• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Smešni oglasi

LG CRT TV sa komponentnim ulazom. Nije super slim, ali ne znam više o njemu.

I evo jedan Samsung.

Last edited:
Nije oglas ali mislim da pripada ovde. Kada su nam prodavnice ovakve šta da očekujemo od oglasivača...

1700664072732.png

Nista cudno, ipak su to Gigamoroni. Isli su takvi laptopovi u drugim prodavnicama sa RTX grafickom (moguce 3060), za fazon 10-20 hiljada nize.

ne kapiram, većina laptopa koji idu sa nvidia gpu imaju i intelovu integrušu. e sad, nisam proverio ovaj model i njegov spec...

moj poslovni
1700735076145.png

Samo nisu uneli informacije o dodatnoj grafičkoj karti, dešava se. Naravno da ima Intel HD integrisanu + dodatnu Geforce karticu. Nije tu ništa toliko strašno, ali ga neće prodavati dok ne navedu koji model Nvidia grafičke se nalazi u njemu.

Nekada sam ja bio zadužen za to (ne u Gigatronu), pa znam da neki dobavljači ne pošalju ni kompletne specifikacije, nego se sam snalazi.

1706702090946.png
U vreme kad GTX1060 ide za 8000, sasvim je logicno da na bench forumu GTX960 ide za 50% vise. Ne znam da li je trebalo da cenzurisem broj telefona coveka kako ga ne bi izspamovala najava potencijalnih kupaca odavde.

Bez zezanja, dao bih 20e za 1030 :D Hardverski dekoder je cini mnogo boljom za 100gb ripove na projektoru :D

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Sta nudi taj apple vision pro, jel se bas toliko razlikuje od ostalih vr naocara?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Top Bottom