Dobar je DKC 3, ali meni je bio prva DKC igra pa nisam imao sa čim ni da ga poredim. Najbolji drug je posle nabavio DKC 2 i definitivno mi je bio bolji, ali ima trojka svoje momente sa onim open worldom i međedima, nivoi su vrlo raznovrsni, a ima i najbolju grafiku.
Od onoga što nije pomenuto:
- Goof Troop mi je bio jako kul igra za co-op, puno sam je igrao sa tatom svojevremeno. Najbolje nam je bilo što si osim protivnika mogao i drugog igrača da povrediš pa smo se redovno prepucavali oko toga. Zanimljivost, na igri je radio Shinji Mikami pre nego što se proslavio
- Najbolja i najlepša verzija Prince of Persia je na SNES-u, i to sam isto dosta sa tatom igrao jer smo zajedno provaljivali šta treba da se radi u igri pošto je u kasnijim nivoima postajala komplikovana. Dobro se sećam 15. nivoa kada su krenuli oni portali, išli smo toliko daleko da smo crtali nivoe. Još čuvam svesku sa passwordima i crtežima:
Gornji levi ugao, sećam se da je tu bila platforma koja otvara kapiju, a koju nisi mogao da vidiš jer je bila van ekrana i tu se crtanje pokazalo presudnim
- The Adventures of Batman & Robin, igra mi je bukvalno bila projekat jer sam je igrao pre nego što sam krenuo u školu pa je Riddlerov nivo bio izazov, ali srećom već sam znao da čitam latinicu. Posle zagonetki ide šah i boss rush, trebalo je i skilla. Još jedna igra za koju je trebala sveska.