• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Song of Iron

Shonkas

Well-known member
Reaction score
124
Ko voli VIKINGE, odlicna!
Programeri: Resting Relic, Escape LLC
Objavljivači: Resting Relic, Escape LLC
Platforme: Xbox One, Xbox Series X/S, Microsoft Windows
Žanr: Avantura, Nezavisna igra, Borilačka igra, Pucačina, Adventure
1000.jpgIron-2-1280x720-1.jpg1630441681_569_Nordic-Adventure-Game-Song-of-Iron-Available-Now.jpgsong-of-iron-beta-sign-up.jpg

Napisao sam utiske ispod, ali nisam pomenuo - osecaj bacanja sekire i cupanje iste iz neprijatelja u trku je sjajno odradjen...
Do sada ni u jednoj nisam imao realniji osecaj!

Last edited:
koji tip igre? kakva je grafika? kako su uklopili muziku u gameplay? kakav je osecaj mehanike u samoj igri? ima li pricu?

daj malo mesa svom prvom postu, ne gleda mi se stalno video, nekada bih nesto i procitao od licnih utisaka, vise mi vrede od samog klipa.

Ok...tip igre i grafiku sami pogledajte - bas za to sluzi YT....A vec sa rec 'odlicno', pola sam otkrio... E sad ovo sto se ne vidi - osecaj mehanike pogodjen, presao sam prvog BOSSa..nisam mnogo odmakao... Prica u ovakvim igrama je uvek mrsava, ali pogodjena atmosfera! Videcemo kakva ce igra biti kasnije! Ali svakako vredi probati -ako volite ovaj tip igara.... (slika govori 1000 reci) ;)

Ok...tip igre i grafiku sami pogledajte - bas za to sluzi YT....A vec sa rec 'odlicno', pola sam otkrio... E sad ovo sto se ne vidi - osecaj mehanike pogodjen, presao sam prvog BOSSa..nisam mnogo odmakao... Prica u ovakvim igrama je uvek mrsava, ali pogodjena atmosfera! Videcemo kakva ce igra biti kasnije! Ali svakako vredi probati -ako volite ovaj tip igara.... (slika govori 1000 reci) ;)
Poenta @timemaster -ovog posta je bila kada se otvara tema za neku igru da prvi post/opener bude za nijansu detaljniji od pola recenice i yt linka.
Ne mora i ne treba da se napise A4 strana o igri ali moze neki dodatan info.
Par skirnoshotova, YT trajler, basic info (sinopsis), ime publishera i izdavaca i to je to. :)

Time misli kad se napravi nova tema, da se malo ulozi vreme u istu. Da ne bude samo naslov i yt link. Baci pogled na neke druge teme, cisto da steknes utisak.

Recimo...

Shvatio poentu, ali nekako mi to sve oduzima vreme i postanem lenj da otvaram... :( Sve kontam da treba kvantiteta - diskusija vise... No ok, primio poruku!

Shvatio poentu, ali nekako mi to sve oduzima vreme i postanem lenj da otvaram... :( Sve kontam da treba kvantiteta - diskusija vise... No ok, primio poruku!
Veruj mi 5 minuta posla nista vise, ne obracaj paznju na one megalomanske thread openere od mene ili nekog drugog, recimo jovcov ti je dao lep primer sa BF2042 thredom kako bi trebalo da izgleda. :)

@Shonkas i mene uzasno mrzi da stavljam info u prvi post, ali znam da ce zapoceti zivlju diskusiju ako ostavim par osnovnih podataka. Uglavnom pravim low-effort OT poput ovog: https://forum.secretlevel.org/threads/subnautica.246/ Bukvalno ime igre, 3 recenice licnog stava, 2 slike sa store-a, launch trailer. Nista vise ne mora, cak je izvodljvo preko telefona, mada dosta lakse na kompu.

Mene podseca na Inside i Limbo, koje nikako da igram (evo vec 11 godina 😂). Jel ima vise akcije od njih?

Mene podseca na Inside i Limbo, koje nikako da igram (evo vec 11 godina 😂). Jel ima vise akcije od njih?
Akcija je osnova igre, dok kod Inside i Limbo je izrazena avantura/puzzle fazon! Drugim recima akcija je skoro non-stop + prvi boss me iscimao - zvucnici su mi bili malo vise odvrnuti zbog viking muzike, i kada je poceo da trci prema meni, zamalo pivo ispustio nisam. Bilo je stresno :)

Last edited:
Eh, jako sam zeleo da mi se ova igra svidi, ali bezuspesno. Borba je clunky i osecaj bacanja sekira nije bas onakav kakav sam ocekivao (mozda sam ocekivao bolje nego u GoW). Intrigantna je igra, nema sta, ali trenutno me nije uvukla ni malo da bih nastavio sa igranjem. Da je borba zarazna i precizna, sigurno bih nastavio. Ovako, kada je to osnovna mehanika igra, moracu da ostavim iza sebe

Back
Top Bottom