• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Splitgate

mozzribo

Well-known member
Reaction score
1,960
U poslednje vreme igram uglavnom dve igre, i ovo je jedna od njih. Nikada nisam bio neki multiplayer pro gamer, ali ovaj arena shooter sa portal mehanikom me inspiriše da postanem kompetitivno barem prihvatljivo dobar. 😅 Pošto je igra besplatna i stalno mi je bila gurana u lice, namerno sam je ignorisao neko vreme misleći da je samo neki Fortnite-style juvenile mind hijack, sve dok nisam rekao sebi: "hajde, kada već imam mašinu koja krlja moderne igre, da probam i nešto sem HoMM3 HotA."

And here I am now, I have become a fiend of the portals.

Sama igra je često opisana kao miks između Halo i Portal, sa čim se mogu složiti. Što se tiče brzine kretanja i nekih elemenata igre (kao većinoma dva oružja u isto vreme), podseća na Halo. Portali se ne mogu stvoriti baš bilo gde, nego samo na dedikovanim površinama, što čini mape dosta kalkulisanim sa strane razvojnog tima - 1074 Games. Mape su genijalne i svaku je milina igrati, svaka otkriva sopstvene mogućnosti i cake za razne strategije. Postoji ranked mode (koji ja za sada ne igram) i casual. Tipovi mečeva su od poznatih do inovativnih i svaki je zabavan, najverovatnije zahvaljujući tome što devovi konstantno reaguju na feedback. Do sada sam samo jednom imao neku budalu koja je kenjala u chatu, inače su ljudi uglavnom kul ili ćute. Igra je funkcionalno 100% besplatna, sve na šta se pare mogu potrošiti je kozmetika - no, sa strpljenjem se čak i to može postići bez para.

Razvojni tim je nedavno postovao sledeće:

1634036958700.png

Evo par tizera:

GETTEM:

Da li ima još nekoga ko je probao ili želi da? :) Ukoliko je neko za špilanje zajedno, I'm all in.

Last edited:
Video sam ovo ranije, meni definitivno deluje zanimljivo, samo nikako da stignem da probam zbog drugih obaveza i Apexa :LOL: Stavio sam na download pa ću videti.

Jesam li jedini kome sva 3 klipa rade simultani autoplay? :D

Setjam se da sam igru video prvi put letos na nekoj od konferencija i da nisam bio preterano odushevljen. No, kapiram da bih mogao nakon ovog threada da joj pruzhim shansu.

Inace pisao sam ja o igri na discordu jos kada je bila u beti preko leta. Skroz kul, omaz starim Halo igrama, cak i oruzja su copy paste klasican. Kako i ne bi kada je prave bivsi halo devovi sa studentima nekim.

Ima crossplay, moze se igrati, odavno je imam na xboxu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Probao sam ovo danas, zabavno je :D

Ne znam sad da li zato što se ja lako prilagođavam na svaki shooter koji ima neku neortodoksnu mehaniku ili što zato što me trenutno uparuje sa totalnim početnicima, jer sam i sam početnik, ali sam u skoro svakoj partiji bio prvi, i to drastično, skupim poena kao ostatak mog tima. Retko ko u stvari koristi portale i to baš jako iskorišćavam da ih jebem u mozak. Doduše neretko i samog sebe sjebem jer totalno izgubim orijentaciju, ali uglavnom ispadne dobro 😅 Kapiram da je na višem nivou drugačije, ali za sada ide glatko.

Probao sam ovo danas, zabavno je :D

Ne znam sad da li zato što se ja lako prilagođavam na svaki shooter koji ima neku neortodoksnu mehaniku ili što zato što me trenutno uparuje sa totalnim početnicima, jer sam i sam početnik, ali sam u skoro svakoj partiji bio prvi, i to drastično, skupim poena kao ostatak mog tima. Retko ko u stvari koristi portale i to baš jako iskorišćavam da ih jebem u mozak. Doduše neretko i samog sebe sjebem jer totalno izgubim orijentaciju, ali uglavnom ispadne dobro 😅 Kapiram da je na višem nivou drugačije, ali za sada ide glatko.

I'll go ahead i pretpostaviću da si dobar igrač, no u početku Te (navodno) još proučava algoritam stoga rangiranje nije na nivou, plus često igraš protiv barem nekoliko botova (u početku i kada nema sreće jer svi napuste meč). Kasnije bude zabavnije (izazovnije). No, ja sam noob pa mi je lako postići taj izazov.

Milo mi je da Ti se sviđa, uživaj! 🙂

Pa realno, nisam ja dobar igrač shootera, BF i CoD slabo, CS ništa posebno. Ali čim ima neku nestandardnu mehaniku, to mi ide, npr. Titanfall sam kidao :D

Ne znam da li iko od Vas igra još, i da li je ispod 10. nivoa... Sada sam skontao da imaju goodies-e za referrals. Pa ako nekoga ne mrzi, evo mog koda:

SQ8T9K

TL;DR: Prekidaju aktivni razvoj i fokusiraju se na novu inkarnaciju igre, koja dolazi za (relativne) dve godine. Servere će održavati i sledeći Play Pass će biti "beskrajan".

Back
Top Bottom