• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Smešni oglasi

https://www.kupujemprodajem.com/kon...erz-0-3-ful-oprema-extra-igre/oglas/147018840
A8C1BCBF-116F-4E7E-875B-E0015C5BC9A9.png
Teska srca je prodaje za 330€ 🤣

Odgovori lika umeju biti, najblazhe recheno, chudni:

Zato Tiboru, PFC40+, Urosu, Luki, Andjeli, Srdjanu, Nikoli, opet Tiboru i ostalim cudnovatim prekim ljudima zelim da porucim… Danima (evo vec celih 10) razmisljam o vama ljudi Božji i ovim neverovatnim negativnim ocenama. Ne zamerite vi dole kojima ne mogu ništa da odgovorim, ovo što cemo momčini Milošu da ostavimo stih i jos par reči svakako se ne odnosi samo na jednog štrumfa, niti on uvažene Gargamelove reci zaslužuje kao jedinka. Jer šta bi Gargamel kad bi ziveo samo za jednog štrumfa!? Eh, kako glupa metafora.

Treba citati! Majka nije znala ali nepismena baka mi je povazdan govorila. Vi i slicni vama, nepismeni i ljuti ljudi, ne znam da li ste samo bezobrazni ili zaista imate neki naročit problem da procitate tih par redova koje vam (sto bi rekla gospodja Fiona) cirkularno saljemo. Mi kazemo pozivite nas pre nego krenete, a vi po svom Sasa. Ko su oni da JA njih zovem, idem tamo da uzmem svoje i bas me briga!? Kako to?! Meni zato nije tesko da pisem. Naprotiv, bilo je neophodno pronaci način borbe sa vama čudnovatim stvorenjima, iako priznaću ni taj pocetak nije bio nimalo lak. Naivno razmisljajuci da svima izadjemo u susret i pomognemo svakom budalastom zahtevu čudnovatih stvorenja, bilo je slučajeva da doslovno venemo i utapamo se u ludilu s kojim nas svesrdno obasipate. Bilo je slucajeva da ste nas ucestalo gadjali i bili ste dobri u tome. Otrova vam ne manjka! Negde ste culi da je musterija uvek u pravu i da cete mlatarenjem negativne ocene nesto ostetiti nas rejting. To na zalost cudnovatih stvorenja ipak nije moguce. Vojska je ljudi koja nam je ukazala poverenje i koja se sa radošću vraća kupovati pa čak i čitati ovo zaludno mačevanje s vama. Znajuci ko smo, nas kupci daruju neretko i cokoladama, vinima, sitnim znakovima paznje, a vas salvama uvreda koje mi kao profesionalci ipak ne mozemo sebi dozvoliti. Sad, scena je ovamo, vidim njih sa prazninom svuda oko sebe. Scena treca, u nas su gadjali, pogodili ali preživesmo. Ustadose jaci, hrabriji, neustrasivi.. Za nove radne pobede, za dobre i dobro.. Ovaj put… Don Kihot, lično..

Posteno. Hvala na objektivnoj oceni. Ovo su situacije i komentari koji poboljsavaju nas rad i bruse procedure kako bi se ovakve greske svele na minimum. Svako dobro zelimo.

Mlada nakosteresena damo! Mi smo samo kulturno odbili da vam pket posaljemo bakon vaseg visestrukog predomisljanja. Nase cene ne dozvoljavaju da saljemo pakete koji se u transportu lako mogu ostetiti, a da ga Vi iz samo vama znanih uzasa ne mozete preuzeti. Zato smo vas kulturno otkacili ali kad nas vec UZASNO vucete za jezik red je i da narod zna zasto vam ne dozvoljavamo da budete nas kupac. Uzasni pozdrav VG tim..

... 1. Lagajuci ( „ Laže, obećava da ima plavu, a onda se iznenada javlja na telefon nakon vise od 2 pozivanja i konstatuje, onako ponosno, kako plave vise nema. NECU PLAVU! Obecali ste da ce biti, a nije. Necu da prezmem crni paket!! Vi ste zato lazov i to morate znati o sebi Vladimire ili VG timu (ko god da ste).” 2. Obmanjujuci ( „ Ne interesuje mene Vladimire sto VI NEMATE PLAVU BOJU. Ja sam posteno izabrao najjeftiniji Dualshock 4 na planeti zemlji i kao takvog zelim da ga dobijem! Ne mozete vi mene zvati posle 3 dana i ne dobiti me! Nije dovoljno napisati poruku i obavestiti me!! Ja zelim da kupim najjeftiniji Dualshock 4 dzojstik na planeti Zemlji ne sa 3 ili 5 nego ne zelim ni dana da kasnite. Nije moj problem pobogu sto je nova godina, Bozic i tako to. Vi ste obecali da šaljete za dva dana i ako mog Dualšoka nema morate biti uvereni da ću ja šokirano da odreagujem. Te izgovore da nema kod dobavljaca, to zaboravite. NAPRAVITE DZOJSTIK!! Nedopustivo je poznavati se s pola Kineza u Beogradu, a ne znati sastaviti običan dzojstik u još običnijoj PLAVOJ BOJI. Napominjem i naglašavam namerno plavu boju jer da sam hteo crnu verovatno bih bio najlosiji igrac Plej Stejšna, a ja to nisam”.. 3. „ Pod tri, komunikacija s vama je očajna. Nisam navikao i ne zelim dok živim u zemlji za koju sam se borio da čujem tu proevropsku lažnu snishodljivost i ljubaznost. Hoću da se muški posvadjate kad vas kritikujem za PLAVU BOJU. Nemojte vi meni zao mi je i te fore, da je vama stvarno žao napisali biste mi pismo. Pravo pismo i zamolili za pomilovanje. Da ste još i trgovci kakvi se mogu sresti u mom... Nastavak u sledecem broju..

Screenshot_1.png

dao pozitivnu 😅 :LOL:

Last edited:

1677844446396.png

Code:
https://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Konzole-i-igre/Druge-konzole/nintendo-3DS/120607877

Old 3ds za skoro 10 soma i licitacija jos uvek u toku...

Dolazi u kompletu sa kutijom...ups mislio sam da kazem sa futrolom, nadam se da to ne menja nista 😆

Back
Top Bottom