Mislim da je nešto od njih već postovano al evo mojih omiljenih:
I za kraj, vrhunac muzičkog spota kao izraza imho, kapa dole za g. Gondry-a (iz nekog razloga ga nema na tjubu)
The Chemical Brothers - Let Forever Be
Strava! Hvala što si me podsetio, ovo nisam gledao sto godina. Odmah sam sinoć saslušao best of Faithlessa.Od malena sam gotivio ovaj spot, a i ovu ribu u spotu. Ljubav koja traje![]()
Da jako kul vreme tad, viva i mtv na 3k i satelit navatas astru, pa sta bude.Strava! Hvala što si me podsetio, ovo nisam gledao sto godina. Odmah sam sinoć saslušao best of Faithlessa.
U to vreme sam bio ljuti roker i metalac ali sam mogao da slušam njih i npr The Chemical Brothers, naročito zbog ovih genijalnih spotova. Ludo vreme skroz!
Dva spota (i pjesme) koje mi instantno poprave raspolozenje:
Legendardni spotovi, vrteo sam ih dugo na repeat.
Evo nešto low fi:
Sa ove distance nije možda tehnički najbolje sklepan spot, ali za 90-te, bio je još jedan stepenik da se Gru probije u mejnstrim.
Dobro se sećam, pesma je bila veliki hit, ali se zasigurno svi najviđe sećaju spota zbog Modelsica.